Anladım canim bizim kızın soğuk sıcakla pek sıkıntısı yok su olsun yeter benimde en korktuğum şey havuzdan mikrop kapması da sorayim dedim.canim bizim kiz girdi ama cok durmadi su ona soguk geldi ama enfeksiyonla ilgili bir sorun yasamadik.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi MeIodi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2018 ocak anneleri ocak anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Neye alerjisi var canım??? Belki bizim de öyledir. Tedavi olarak bir şey uyguluyor musunBenimde oglumda oyle konak olarak basladi egzamaya dondu atopik dermatit alerjik bi durum ne yazikki
- 24 Mayıs 2017
- 7.487
- 14.679
- 248
- 34
KUMKUM06 onun bebegi havuzdan enfeksiyon kapmisti.Arkadaşlar bebislerinizi havuza soktunuz mu hiç. Doktorumuz denize girebilir demişti ama havuzu sormak aklıma gelmemişti. Enfeksiyon fln kapar mı idrar yollarından fln tehlikeli olur mu
Neye alerjisi var canım??? Belki bizim de öyledir. Tedavi olarak bir şey uyguluyor musun
Atopik dermatit benim oglumda da var. Tedavi namina bisey oneremio doktorlar. Sadece cilt kuru kalmicak bi de her sampuani kremi surmiceksin vucuduna dediler.
Mustela stelatopia serisi urunler
Bioderma atoderm serisi urunler
3 5 marka daha var ama benm doktorum bunlari daha cok onerdi. Dalinin hicbi urununu kullanma ve deterjan olarak haci sakir granul kullan dedi. Konak ara ara oluyo oglumda. Zeytinyagi onermisler yukarda biz aynen oyle gecirioruz. Dustan yarim saat once yap faydasini goruceksin
Gecmis olsun insallah atopik diildir
En tetikleyen sey yumurtaymis tedavi olarak alerjisi olan seyleri yemiyorum ve kremleri var onlari suruyorum cildi kurumu bebegin benim konak kaslarda baslamisti dogduktan sora 2 ay falan ha gecti ha gecicek zeytinyaglari sunlar bunlar derken artik iyice kasimaya kizartmaya kanatmaya baslamisti megerse yavrum alerjisi varmis kasiniyomus bende deli gibi hergun yumurta yiyodum onada vitamin olsun diyeNeye alerjisi var canım??? Belki bizim de öyledir. Tedavi olarak bir şey uyguluyor musun
Bizim kaşlarda yok canım ama saçının tepesinde var.En tetikleyen sey yumurtaymis tedavi olarak alerjisi olan seyleri yemiyorum ve kremleri var onlari suruyorum cildi kurumu bebegin benim konak kaslarda baslamisti dogduktan sora 2 ay falan ha gecti ha gecicek zeytinyaglari sunlar bunlar derken artik iyice kasimaya kizartmaya kanatmaya baslamisti megerse yavrum alerjisi varmis kasiniyomus bende deli gibi hergun yumurta yiyodum onada vitamin olsun diye
ne zamandir var cocuk doktorunun yorumu ne olduBizim kaşlarda yok canım ama saçının tepesinde var.
- 9 Nisan 2017
- 577
- 439
- 103
- 33
Doğdugundan beri var canım. Dokktra hiç sormadım sadece aile hemi zeytinyağıyla temizle demişti. Temzilşyorum yine oluşuyurne zamandir var cocuk doktorunun yorumu ne oldu
Canim teshis koymak gibi olmasinda dogdugundan beri varsa ve gecmiyosa muhtemelen alerjik bi durum o konaktan gecmistir artik atopik dermatite donmustur bence bi alerji doktoruna gotur kasiniyo olmasi zaten basli basina bu belirtiDoğdugundan beri var canım. Dokktra hiç sormadım sadece aile hemi zeytinyağıyla temizle demişti. Temzilşyorum yine oluşuyur
Findik bocegide neymis ilk defa duydum.İncire alerjisi varsa illaki bi belirti gosterir aksi takdirde bisey olmaz bencekizlar eşimin köyüne gittik kızıma fındık böceği diye birşey yapismis herkes bişey olmazdiyor ama çok canım sıkıldı.sizkerden bilen var mı ben başka memleketliyim hiç bilmediğim bı böcek bu bir gibiydi.
Birde ben yanında yokken KV kızıma incir yedirmiş birşey olur mu
- 9 Nisan 2017
- 577
- 439
- 103
- 33
Çok sukur bı alerji belirtisi olmadıFindik bocegide neymis ilk defa duydum.İncire alerjisi varsa illaki bi belirti gosterir aksi takdirde bisey olmaz bence
Bu aylarda normal sanırım. Bizim deliksiz uyuyan kız da gitti yerine uyanıp ağlayan biri geldi. Mesela şuan uyudu ama 1 2 dk sonra anlamsız bir ağlama ile uyanıp bazen kendi uyuyor bazen uyumuyorKızlar aranızda uyku düzeni bozulan varmı 7,5 aylık oldu son bir haftadır gece sürekli uyanıyor aç falan da değil kendini yatakta ordan oraya atıp aglıyor artık uykusuzluğa dayanamıyorum
Canım diş mi diyorm ama diş de değil gerçekten çöl yoruldum benBu aylarda normal sanırım. Bizim deliksiz uyuyan kız da gitti yerine uyanıp ağlayan biri geldi. Mesela şuan uyudu ama 1 2 dk sonra anlamsız bir ağlama ile uyanıp bazen kendi uyuyor bazen uyumuyor
Hayır diş değil en azindan bizim değil. Sana yazdıktan 1 dk sonra uyanıp ağladı tekrar uyudu ama ben bekliyorum yine ağlayacak diye hissediyorum. Sabah 5 6 yine bir ağlar susar bazen susmaz. Ki bizim hiç boyle değildi. Ise de başlayacağım muhtemelen daha fena olacağız geceleri. Ama 7 9 ay arasında normal diye biliyorum.Canım diş mi diyorm ama diş de değil gerçekten çöl yoruldum ben
Csnım ben çalışıyorum da mahvoldum yani gerçekten annemle nöbetleşe uyuyoruz artık çoğunlukla eşimle annemde kalıyoruz allahtan evimiz yakın sabaha kadar uyumuyor kuzeyde 6 dan sonra belli biraz ondan Sonra gece düsgün uyumadığını icin bütün gün hıysuz diş çıkardı mı canım senin ki hiçHayır diş değil en azindan bizim değil. Sana yazdıktan 1 dk sonra uyanıp ağladı tekrar uyudu ama ben bekliyorum yine ağlayacak diye hissediyorum. Sabah 5 6 yine bir ağlar susar bazen susmaz. Ki bizim hiç boyle değildi. Ise de başlayacağım muhtemelen daha fena olacağız geceleri. Ama 7 9 ay arasında normal diye biliyorum.
Yok hiç çıkarmadı ama diş değil eminim. Tamamen huy değiştirme. Suan etrafi cok net ayirabiliyor ve bizi istedigi gibi elinde oynatabildiğini kesfettigi bir zamanda oldugunu dusunuyorum. Sakin kalıp eski haline dönmesi için cabaliyorum. Ben desteksiz uyumasını öğretmiştim uzun suredir de böyleydi ama bir gün bozulacağını biliyordum çünkü diş, atak haftaları, ayrılık kaygısı ve daha bir suru şey bunu bozuyor. Bunlar birini yaşadığını düşünüyorum. Geçecek Alaracim biraz bizi hırpalayacak ama geçecekCsnım ben çalışıyorum da mahvoldum yani gerçekten annemle nöbetleşe uyuyoruz artık çoğunlukla eşimle annemde kalıyoruz allahtan evimiz yakın sabaha kadar uyumuyor kuzeyde 6 dan sonra belli biraz ondan Sonra gece düsgün uyumadığını icin bütün gün hıysuz diş çıkardı mı canım senin ki hiç
Çok sağol canım brn korkmaya başlamıştım çok şükür sağlıklılar ama insanız işte bizde yoruluyoruzYok hiç çıkarmadı ama diş değil eminim. Tamamen huy değiştirme. Suan etrafi cok net ayirabiliyor ve bizi istedigi gibi elinde oynatabildiğini kesfettigi bir zamanda oldugunu dusunuyorum. Sakin kalıp eski haline dönmesi için cabaliyorum. Ben desteksiz uyumasını öğretmiştim uzun suredir de böyleydi ama bir gün bozulacağını biliyordum çünkü diş, atak haftaları, ayrılık kaygısı ve daha bir suru şey bunu bozuyor. Bunlar birini yaşadığını düşünüyorum. Geçecek Alaracim biraz bizi hırpalayacak ama geçecek
Kızlar aranızda uyku düzeni bozulan varmı 7,5 aylık oldu son bir haftadır gece sürekli uyanıyor aç falan da değil kendini yatakta ordan oraya atıp aglıyor artık uykusuzluğa dayanamıyorum
Atak haftasinda olabilir dis huzursuzlugu olabilir gecici bi surec diyip direnmeye devam edin :))