• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cok siddetli kasık ağrısı yasayan oldu mu bugün hatta şuanda var dün gece hasta beklemek zorunda kaldim bütün gece mahfoldum bebegime birsey olmaz dimi kanama olmadigi sürece sorun olmaz sanırım ama cok siddetliydi korkuyorum:KK42:
Ben yaşadım kasık ağrısı canım ayakta duramıyordum kanama yoksa normal şu sıralarda ara ara ağrım oluyo

Cok siddetli kasık ağrısı yasayan oldu mu bugün hatta şuanda var dün gece hasta beklemek zorunda kaldim bütün gece mahfoldum bebegime birsey olmaz dimi kanama olmadigi sürece sorun olmaz sanırım ama cok siddetliydi korkuyorum:KK42:

canım kanama, lekelenme yoksa sorun degil sanirim. ama siddetli agriyi doktorunla kesinlikle paylaşmalısın. sağlıkla tez zamanda geçer insallah,

Sağol canım sanırım büyürken agri yapıyor korkuttu ilk ve tecrubesiz olunca
Benimde ilk canım benim bende biraz evham var doktorun yanından çıkamıyorum sorularım bitmiyo inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Kızlar sizin akıntı durumunuz nasıl bu ara çoğaldı benim. Nedendir acaba?

Benim de arada oluyor canım ama normal

Kızlar süreci güzel geçirelim kötü düşünmeyelim

Aşırı ağrı ve kanama olmadıkça yaşadıklarımız normal

Biz ne kadar sakin huzurlu olursak bebetomuz da öyle olur :)

Ben bugün usg ye girdim. Dün gece ağrı ile uyandım. Yarım saat aynen adet sancısı gibi kıvrandım. Düşüyor mu acaba diye de düşündüm. Tek umudum lekelenme olmayışı oldu. Kontrolüm normalde yarındı. Ama bi uğradım doktora ağrım oldu diye sormaya "Büyüyordur" dedi. Usg den baktık kese büyümüş biraz daha dedi. İçinde de nokta var. Ümit olması için yüklüyorum. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Ben bugün usg ye girdim. Dün gece ağrı ile uyandım. Yarım saat aynen adet sancısı gibi kıvrandım. Düşüyor mu acaba diye de düşündüm. Tek umudum lekelenme olmayışı oldu. Kontrolüm normalde yarındı. Ama bi uğradım doktora ağrım oldu diye sormaya "Büyüyordur" dedi. Usg den baktık kese büyümüş biraz daha dedi. İçinde de nokta var. Ümit olması için yüklüyorum. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.

ayyy seni gidi şeker seniiii :) yolk kesesi gözüküyor, bende burada paylaştım hafta hafta, cok güzel günler, inşallah herzaman rast gider. bak gene paylaşayım :) Rabbim korusun,

Eklentiler

• 20170530_200945.png
    20170530_200945.png
    175,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20170530_200850.png
    20170530_200850.png
    162,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 20170530_200806.png
    20170530_200806.png
    604,8 KB · Görüntüleme: 51
Canım konu sahibi benim ama düşük tehlikem var yatıyorum tabloyu pcden düzenliyorum o yüzden düzenleyemedim hayırlısıyla düzelim düzenlicem
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun ANNE olmak zor :KK200:

Bende de geçen hafta coktu, ama azaldi, 2. adet dönemime girerken artti, adet dönemi bitince akinti da azaldi. bir baglantı var mı aralarinda hic bilmiyorum, ama sebebi olabilir belki diye düsündüm ben,

Bende de geçen hafta coktu, ama azaldi, 2. adet dönemime girerken artti, adet dönemi bitince akinti da azaldi. bir baglantı var mı aralarinda hic bilmiyorum, ama sebebi olabilir belki diye düsündüm ben,
İlk gebeliğimde 9 ay adet zamanı ağrım olurdu bunda bakıcaz artık :)

canım kanama, lekelenme yoksa sorun degil sanirim. ama siddetli agriyi doktorunla kesinlikle paylaşmalısın. sağlıkla tez zamanda geçer insallah,
Hamd olsun kanama yok eğilip kalktım ondan sonra oldu dikkat ettim ama işte sagol hepimiz sağlıkla kucağımiza alalim insaAllah

Benim akıntı lar normal sanki ya..
Bende hep akıntı vardı.
Bi farklılık sezemiyorum bu yuzden. ×_×

Benimde ilk canım benim bende biraz evham var doktorun yanından çıkamıyorum sorularım bitmiyo inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Sakin ve sogukkanli olmak lazım stres stres 9 ay zor geçer bize:bicak:
InsaAllah hepimiz sağlıkla kucaklariz meleklerimizi:emir_bebek:

Aynen canım ya biz ateş ölçer ile bir baslangiç yaptık bakalım hem benim hem de bebetomuz için :)
hayırlı olsun canım hangi marka acaba?
Canım benim ikinci olmasına rağmen her şey lazım bana sıfırdan başlıyacam her şeyini görümce hanıma verdik :63:

Back