• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
YAzık
Inşallah ondandir canim

Bizimki de Böyle canim alıştırma bardağı şeklinde. Ama ucunu dişsiz damaklariyla koparmış görsen şaşar kalırsın
Ucu sert beyağı bizimkinin biberon gibi değil. Daha plastik vari ama. Yazık ya ne kaşınıyor demek ki canım bi dişleri çıksada rahatlasa yavrucaklar.

Nukun hangisini kullaniyosunuz bende nuk aldim gerci sadece dis kasimaya kullaniyo ama oyle kopabilcek bisey degil bence urunde bi hata var nereden almistiniz
First choice modeli. Bizimki bayağı ısırıp çekiyordu tak tak ses çıkıyordu her çektiğinde. Sanırım o çizik yeri varya su gelen yer ordan ısırıyordu. Netten aldım. Orjinal ürün son kullanma tarihide 2022. Sanırım sıkıntı Benim kızımın ciddi anlamda ısırışında. Tek ucu satiliyorsa uc alacagim yoksa yenisini alacagim artik

First choice modeli. Bizimki bayağı ısırıp çekiyordu tak tak ses çıkıyordu her çektiğinde. Sanırım o çizik yeri varya su gelen yer ordan ısırıyordu. Netten aldım. Orjinal ürün son kullanma tarihide 2022. Sanırım sıkıntı Benim kızımın ciddi anlamda ısırışında. Tek ucu satiliyorsa uc alacagim yoksa yenisini alacagim artik
Canım bu bizim kullandığımız bunu koparması mümkün değil. istersen bunu dene. Bunun tek sıkıntısı tutma yerinden ters yonde cevirebilirse gevzetebilir. Bizim oğlan arada başarıyor. :)
upload_2018-8-17_12-16-1.png

Evet ayni urun o ince yarik kismiysa olabilir ewt ama diger turlu pek mumkun gorunmuyo disi cikinca Allah yardimciniz yardimciniz olsun o kuvvetle :)

Canım bu bizim kullandığımız bunu koparması mümkün değil. istersen bunu dene. Bunun tek sıkıntısı tutma yerinden ters yonde cevirebilirse gevzetebilir. Bizim oğlan arada başarıyor. :)
Eki Görüntüle 2180413
Uç bulamazsan bundan alayim canim birde. Ay evet tutamacı alttan sabitleselermis acilmazmis kesin onu da başarırlar :)

Evet ayni urun o ince yarik kismiysa olabilir ewt ama diger turlu pek mumkun gorunmuyo disi cikinca Allah yardimciniz yardimciniz olsun o kuvvetle :)
Valla işimiz zor. Nerde olmadık şey var göbek üstü tepine tepine ona gidiyor. Suluk bunun yanında ne ki :)

Arkadaşlar nukun sulugunu kullanıyorduk gayet memnunduk 1 ay önce almıştık. Ama bizim kız ucunu koparmış. Ve diğer tarafınınsa silikonunu kaldırmış yani farketmeden orayi yutabilirdi ince bir parça tutuyordu. Ve kızımın daha hiç dişi yok. Bizim sulukta mı sıkıntı var. Eline veriyordum kendi içiyordu şimdi güvenip eline sulukta veremem. Sizin suluklarda boyle bir durum oldu mu. Başka bir markaya geçeceğim şimdi halbuki memnunduk bundan da.
Bende 3 hafta once avent penguen alistirma sulugunu aldim bizimki henuz cekince su gelecegini kesfedemedi dislik niyetine kullaniyor ( iki disimizde cikti) gacir gucur kemirmesine ragmen gayet saglam ve akitmiyor.nukun o sulugunun yedek ucu satiliyor.suluk alirken magazadaki satici ucu kopuyor surekli yedek uc almaniz lazim deyip beni vazgecirmisti zaten nukdan ☺

Bende 3 hafta once avent penguen alistirma sulugunu aldim bizimki henuz cekince su gelecegini kesfedemedi dislik niyetine kullaniyor ( iki disimizde cikti) gacir gucur kemirmesine ragmen gayet saglam ve akitmiyor.nukun o sulugunun yedek ucu satiliyor.suluk alirken magazadaki satici ucu kopuyor surekli yedek uc almaniz lazim deyip beni vazgecirmisti zaten nukdan ☺
Hadi ya. Bende ilk avent almıştım ebebekten. Sonra üzerinde ml yazmıyor birde yorumlarda akıtma yapıyor diye okuyunca iade etiydim. Gidip tekrar alayim :)

Uzerinde ml var benim aldigimin birde penguen resmi var :)) kapagi cikarinca altinda seffaf bi aparat var onu cikardim icilen bisi oldugunu kesfetsin diye ustune basina sapur supur sular akti.sefaf parca akitmayi onluyor yani.sadece cekince geliyor.belki iyi oturmadigi zaman akitma yapiyordur.bizimki her yonden gayet saglam cikti.jokerden almistim bende.

Selam kızlar. Oğlumda konak hep. Ardı 10 gün önce taradım temizledim daha kalın katman oluştu sabah baktım saçını kaşıyor kanatmış hep. Şimdi de kaşınıyor ve kanıyor. Doktor da yok tatile girdik ne yapmam gerekir??

Selam kızlar. Oğlumda konak hep. Ardı 10 gün önce taradım temizledim daha kalın katman oluştu sabah baktım saçını kaşıyor kanatmış hep. Şimdi de kaşınıyor ve kanıyor. Doktor da yok tatile girdik ne yapmam gerekir??
Bizim doktorumuz tavsiyesini söyleyeyim sana. Bir kez yaptım bir daha da olmadi konak. Banyodan önce zeytinyağını sürüyorsun derisine. Biraz bekliyorsun. Konaklar yumuşuyor. Sonra banyosunu yaptırıp kurtuluyorsun. Sık dişli taraklar varya hani eskiden dedelerimiz kullanırdı şimdi bebek tarak setlerinde de oluyor onunla önden arkaya sağdan sola soldan sağa her türlü tariyorsun hepsi dökülüyor :) kolay gelsin sana

Bebeklerinin dişleri çıkan anneler oğlumun ateşi 38 diş ateş yapar mı heniz çıkmadı ama
bizde ates yapmadi.huysuzluk yapti sadece.disetlerinde iki diside belirginse cikmak uzeredir.ben cok.huysuzluk yaptigi zamanlarda calpl vermistim.belki oda etkilemis olabilir tabi

Bebeklerinin dişleri çıkan anneler oğlumun ateşi 38 diş ateş yapar mı heniz çıkmadı ama
Bizim birgun arayla pes pese cikti dislerimizin ikisi birden.huysuzluk ve hafif ates oldu.kafasindaki atesle vucudundaki ates baskaydi ama.kafa 38.4 ken bedeni 37.5 cikti en fazla.bende birkere carpol verdim.sukur baska ihtiyac olmadi.

Arkadaşlar bebislerinizi havuza soktunuz mu hiç. Doktorumuz denize girebilir demişti ama havuzu sormak aklıma gelmemişti. Enfeksiyon fln kapar mı idrar yollarından fln tehlikeli olur mu :KK64:

Arkadaşlar bebislerinizi havuza soktunuz mu hiç. Doktorumuz denize girebilir demişti ama havuzu sormak aklıma gelmemişti. Enfeksiyon fln kapar mı idrar yollarından fln tehlikeli olur mu :KK64:
canim bizim kiz girdi ama cok durmadi su ona soguk geldi ama enfeksiyonla ilgili bir sorun yasamadik.

Benimde oglumda oyle konak olarak basladi egzamaya dondu atopik dermatit alerjik bi durum ne yazikki :(

Back