- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 34
benim dağıtan toplamıyor yavv sadece dagıtma dökme kısmını seviyortoolasam da dagitanim var. hic dokunmuyorum. kendi döksün kendi toplasin su gunlerde ki gecerli felsefem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dağıtan toplamıyor yavv sadece dagıtma dökme kısmını seviyortoolasam da dagitanim var. hic dokunmuyorum. kendi döksün kendi toplasin su gunlerde ki gecerli felsefem.
canım ben alerjik biriyim ilac sıkıntılı olay bende her ikisi içinde ilac alamıyorum malesef bakıcaz duruma seyrine göre karar vericez daha önce direk kan aldımOnlar ilaçla hallediliyor canım ya, allah daha büyük sorunlardan korusun inşşş..
güzel haberlerin olsun canımKızlar günaydın bebegimin kalp atışını duymak için hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen güzel haberler alayım
bende yarın gidicem yaa acaip heyecanlıyımben de yarın gıdecegım ınsallah duyar mıyım kı kalp atıslarını :)
bende şimdi doktordan geldim kesem gözüktü şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya persembe cagırdı bebegi görürüz dedi inşallah:)Canım benim dr um keseye bakmadı. 2 hafta sonra gel dedi. bu cumartesi gideceğim. Sen ne yaptın?
gözünaydın canımbende şimdi doktordan geldim kesem gözüktü şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya persembe cagırdı bebegi görürüz dedi inşallah:)
Teşekkür ederim , doktora gitmem gerekicek muhtemelen
aslında oruç tutmuyorum ama ofiste çok kişi oruçlu
rahat rahat su da içemiyorum ama kesinlikle 3 lt içicem
ben de yarın gıdecegım ınsallah duyar mıyım kı kalp atıslarını :)
Kızlar günaydın bebegimin kalp atışını duymak için hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen güzel haberler alayım
bende yarın gidicem yaa acaip heyecanlıyım
saol canım benim darısı göremeyenlere inşallah:)gözünaydın canım
Ahh ahh bende cok korkuyorum igneden, kanamam cok siddetli oldu benim, büyükçe de bir pıhtı da düstu. ama cok sukur yolunda her sey. 2 gün az az lekelenme seklinde devam etti ve kesildi. doktorum kanama oldugu gece 1 tane igne vurdurttu. sonrada 200mg gunde 3 kere progestan agizdan aldim. 1 hafta sonra baktı. kanama alanı iyileşmiş. progestan sersem ediyordu beni, kanama gectigi icin vajinal alabilirsin dedi. 12. haftaya kadar istirahat ve progestan devam, sağlikla aliriz umarim kucaklarimiza
Kilon fazla değil canım eğer herhangi bir sağlık problemin yoksa sağlıklı beslenmeyle ve egzersizle eski formuna dönersin ben 50yle hamile kaldım 72yle doğuma girdim emzirirken 45 bile oldum şuan tekrar 50yim inşallah bu sefer az alırım yaİlk Doğumda 54 ile hamile kaldım 69 ile doğurdum eve geldim 57 sütü yapsın diye dana gibi yedim 60 oldum maalesef öyle de hamile kaldım
Tahmin ederler canım net ancat 15 16. Haftada belli oluyorAyy bi de cinsiyet 3. Ayda ogreniliyo mu ben en cok ona heyecanlanıyorummm ben bayramdan sonra gidicem tekrar artık ayda bir kontrolüm. Su an 8+2 yiz o zamana gorur muyuz acaba
Bi hafta daha geçsin rahatlarsın canım bende öyleydim geçen gece yatamıyordum kuru kayısı yedim yoğurdu salatalık yemeyi bıraktım iyiyim şimdiKizlar gaz sorununa cozum bulan var mi öluyorum gaz siskinlik agri duclogas ya da bebeklere verilen damlalar kullanilir mi ki hic doktoruna danisan oldu mu haftaya benim randevum daha
kızlar günaydn,
özellikle idrar yolu enfeksiyonu olanlar cevaplayabilirmi.
benim akıntım vardı ama dun akıntı çok az kanlı oldu
doktora sordum telefonda bakmadan bişey diyemem dedi ama sonra kesildi
az su içiyorum ramazan nedeniyle, bir an korktum enfeksiyon diyemi.
olanlarda boyle belirti varmıydı
ben ogrendıgım ılk gun aradım soyledım valla :)))
Kızlar günaydın bebegimin kalp atışını duymak için hastaneye gidiyorum bana dua edin lütfen güzel haberler alayım
Ayy canım benim inş bebek sağlıklı olur herkesin farklı darılmayacaksan benim hiç bi belirtim yokhic de gecmedi tam gaz devam canim. sen nasılsın.
Gumnaydin arkadaslaar maalesef bugun gebeligim sonlandiriliyor gelismiyor ve kan akisi yok. Zaten 5.5 haftaya gerilemis. Ocak annesi olamayacagim. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. MeLoDi listeden cikartirsan sevinirim.