• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba ben hamileligimin yarisindan itibaren burayi kesfettim ve sessiz sedasiz takipdeyim hep.sizlerin fikirlerinden bicok sey uyguladim bende bu surecte.3.5 aylik bebegim.ondan firsat buldukca internette bakinirken anne sutu ve bebek saci ile yapilan takilar gordum.cokbegendim.simdi size danismak istiyorum.bu urunlerden yaptiraniniz oldumu hic.ben nereye yaptiricam karar veremiyorum.belki sizin bildiginiz guvenilir isciligi guzel yerler vardir .simdiden cok tesekkurler
Merhaba ben de bu takıları çok beğeniyorum henüz yaptırmadım ama instagram da takip ettiğim biri var orda yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba kizlar cok fena saclarim dokulmeye basladi. Yakinda sacsiz kalacagimdan korkuyorum. Siz saclariniz icin ozel bir sey yapiyor musunuz? Hamilelikte cok gurlesmisti guclenmisti. Aldigim vitaminlerden dolayi galiba. Simdi dogumdan sonra doktor hem vitaminleri kesti, hem de bebek emzirdigim icin o da bende azicik olan vitmainleri de bitiriyor sanirim. Hamilelikte decavit iciyordum devam mi etsem acaba?

Merhaba kizlar cok fena saclarim dokulmeye basladi. Yakinda sacsiz kalacagimdan korkuyorum. Siz saclariniz icin ozel bir sey yapiyor musunuz? Hamilelikte cok gurlesmisti guclenmisti. Aldigim vitaminlerden dolayi galiba. Simdi dogumdan sonra doktor hem vitaminleri kesti, hem de bebek emzirdigim icin o da bende azicik olan vitmainleri de bitiriyor sanirim. Hamilelikte decavit iciyordum devam mi etsem acaba?
Canım bende aynı dertten muZdaribim o kadar çok dökülüyor ki anlatamam ama eskiler söyle der bebek seni tanımaya başlandığın da saçların dökülürmüş ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum

bizde de var boynunda, yıkarken ya da kurularken fazla sürtersek koltukaltında da oluyor. bu tarz kırmızılıklar için travazol kullanıyoruz.
Canım bnde travazol kullandım baska türlü geçmedi ama kortizon da var içinde o yüzden içim rahat etmiyor. Gectikten sonra tekrarlıyor muymus dr hnuz ne dedi

Canım bende aynı dertten muZdaribim o kadar çok dökülüyor ki anlatamam ama eskiler söyle der bebek seni tanımaya başlandığın da saçların dökülürmüş ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum

Hahaha :-) benim oğlum beni çok iyi tanıyor demek ki :KK70:

Canım bnde travazol kullandım baska türlü geçmedi ama kortizon da var içinde o yüzden içim rahat etmiyor. Gectikten sonra tekrarlıyor muymus dr hnuz ne dedi

havalar sıcaklıyor artık bazen pişik olarak tekrarlayabiliyor, ya da vücudunun kat yerlerinde pamukçuklar falan kalıyor onları temizleyim diye sürterken kızarabiliyor ya da kan oturuyor. çok hassas ciltleri

Canım benim ki de salı günü rica etsem yarın aşı olduktan Sonra tecrübelerini paylaşır mısın
Canlar geçen hafta 4. Ay aşımızı olduk gündüz eve gelince uzun kollu zıbından baska birşey giydirmedim kızıma gün içinde biraz huysuzluğu vardı gece 12 den sonra ateşi yükseldi 38.5 i geçti bir çay kaşığı calpol verdim yarım saat içinde ateşi düştü saat bası ateşini ölçtüm yükselmedi perşmbe günü akşamı tekrar 38 oldu tekrar calpol verdim bir dahada ateşlenmedi çok fazla kalın giydirmeyip ateşini kontrol ederseniz insallah bir sıkıntı yaşamazsınız:KK25:

Back