Kızlar aranızda uyku düzeni bozulan varmı 7,5 aylık oldu son bir haftadır gece sürekli uyanıyor aç falan da değil kendini yatakta ordan oraya atıp aglıyor artık uykusuzluğa dayanamıyorum
Yok hiç çıkarmadı ama diş değil eminim. Tamamen huy değiştirme. Suan etrafi cok net ayirabiliyor ve bizi istedigi gibi elinde oynatabildiğini kesfettigi bir zamanda oldugunu dusunuyorum. Sakin kalıp eski haline dönmesi için cabaliyorum. Ben desteksiz uyumasını öğretmiştim uzun suredir de böyleydi ama bir gün bozulacağını biliyordum çünkü diş, atak haftaları, ayrılık kaygısı ve daha bir suru şey bunu bozuyor. Bunlar birini yaşadığını düşünüyorum. Geçecek Alaracim biraz bizi hırpalayacak ama geçecek
Kesinlikle diş değil, benim kızımın 2 dişi de çıkalı baya oldu ama o zaman bile uyku düzeni bu kadar bozulmadı. Şu an sürekli uyanıyor, bazen yatağına koyduktan 10-15 dk sonra bile uyandığı oluyor, son 10 gündür hiç uyumuyorum zombi gibiyim. Bu tatile çok anlam yüklemiştim aslında ama çok daha beter oldu. Atak haftalarına baktım ama benim kızımın haftasına uymuyor.
Ferayecim sen hangi yöntemle desteksiz uykuya alıştırdın? Benim kızım şimdi her uyandığında emmek istiyor bir de, çok zorlanıyorum.. Umarım bu durum kısa sürer..