• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canlar geçen hafta 4. Ay aşımızı olduk gündüz eve gelince uzun kollu zıbından baska birşey giydirmedim kızıma gün içinde biraz huysuzluğu vardı gece 12 den sonra ateşi yükseldi 38.5 i geçti bir çay kaşığı calpol verdim yarım saat içinde ateşi düştü saat bası ateşini ölçtüm yükselmedi perşmbe günü akşamı tekrar 38 oldu tekrar calpol verdim bir dahada ateşlenmedi çok fazla kalın giydirmeyip ateşini kontrol ederseniz insallah bir sıkıntı yaşamazsınız:KK25:
Ben her aşı sonrası ateşlenmesi ni beklemeden calpol veriyorum canım salı da öyle yapmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar nasılsınız bebisler nasıl biz 4 aylık olduk galiba diş çıkarıyoruz aşırı huzursuzluk ve ağlama çok fazla salya diş eti kaşınması ishal meme reddi ne derseniz var ama bu diş çıkana kadar 6 ayda biter

Merhaba kizlar cok fena saclarim dokulmeye basladi. Yakinda sacsiz kalacagimdan korkuyorum. Siz saclariniz icin ozel bir sey yapiyor musunuz? Hamilelikte cok gurlesmisti guclenmisti. Aldigim vitaminlerden dolayi galiba. Simdi dogumdan sonra doktor hem vitaminleri kesti, hem de bebek emzirdigim icin o da bende azicik olan vitmainleri de bitiriyor sanirim. Hamilelikte decavit iciyordum devam mi etsem acaba?

Canım bende aynı dertten muZdaribim o kadar çok dökülüyor ki anlatamam ama eskiler söyle der bebek seni tanımaya başlandığın da saçların dökülürmüş ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum
Hamilelikte hiç saçım dökülmedi ama olduğu gibi de kaldı bir cm bile uzamadı şimdi dökülmeye başladı tekrar güzel ve yeni saçlar çıkıyor endişelenmeyin bu arada kızımın da dökülüyor tekrardan hormonlar sıfırlanıyor artik

Bugun oglumu baskent univ. Alerji servisine Burcu hanima goturdum.ciltte ve kanda bakildi. Ciltte gluten ,fistik ve süt cikti.kani bekliyoruz ama bana cok genis bir diyet verdi dr kontrolunde ekleme cikarma yapacagiz.belirtiler mukuslu kaka ,kaka da gizli kan ,asiri gaz ,huzursuzluk ve cok dıskilama oykusu ile gittik.allah baska dert vermesin

Hamilelikte hiç saçım dökülmedi ama olduğu gibi de kaldı bir cm bile uzamadı şimdi dökülmeye başladı tekrar güzel ve yeni saçlar çıkıyor endişelenmeyin bu arada kızımın da dökülüyor tekrardan hormonlar sıfırlanıyor artik
Canım benim de dökülmemişti hiç çokta güzel uZamıstı hatta

Evet cnm bende verdim. Kan ilacinada basladik. Buatada siz 4.ay aşınızı oldunuz sandım.
Canım bizimki de. Bugun imis ben işteyim annem gitmiş yaptırmış ortalığı ayağa kaldırmış benim ki annem de calpol vermiş gelir gelmes insallah ateşi çıkmaz evet canım 4. Ay azımız

Kızlar destekleriniz için çok teşekkur ederim
Bir kaç ay sonra tekrardan ihtiyacım olacak bu desteğe galiba
Yaşadığımız yerde tek bir çocuk cerrahi var
Bugün gittik Bebeğiniz çok hareketli ve herseyin farkında lokal olmasını önermiyorum
Lokal yada genel ikisinin de riskleri var dedi
Belki bugüne kadar on bin sünnet yaptım hiç birinde lokali tercih etmedim dedi
Bulunduğumuz yerde malesef fazla seçeneğimiz yok
Bide eve gelip yapan varmış fakat doktor değil ona da inanın güvenemiyorum ev hastane ortamı gibi değil yaa
O yüzden bu kadar küçük genel anestezi almasını istemediğimiz için 6. Ayda yaptırmaya erteledik biz

Hayırlısı olsun canım . Ya hiç anlamadığı yada bilinçli olduğu zaman yaptırın diye DR. bizi uyarmıştı. 4. aya kadar lokal yaptırın yoksa 6 yaş sonrası demişti. Vardır bir bildiği diye yazıyorum.Eğer sağlık sıkıntısı yoksa olmadı 6 yaşından sonra yaptırırsın. Canım ya cocuklar ne gözü korkuyor o yaşa kadar da herşeyin hayırlısı başta sağlık gerisi kolay.

Bugun oglumu baskent univ. Alerji servisine Burcu hanima goturdum.ciltte ve kanda bakildi. Ciltte gluten ,fistik ve süt cikti.kani bekliyoruz ama bana cok genis bir diyet verdi dr kontrolunde ekleme cikarma yapacagiz.belirtiler mukuslu kaka ,kaka da gizli kan ,asiri gaz ,huzursuzluk ve cok dıskilama oykusu ile gittik.allah baska dert vermesin

Çok diskilama nasıldı Badekuti. Çok geçmiş olsun şimdiden

Çok diskilama nasıldı Badekuti. Çok geçmiş olsun şimdiden
Canim tesekkurler......gunde en az 4 5 civik mukuslu kaka yapiyordu . kaka da gizli kan da alerjinin cok onemli bir bulgusu bazi bebeklerde kusma da oluyormus.bizde bi kusma yok diger tum belirtiler vardi.

Canım diyetinde neler yasaklı? Ben de yarın test isteyeceğim doktordan. Böyle sebep bilinmeden katı bir diyet uygulamak çok zor oluyor. En kısa zamanda geçer inşallah bebeğinin alerjisi.

Canım bizimki de. Bugun imis ben işteyim annem gitmiş yaptırmış ortalığı ayağa kaldırmış benim ki annem de calpol vermiş gelir gelmes insallah ateşi çıkmaz evet canım 4. Ay azımız
Cnm sizde durumlar nsl? Aşı yan etki yapmadi ins. Nenimki huzursuz biraz ve yine hic uyumuyo

Canım diyetinde neler yasaklı? Ben de yarın test isteyeceğim doktordan. Böyle sebep bilinmeden katı bir diyet uygulamak çok zor oluyor. En kısa zamanda geçer inşallah bebeğinin alerjisi.
Tatlim deri testinde süt fistik ve bugday unu cikti ama dr simdilik bugday ununu kesmedi onun haricinde susam ,tahin ,tum kuruyemisler,yumurta sut urunleri tamamen yasak yani ambalajli tum gidilar yasak ne yazikki her ambalajli urunde alerjen var.3 gun sonra kan testi ve yaptigim diyete gore ekleme cikarma yeniden deneme yapicaz aslinda test kesin sonuc olmuo deneme yanilma en guzel sonucmus ben yumurtayi kestim, sutu eser miktara indirmiatim belirgin bir duzelme oldu .3 gun bozdum hersey allak bullak oldu kendi basima kafama gore yapmak cok mantikli degil dr kontrolunde alerji testleri ile uyumlu gidecegiz bakalim sonuclari yazarim

Tatlim deri testinde süt fistik ve bugday unu cikti ama dr simdilik bugday ununu kesmedi onun haricinde susam ,tahin ,tum kuruyemisler,yumurta sut urunleri tamamen yasak yani ambalajli tum gidilar yasak ne yazikki her ambalajli urunde alerjen var.3 gun sonra kan testi ve yaptigim diyete gore ekleme cikarma yeniden deneme yapicaz aslinda test kesin sonuc olmuo deneme yanilma en guzel sonucmus ben yumurtayi kestim, sutu eser miktara indirmiatim belirgin bir duzelme oldu .3 gun bozdum hersey allak bullak oldu kendi basima kafama gore yapmak cok mantikli degil dr kontrolunde alerji testleri ile uyumlu gidecegiz bakalim sonuclari yazarim
Benim de diyetim aynı şekilde iki aydır. Ben domatesi de bıraktım kendimce çünkü etkilediğini düşünüyorum. Çok zor bir diyet bizimki. Onlar iyi olsun da yapacak bir şey yok. Bu arada ben iki aydır diyeti yapıyorum kakadaki mukus yeni düzeldi.

Kızlar atak haftalarınız nasıl geçti ben 17. Haftadakindeyim baya zorlanıtoruz çünkü doğru düzgün uyumuyo. Hafta bitince düzelir mi acaba ya

Cnm sizde durumlar nsl? Aşı yan etki yapmadi ins. Nenimki huzursuz biraz ve yine hic uyumuyo
Csnım benim de biraz mızmız ama onun Dısında çok şükür ateşimiz falan cıkmadı bakalım yarın ne olacsk 6 ay aşısı 4 tane imis asıl ondan korkuyorum

Back