• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar kalp atışı duymaya geldik ki 2 tane Ben şok hala kendime gelemedim

Yaaaa sevinmissinizdir diye dusunuyorum ama ben bile burdan acayip sevindim ne tatlı mutluluktur o simdiiiii :KK16: Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Ben cok isterdim cift yumurta ikizi olsun bi kız bi erkek :KK6: var mıydı sizin tarafta ikiz olan?

Gumnaydin arkadaslaar maalesef bugun gebeligim sonlandiriliyor gelismiyor ve kan akisi yok. Zaten 5.5 haftaya gerilemis. Ocak annesi olamayacagim. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. @MeLoDi listeden cikartirsan sevinirim.

canım benim çoook çok üzüldüm Allah sizlere sağlık versin inşallah

Kizlar gaz sorununa cozum bulan var mi öluyorum gaz siskinlik agri duclogas ya da bebeklere verilen damlalar kullanilir mi ki hic doktoruna danisan oldu mu haftaya benim randevum daha
bende de cok gaz var canım, şuaralar biraz azaldi, erik yiyorum bol bol. kabız olmamış oluyorum. bagirsaklar yumusak oldugu surece gaz pek durmuyor bagirsakta. hemen cikiyor. ben bu şekilde rahatladim. ayvayi ac kanina yersen kabiz, tok karnina yersen ishal yapiyormuş. ayva da yiyorum, mevsimi degil ama yiyorum.

hosbuldum sen keseyi ya da bebeği gördün mu? ben sadece keseyi görebildim, ilk gebeliğim endişelendim bebek gözükmüyor diye. :110:
kesenin içinde ufak bir nokta gibi bir sey var mı canim? yani yolk kesesi, yolk kesesinin olması yakinda bebegin olusacagini gösterir. ama cok erkense o da hemen gözükmeyebiliyor. örnek benim ilk ultrasonu koyuyorum, 2 adet nokta göreceksin, yolk kesesinin 2 köşesiymis. sonrasında bebekte olustu 10 gün kadar sonra.

Eklentiler

• 20170530_200945.png
    20170530_200945.png
    175,7 KB · Görüntüleme: 42
güzel haberlerin olsun canım:KK68:

hadı kızlar guzel haber ıle gelın ınsallahhhhhhhhhhh

cumartesı de benım ıcın buyuk gunnnnn :)

bende de enfeksiyon vardı bana kalsa belirti yoktu ama sonradan düşünce farkediyorum sık idrara çıkma belirtisi vardı sanırım. ama kan hiç olmadı.

büyük cesaret benim için. bravo valla :)

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. dualarım seninle
Çok teşekkür ederim hepinize çok küçük olduğu için Dr kalp atışı düzensiz dedi ama normaldir yine de 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu arada kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bulanıyor başım dönüyor

Çok teşekkür ederim hepinize çok küçük olduğu için Dr kalp atışı düzensiz dedi ama normaldir yine de 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu arada kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bulanıyor başım dönüyor
yeni atmaya baslamısdır ondan düzensizdir bende yarin gidicem o zaman ben erken gidiyorum sankim demi

Ayy bi de cinsiyet 3. Ayda ogreniliyo mu ben en cok ona heyecanlanıyorummm ben bayramdan sonra gidicem tekrar artık ayda bir kontrolüm. Su an 8+2 yiz o zamana gorur muyuz acaba :KK28:
benim de 23 haziran randevum. tam 12 hafta bitmiş olacak Allah nasip ederse. doktorum cinsiyet tahmini konusunda iyiyim dedi, şimdiyedek yanılmadim ama 23 haziranda bir tahmin yaparım, ama ne olur ne olmaz cok bel baglamayin dedi. asil bir sonrakinde netlesmiş olur dedi. yani 4. ay :) ama tahmini sizinle paylasacagim. zaten ultrason görüntülerimi paylasiyorum hep :) Rabbim korusun miniklerimizi

Ayy bi de cinsiyet 3. Ayda ogreniliyo mu ben en cok ona heyecanlanıyorummm ben bayramdan sonra gidicem tekrar artık ayda bir kontrolüm. Su an 8+2 yiz o zamana gorur muyuz acaba :KK28:
benim de 23 haziran randevum. tam 12 hafta bitmiş olacak Allah nasip ederse. doktorum cinsiyet tahmini konusunda iyiyim dedi, şimdiyedek yanılmadim ama 23 haziranda bir tahmin yaparım, ama ne olur ne olmaz cok bel baglamayin dedi. asil bir sonrakinde netlesmiş olur dedi. yani 4. ay :) ama tahmini sizinle paylasacagim. zaten ultrason görüntülerimi paylasiyorum hep :) Rabbim korusun miniklerimizi

aynen olabilir canım 6 dan itibaren duyan var taaaaaa 8 e kadar :)
canım hatta benim doktor 8. haftaya randevu vermişti kalp atişı icin, bende cok geç degil mi ben nasıl sabredecegim demistim, duyamadigimiz zamanlar oluyor ben hastalarimin moralsiz dönmelerini istemiyorum dedi, en dogru zaman 8. hafta dedi. gerci benim kanamam oldu 6+4 te mecburen gittim, ve kalp atısını duyguk, demekki 8. haftada duyulmaması şuphe uyandırıyor sadece.

canım hatta benim doktor 8. haftaya randevu vermişti kalp atişı icin, bende cok geç degil mi ben nasıl sabredecegim demistim, duyamadigimiz zamanlar oluyor ben hastalarimin moralsiz dönmelerini istemiyorum dedi, en dogru zaman 8. hafta dedi. gerci benim kanamam oldu 6+4 te mecburen gittim, ve kalp atısını duyguk, demekki 8. haftada duyulmaması şuphe uyandırıyor sadece.

en güzeli o aslında canım yaaa ahhh sabredebilsek ben de ilk randevuyu 6 artı 4 e aldım ki o bile geç geldi aslında :):)

en güzeli o aslında canım yaaa ahhh sabredebilsek ben de ilk randevuyu 6 artı 4 e aldım ki o bile geç geldi aslında :):)
hic sorma yüreğimiz agzimizda geziyoruz, simdi gene 1 ay sonraya verdi, okadar sabirsizim ki, ama farketmeyecek sonra da 2li 3lu testler.. onlarin sonuçlari, 14. haftaya kadar sikintı yani. ben bu amerikaya giden testi de yaptiracagim, hele ki onun sonucu 2 hafta kadar sürüyormuş. beklerken muhakkak bir şeylerle ilgilenmem lazim :)

hic sorma yüreğimiz agzimizda geziyoruz, simdi gene 1 ay sonraya verdi, okadar sabirsizim ki, ama farketmeyecek sonra da 2li 3lu testler.. onlarin sonuçlari, 14. haftaya kadar sikintı yani. ben bu amerikaya giden testi de yaptiracagim, hele ki onun sonucu 2 hafta kadar sürüyormuş. beklerken muhakkak bir şeylerle ilgilenmem lazim :)

canım belki 2 li güzel çıkacak belki yine de mi o amerikaya giden testi yaptıracaksın ?

Back