• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim oglumda da alerji var.ancak muzda sorun olmadı hatta 3 öğün yiyor sebzeyi bile muz karistirirsam yediriyorum.ben ek gidaya geçince alerji anlamında rahatladim.progomin kullanıyoruz. Artık çocuk drları progomin yazabilir alerji servisi zorunluluğu yok .....Size de tavsiyem 15 gün sonra tekrar deneyin .....
Ben de bunu düşünüyodum sebzelere de muz koysam mı die:)

Anladık canım şahsen ben muz dedim yani:)

Alerji boyutu onemlidir tabii ama o besine ara verip 15 gün sonra tekrar deneniyor.

Ama dr ye göstermek de fayda vardır heralde. Dur bakalım besin alerjisi yaşayan arkadaşlar yazarlar
.

Geçmiş sayfalarda pirinç alerjisi paylaşılmisti resim de vardı. O arkadaş dr ye götürmüştü hem alerji olduğundan tam emin değildi hem de etkisi biraz fazlaydı sanırım

canım benim bebemde alerjik sut ve hayvansal gıda ancak muz kivi cilek en yukesk alerjen meyvalardır o yuzdende hiiic denemedim zira bende alerjigim ve bende onları yemiyorum
deneme ne zaman yapmalısınız bunu dr.la konusmalısınız ama ben domatesde vermedim zira oda alerjenlerden bence vermeyin isterseniz
ama dr.la gorusmek sart zira bende domatesde yemem
alerji enteresan bır rahatsizlik yillardır ugrasıyorum o yuzden dr.la gorusmek gerekiyor iyi gozlem gerekiyor alerjen maddelerde hele cok dikkatli olmalı bazılarındada risk almamalı
bu arada benim minnakda 8 aylık oldu :KK76:
Kızlar bebeğimin Muza alerjisi varmış malesef
Yavrum ne kötü olmuştu
Bide o kadar seçmişti ki muzu :(

Merhaba bebegimin idrar kulturunde staphylococcus aureus isimli bi bakteri cikti cildiyle alakali bisi demis doktor esime tekrar istemis idrar bebegimin idrari baya azaldi gunde 3 bez doldurmaz oldu basina boyle bisey gelen varmi ya bebegim doymuyomu yoksa bu bakterimi sebep oluyo anlamadim :(

Merhaba bebegimin idrar kulturunde staphylococcus aureus isimli bi bakteri cikti cildiyle alakali bisi demis doktor esime tekrar istemis idrar bebegimin idrari baya azaldi gunde 3 bez doldurmaz oldu basina boyle bisey gelen varmi ya bebegim doymuyomu yoksa bu bakterimi sebep oluyo anlamadim :KK43:
Benim kızımda hiç çiş yapmıyor günde bir bez bile doldurmuyor 24 saat degistirmesem nerdeyse kuru bende neden diye sürekli düşünüyorum böyle olan varmi acaba benim bebegim gibi çişini az yapan bi sorun mu var acaba

Bebeklerinizde sıvı eksiği olabilir mi? Havalar sıcak, terliyorlar sıvı kaybı o şekilde de oluyor, su miktarını artırmak ve daha sık emzirmek gerekiyor olabilir. Onun dışında böbreklerini kontrol ettirebilirsiniz ama 24 saat uzun bir süre mutlaka doktora danışmak lazım geciktirmeden .

Bebeklerinizde sıvı eksiği olabilir mi? Havalar sıcak, terliyorlar sıvı kaybı o şekilde de oluyor, su miktarını artırmak ve daha sık emzirmek gerekiyor olabilir. Onun dışında böbreklerini kontrol ettirebilirsiniz ama 24 saat uzun bir süre mutlaka doktora danışmak lazım geciktirmeden .
Sıvıyı alıyor gün içinde sürekli veriyorum kızım pekte terlemez surekli böyleydi hep aklıma takılıyordu konu açılınca daha çok aklıma takildi

Benim kızımda hiç çiş yapmıyor günde bir bez bile doldurmuyor 24 saat degistirmesem nerdeyse kuru bende neden diye sürekli düşünüyorum böyle olan varmi acaba benim bebegim gibi çişini az yapan bi sorun mu var acaba
Canım benim oğlum emmiyırdu doğru düzgün o ara günde bir kere çok qz çiş yapıyırdu. Sonra pembe leke oldu. Dr götürdüm böbreğinde minicik taş oluşmuş. Senn bol su içirmeye çalış içmiyorsa enjektörle ağzına sık

Canım benim oğlum emmiyırdu doğru düzgün o ara günde bir kere çok qz çiş yapıyırdu. Sonra pembe leke oldu. Dr götürdüm böbreğinde minicik taş oluşmuş. Senn bol su içirmeye çalış içmiyorsa enjektörle ağzına sık
En kısa zamanda bende bir Dr götüreyim canım zaten aklıma çok takılıyordu en iyisi götürmek olacak saol canım bilgin için

Aylık kontrole götürmuyorum canım Dr bi sorun olduğunda getir dedi bende götürmedim ama en kısa zamanda götürmem lazım bide çişi hem koyu hem kokuyor

İdrarı koyu ve kokuyorsa büyük olasılıkla sıvı eksiği var şu an, ek gıdaya geçtiyseniz su miktarını artırmak lazım, biraz su verip sık emzirip takip edin ve doktora sorun mutlaka. Böbrekleri zarar görmesin.

İdrarı koyu ve kokuyorsa büyük olasılıkla sıvı eksiği var şu an, ek gıdaya geçtiyseniz su miktarını artırmak lazım, biraz su verip sık emzirip takip edin ve doktora sorun mutlaka. Böbrekleri zarar görmesin.
Aynen canım olabilir bir kaç gün denim ondan sonrada her ihtimale karşı Dr goturecem

Benim bi hafta oncesine kadar dolu doluydu bezleri bianda sutum bu kadar azalmis olamaz diye dusunuyorum eskiden daha cok terler daha çok salyasi olurdu ek gidayida dogru duzgun almiyo zaten col canim sıkılıyo bu duruma :(

Aylık kontrole götürmuyorum canım Dr bi sorun olduğunda getir dedi bende götürmedim ama en kısa zamanda götürmem lazım bide çişi hem koyu hem kokuyor
Selam cnm bizim kızın cisi de inanılmaz kokuyordu ve koyuydu. Doktora götürdüm. Yedikleri ve içtikleri idrar rengini ve kokuyu degistiyor dedi. 1 ay önce idrar tahlili yapılmıştı temizdi.

Arkadaşlar nukun sulugunu kullanıyorduk gayet memnunduk 1 ay önce almıştık. Ama bizim kız ucunu koparmış. Ve diğer tarafınınsa silikonunu kaldırmış yani farketmeden orayi yutabilirdi ince bir parça tutuyordu. Ve kızımın daha hiç dişi yok. Bizim sulukta mı sıkıntı var. Eline veriyordum kendi içiyordu şimdi güvenip eline sulukta veremem. Sizin suluklarda boyle bir durum oldu mu. Başka bir markaya geçeceğim şimdi halbuki memnunduk bundan da.

Selam cnm bizim kızın cisi de inanılmaz kokuyordu ve koyuydu. Doktora götürdüm. Yedikleri ve içtikleri idrar rengini ve kokuyu degistiyor dedi. 1 ay önce idrar tahlili yapılmıştı temizdi.
A.selam canım iyi çıktığına sevindim benim kizimkide inşallah öyledir suyu çok içiyor yoksa gün içinde 2 3 bardak içiyor yoksa her içtiğimde onada veriyorum belkide yediklerindendir dediğin gibi bayramdan sonra Dr goturecem yinede

Arkadaşlar nukun sulugunu kullanıyorduk gayet memnunduk 1 ay önce almıştık. Ama bizim kız ucunu koparmış. Ve diğer tarafınınsa silikonunu kaldırmış yani farketmeden orayi yutabilirdi ince bir parça tutuyordu. Ve kızımın daha hiç dişi yok. Bizim sulukta mı sıkıntı var. Eline veriyordum kendi içiyordu şimdi güvenip eline sulukta veremem. Sizin suluklarda boyle bir durum oldu mu. Başka bir markaya geçeceğim şimdi halbuki memnunduk bundan da.
Ben suluk almadım ama bizimki suyunu bunda içiyor. gayet güvenli sızdırmıyorda ama bizimki bazen tutma yerlerinden kavrayıp açacak gibi oluyor. yani gevşetebiliyor.Onun dışında memnunuz.
Philips Avent SCF751-07 200 ml Penguen Alıştırma Bardağı
upload_2018-8-16_12-19-37.png

A.selam canım iyi çıktığına sevindim benim kizimkide inşallah öyledir suyu çok içiyor yoksa gün içinde 2 3 bardak içiyor yoksa her içtiğimde onada veriyorum belkide yediklerindendir dediğin gibi bayramdan sonra Dr goturecem yinede
Inşallah ondandir canim

Ben suluk almadım ama bizimki suyunu bunda içiyor. gayet güvenli sızdırmıyorda ama bizimki bazen tutma yerlerinden kavrayıp açacak gibi oluyor. yani gevşetebiliyor.Onun dışında memnunuz.
Philips Avent SCF751-07 200 ml Penguen Alıştırma Bardağı
Eki Görüntüle 2180010

Bizimki de Böyle canim alıştırma bardağı şeklinde. Ama ucunu dişsiz damaklariyla koparmış görsen şaşar kalırsın

Back