2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aşırı gaz huzursuzluk ve çok dışkılama bizde var alerji belirtileri mi ki

Sağol canım benim
Benim kardeşimi de öyle geç yaptırmıştık inan bu sünnet isinde yaş fark etmiyor galiba :)
Onun ki daha zor olmuştu :)
Bildiği anladığı halde
Rabbim canlarını sağ ve sağlıklı etsin hersey hallolur allahın izni ile inşaallah

Benim ki de 2 gündürde dış için galiba ortalığı yıkıyor ağlarken :)
ya evet diş bizim çok erken başladı. Diş huysuzluğu bir yandan, bir yandan artık ayakta durmak istiyor dik şekilde ayakları zemine basacak onu dik tutucağız diye hepimiz boyun fıtığı olduk. hiç yatmak uzanmak istemiyor. ortalığı birbirine katıyor dersin alttan cimciklemişiz :)

Senin ki kaç aylık oldu yanne

Senin ki kaç aylık oldu yanne
canım 5,5 aylık. yaklaşık bir aydır dönüyor sağa sola yüz üstü sırt üstü bayağı hareketlenmişti ama emeklemek işine gelmiyor bizim dik tutmamızı istiyor. Yürüteç aldık ama erken ayağı biraz havada kalıyor az kaldı inş. biraz büyürse bizde rahatlıyacağız.

Ohh maşaallah
Canım benim ki yaklaşık 4.5 aylık 1 aydır Sürünmek için çabalıyor
Biraz ilerliyor ama çok çabuk yoruluyor ben daha ayağının üstüne uzun süre bastırmıyorum
Bayagi hareketli benim ki uykuya direniyor
24 saat benim elimi emmek istiyor
Yakaladığı her yerde hopp ağzına götürüyor

Maşallah şu evreyi bir atlatsalar rahatlayacaklar.işte o evre geçince dik durmak istiyorlar. Bzim dr. Çocuk zorlanmadığı sürece hareketleri yapıyorsa sakınca olmaz demişti.
evet aynen babasının burnunu emmişliği var bizimkinin:)

Canım diyetinde neler yasaklı? Ben de yarın test isteyeceğim doktordan. Böyle sebep bilinmeden katı bir diyet uygulamak çok zor oluyor. En kısa zamanda geçer inşallah bebeğinin alerjisi.
Tatlim birde surekli yasakli olmiycak dedi drum bazi haftalar ekliycez dedi bazi yasaklilari tepkisine bakicaz ......

Bebeleri yalnızca anne sütü alan hanımlar oruç tutabilecek misiniz?
Ben yalnızca anne sütü veriyorum önce Bi deniycem tutabiliyor muyum süt oluyor mu ondan sonra karar vericem. Çünkü alerji için diyette uyguluyorum hepten güçten kuvvetten düşebilirim deniycem bakalım inşallah.

Benim sütüm çok az oluyor su icmeyince napsam ya tutsam mı yavrum zorlanır mi

Tatlim birde surekli yasakli olmiycak dedi drum bazi haftalar ekliycez dedi bazi yasaklilari tepkisine bakicaz ......
Canım ben bugün tekrar başlıyorum diyeti bozmaya :) dua et bize lütfen geçmiş olsun :) süt merdiveni diye bir kağıt verdi doktorumuz o şekilde başlayacağım üçer gün deneyerek ekleyeceğim listeye.

Canim tesekkurler......gunde en az 4 5 civik mukuslu kaka yapiyordu . kaka da gizli kan da alerjinin cok onemli bir bulgusu bazi bebeklerde kusma da oluyormus.bizde bi kusma yok diger tum belirtiler vardi.
Bizim de kakada gizli kan hariç hepsi mevcut belirtilerin. Kusma da var. Günde 4 5 kere mukuslu kaka da var. Bu cilt testi heryerde yapılıyor mu acaba

Canım ben bugün tekrar başlıyorum diyeti bozmaya :) dua et bize lütfen geçmiş olsun :) süt merdiveni diye bir kağıt verdi doktorumuz o şekilde başlayacağım üçer gün deneyerek ekleyeceğim listeye.
Cnm çok sevindim senin adına inşallah rahat rahat yersin sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…