• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben bugün tekrar başlıyorum diyeti bozmaya :) dua et bize lütfen geçmiş olsun :) süt merdiveni diye bir kağıt verdi doktorumuz o şekilde başlayacağım üçer gün deneyerek ekleyeceğim listeye.
Insallah canm gecmistir cok zor gercekten hayatinda hic diyet yapmamis ben oglum icin ac geziyorum.her zaman tatliya cok duskundum tatli beni olduruyor....ama oglumda belirgin bir duzelme oldu 2 gunde....

Bizim de kakada gizli kan hariç hepsi mevcut belirtilerin. Kusma da var. Günde 4 5 kere mukuslu kaka da var. Bu cilt testi heryerde yapılıyor mu acaba
Sanirim cocuk alerji servisi olan birimlerde yapiliyordur.teste cok guvenilir degilmis bu aylarda en dogru sonuc 3 gun diyetiymis 3 gun inek sutu urunleri yememe diyetiyle baslayabilirsin sonra yumurta eklrye cikara bulmak en dogrusuymus bizde hluten cikti ama simdilik gluteni kesmiyorum dedi dr kesmemize ragmen bellirgin bi iyilesme oldu

Sanirim cocuk alerji servisi olan birimlerde yapiliyordur.teste cok guvenilir degilmis bu aylarda en dogru sonuc 3 gun diyetiymis 3 gun inek sutu urunleri yememe diyetiyle baslayabilirsin sonra yumurta eklrye cikara bulmak en dogrusuymus bizde hluten cikti ama simdilik gluteni kesmiyorum dedi dr kesmemize ragmen bellirgin bi iyilesme oldu
İki aydır süt ürünleri diyeti yapıyorum ama kaka düzelmedi bi türlü. Antep fıstığı sanki mukusu çok artırıyor onu farkettim yeni. Ben de test yaptırsam da bilip ona göre diyet yapsam diye düşğnüyordum. Ama sanırım deneme yanılmayla bulacağız

Atak haftası derken neyi kastediyorsun? :KK17:
Büyüme atakları varya hani önce bizi delirtip sonra bişeyler öğrendikleri yani hızlı geliştikleri haftalar :)
Ben 17.haftadan baya zor çıktım daha önceki haftalar böyle zorlamamıştı hiç uyumadık hep kucaktaydı

Büyüme atakları varya hani önce bizi delirtip sonra bişeyler öğrendikleri yani hızlı geliştikleri haftalar :)
Ben 17.haftadan baya zor çıktım daha önceki haftalar böyle zorlamamıştı hiç uyumadık hep kucaktaydı
evet ya öyleymiş bizimkide zaman zaman oldu ama benim bu ataklardan haberim yoktu. Biraz internetten araştırdım doğru olabilir. kitabı varmış hatta o haftalarla nasıl başa çıkılır diye. Ama bi yanım boşver takılma doğaçlama git diyor. Çünkü benim bebeğim bi alem. Karnımda da maşallahı vardı resmen canım nasıl acıyacaksa o şekilde kalırdı. Hiç durmazdı.Çıktıktan sonrada canımızı okuyor. Dr. avutuyor hareketli bebek zeki bebek diye biraz az mı zeki olsaydı diyesim var:)

evet ya öyleymiş bizimkide zaman zaman oldu ama benim bu ataklardan haberim yoktu. Biraz internetten araştırdım doğru olabilir. kitabı varmış hatta o haftalarla nasıl başa çıkılır diye. Ama bi yanım boşver takılma doğaçlama git diyor. Çünkü benim bebeğim bi alem. Karnımda da maşallahı vardı resmen canım nasıl acıyacaksa o şekilde kalırdı. Hiç durmazdı.Çıktıktan sonrada canımızı okuyor. Dr. avutuyor hareketli bebek zeki bebek diye biraz az mı zeki olsaydı diyesim var:)
Hahhahah yaa şuan zekiliği başa bela :)
Zaten başa çıkılmıyo ki sadece durumun neden kaynaklandığını bilip sabrediyoruz

Arkadaşlar emzirdikten sonra göğüsün kahverengi kısmında domur domur bir durum oluyor mu. Geçen hafta iltihap olduğunu düşündü doktor antibiyotik başladık. Ancak hala aynı hala aynı. Tek göğüste bu durum var. Ne yapacagimi şaşırdım. Sadece emzirdikten sonra oluyor doktora gittiğim de boyle bir durum gözle görülmüyor tabi. Emzirince inanılmaz şekilde yer yer şişiyor o kadar fark ediyor. Var mi fikri olan başına gelen nedir bu

Kızlar alerji diyeti yapan arkadaşlar için bir tarif gördüm, paylaşmak istedim sizinle.

IMG_20180516_182603.jpg

Kızlar iki gün önce 4.ay aşımızı olduk aşı olduğumuz günden beri sürekli ağlıyor sürekli huysuz cinnet geçiricem o dereceye geldim artık dişi mi çıkıyor asıdan mı böyle bilmiyorum her bulduğu şeyi ağzına sokmaya çalışıyor sokamayınca onun icin de bir Çıngar cıkarıyor

Kızlar iki gün önce 4.ay aşımızı olduk aşı olduğumuz günden beri sürekli ağlıyor sürekli huysuz cinnet geçiricem o dereceye geldim artık dişi mi çıkıyor asıdan mı böyle bilmiyorum her bulduğu şeyi ağzına sokmaya çalışıyor sokamayınca onun icin de bir Çıngar cıkarıyor

Aynen cnm ne bulsa ağızda eli özellikle bende şaştım alışacak diye diş hazırlıkları mi acaba?

Aynen cnm ne bulsa ağızda eli özellikle bende şaştım alışacak diye diş hazırlıkları mi acaba?
Bilmiyorum canım az önce doktorumuzu aradım kakasında mukus vardı bugun ilk kez böyle birşey gördüm aşı kaka da değişiklik yapabilir dedi yarında ayni olursa götürücem doktoruna

Ilk gun bisey olmadi bugun 2. Gun benimki de huysuz bacagi sismis baktim

Ilk gun bisey olmadi bugun 2. Gun benimki de huysuz bacagi sismis baktim
Canım bizim de dün değil ondan önce ki gün oldu bende anlamadım ek gıdaya geçtik bir haftayı geçti acaba süt yada Yoğurtmu dokundu Yoksa diye düşündüm ama aşı olana kadar böyle bir sıkıntımız yoktu bende çözemedim

Canım bizim de dün değil ondan önce ki gün oldu bende anlamadım ek gıdaya geçtik bir haftayı geçti acaba süt yada Yoğurtmu dokundu Yoksa diye düşündüm ama aşı olana kadar böyle bir sıkıntımız yoktu bende çözemedim
Korkudan aşıya gidemedim daha oruçlu halimle zaten canıma okuyor

Korkudan aşıya gidemedim daha oruçlu halimle zaten canıma okuyor
Csnım korkunun ecele faydası Yok bence yaptır ve biran önce atlat biz dün gece Zeynep kamile gittik o kadar ağlıyordu ki birşey olduğunu düşündüm çok şükür bir sıkıntısı Aanırım asıdan böyle oldu

İyi geceler kızlar bişiy sorucam ya pazartesi biz 4.ay aşımızı olduk. Ondan öncesinde orta derecede olan uykumuz iyice azaldı ne gece ne gündüz dogru düzgün uyuyup uyutuyo anlamadım gitti. Dışarda bebek arabasıyça gezerken bir müddet sonra uykuya dalardı oda yok. Dum iki saat gezdirdim dısarda uykusu oldugu belli ama dalmıyo valla kaç gündür çok zor durumdayım gram uyumuyorum. Ramazan olduğu için eşimde oruçlu çok yardımcı olamıyo oruçlu haliyle nw yapıcam bilemedim. Uyku düzeninin bozulmasınım nedeni nedir acaba kızlar sizce

İyi geceler kızlar bişiy sorucam ya pazartesi biz 4.ay aşımızı olduk. Ondan öncesinde orta derecede olan uykumuz iyice azaldı ne gece ne gündüz dogru düzgün uyuyup uyutuyo anlamadım gitti. Dışarda bebek arabasıyça gezerken bir müddet sonra uykuya dalardı oda yok. Dum iki saat gezdirdim dısarda uykusu oldugu belli ama dalmıyo valla kaç gündür çok zor durumdayım gram uyumuyorum. Ramazan olduğu için eşimde oruçlu çok yardımcı olamıyo oruçlu haliyle nw yapıcam bilemedim. Uyku düzeninin bozulmasınım nedeni nedir acaba kızlar sizce
Ayni durumdayim asiyi sali olduk ne gece ne gunduz duzgun uyumuyor disari ciktigimizda da pusettte durmuyor huysuz bende sasirdim ne yapacagimi ......

Back