• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İyi geceler kızlar bişiy sorucam ya pazartesi biz 4.ay aşımızı olduk. Ondan öncesinde orta derecede olan uykumuz iyice azaldı ne gece ne gündüz dogru düzgün uyuyup uyutuyo anlamadım gitti. Dışarda bebek arabasıyça gezerken bir müddet sonra uykuya dalardı oda yok. Dum iki saat gezdirdim dısarda uykusu oldugu belli ama dalmıyo valla kaç gündür çok zor durumdayım gram uyumuyorum. Ramazan olduğu için eşimde oruçlu çok yardımcı olamıyo oruçlu haliyle nw yapıcam bilemedim. Uyku düzeninin bozulmasınım nedeni nedir acaba kızlar sizce
Canım benim ki de aynı asıdan sonra oldu böyle Hatta geçen gün bende yazdım doktorumuz 4. Ay asısının biraz ağır olduğunu söyledi bizim de 5 gün oldu bekliyoruz bakalım

İyi geceler kızlar bişiy sorucam ya pazartesi biz 4.ay aşımızı olduk. Ondan öncesinde orta derecede olan uykumuz iyice azaldı ne gece ne gündüz dogru düzgün uyuyup uyutuyo anlamadım gitti. Dışarda bebek arabasıyça gezerken bir müddet sonra uykuya dalardı oda yok. Dum iki saat gezdirdim dısarda uykusu oldugu belli ama dalmıyo valla kaç gündür çok zor durumdayım gram uyumuyorum. Ramazan olduğu için eşimde oruçlu çok yardımcı olamıyo oruçlu haliyle nw yapıcam bilemedim. Uyku düzeninin bozulmasınım nedeni nedir acaba kızlar sizce

Ayni durumdayim asiyi sali olduk ne gece ne gunduz duzgun uyumuyor disari ciktigimizda da pusettte durmuyor huysuz bende sasirdim ne yapacagimi ......

merak etmeyin bi kaç güne düzelir bizde de baya huysuzluk yapmıştı bir hafta ne yapcağımı falan şaşırmıştım. şimdi eski haline döndü şükür ;)

merak etmeyin bi kaç güne düzelir bizde de baya huysuzluk yapmıştı bir hafta ne yapcağımı falan şaşırmıştım. şimdi eski haline döndü şükür :KK66:
Canım pazartesı oldu bizimki de hala bir değişiklik Yok çıldırıcam o dereceyim

Ayni durumdayim asiyi sali olduk ne gece ne gunduz duzgun uyumuyor disari ciktigimizda da pusettte durmuyor huysuz bende sasirdim ne yapacagimi ......
Aynen canım bizimkide pusette huysuz ateş fi çok yapmadı ama işte duzeni karıstı allaha sükür bı gün sabsh 4ten sonra biraz uyudu da bende dinlendim bir iki saat kaç gündür zombi gibi geziyırum valls

Canım benim ki de aynı asıdan sonra oldu böyle Hatta geçen gün bende yazdım doktorumuz 4. Ay asısının biraz ağır olduğunu söyledi bizim de 5 gün oldu bekliyoruz bakalım
Baya huyu değişti valla bende aşıdan sonra uyku eğitimi deniyim diyodum ama bizimki hiç uyumuyo sagolsun allah yardım etsin valla hepimize hem ev işleei hem bieaz aakinlessin hava alsın diye gezdieiyorım dısarda uykusuz halimle aksama iftar derken iyice bitkin düşüyorum valla

Baya huyu değişti valla bende aşıdan sonra uyku eğitimi deniyim diyodum ama bizimki hiç uyumuyo sagolsun allah yardım etsin valla hepimize hem ev işleei hem bieaz aakinlessin hava alsın diye gezdieiyorım dısarda uykusuz halimle aksama iftar derken iyice bitkin düşüyorum valla
Canım benimki dışarı da da durmuyor ağlıyor uyumuyor

Gecmis anneler gununuz kutlu olsun hanimlarr gerci bize hergun bayram :) bebisler sizler nasilsiniz biz 4 ay 14 gunluk olduk bile. Kizlar bu gaz donemleri gecti demi artik fasulye mercimek falan yiyormusunuz ben hala yemeye cekiniyorum gaz yapar diye korkuyorum. Bide ne soracam size her sabah ust degismekten yoruldum valla kakasini yapar yapmaz ben alana kadar yandan siziyor sizdirmayan töt bezi istiyoruz ahahahah. Oylesine denk geldinizmi bezimi degistirsem diyorum emene kadar yandan verio

Gecmis anneler gununuz kutlu olsun hanimlarr gerci bize hergun bayram :) bebisler sizler nasilsiniz biz 4 ay 14 gunluk olduk bile. Kizlar bu gaz donemleri gecti demi artik fasulye mercimek falan yiyormusunuz ben hala yemeye cekiniyorum gaz yapar diye korkuyorum. Bide ne soracam size her sabah ust degismekten yoruldum valla kakasini yapar yapmaz ben alana kadar yandan siziyor sizdirmayan töt bezi istiyoruz ahahahah. Oylesine denk geldinizmi bezimi degistirsem diyorum emene kadar yandan verio

Bbenim bebek 5,5 aylık oldu vallahi gaz sancıları yaklaşık bir aydır geçti korkuyorum yememe dikkat ediyorum o yüzden. Arada mercimek corbası içmeye başladım ama abartmıyorum.
Bez taşma konusunda da ne yaparsan yap taşıyor. En iyi marka bile cok cıvık olduğunda kaka taşıyor. Neyseki bizim son bir aydır kakamız biraz katılaştı artık taşma olmuyor.

gunaydin,dogdugundan beri ayni bezi kullaniyoruz biz diger bezlerle ilgili bilgim yok ama prima primum care kullaniyoruz.hic sizma pisik tarzinda sorunlar yasamadim.

Csnım korkunun ecele faydası Yok bence yaptır ve biran önce atlat biz dün gece Zeynep kamile gittik o kadar ağlıyordu ki birşey olduğunu düşündüm çok şükür bir sıkıntısı Aanırım asıdan böyle oldu
Yaptırdık canım inşallah kolay geçer zaten hep ağlıyor

Maşallah büyümüş ek gıdaya başladın mı canım bende halen bir şey yiyemiyorum gaz aynı sadece azaldı
Bbenim bebek 5,5 aylık oldu vallahi gaz sancıları yaklaşık bir aydır geçti korkuyorum yememe dikkat ediyorum o yüzden. Arada mercimek corbası içmeye başladım ama abartmıyorum.
Bez taşma konusunda da ne yaparsan yap taşıyor. En iyi marka bile cok cıvık olduğunda kaka taşıyor. Neyseki bizim son bir aydır kakamız biraz katılaştı artık taşma olmuyor.

MasaAllah kocaman olmus canim bir fasulye cektiki az yesem.bisey olmaz heralde sabahlari daha cok ve sulu oluyo cok gecjyo gun icinde daha kucuk kati yaptigindan fazla sıkinti olmuyo cekecez galiba.
gunaydin,dogdugundan beri ayni bezi kullaniyoruz biz diger bezlerle ilgili bilgim yok ama prima primum care kullaniyoruz.hic sizma pisik tarzinda sorunlar yasamadim.
Ben ilk onu kullandim kiymetlimiz kizardi pisik olcak gibi oldu aktif bebeye gectik memnunum ama su kakayi sizdirmasa daha memnun olcam bide dalinin toz sabununu kullaniyorum suyla kariatirip koyuyorum makinaya kah cikariyo kah cikarmiyo

Seninde anneler günün kutlu olsun canim. Biz dogdugumuzdan beri prima kullanıyoruz. Genel anlamda memnunum. Pişik yapmıyor. Ama yattığı yerden kakasını yaparsa sırtına çıkıyor. Dik pozisyondaysa olmuyor :) belini mümkün olduğunca yüksekten bağlayıp cırt-cırtları sıkıca bağladığımda sorun azalıyor ama belini sıkmasın diye çokta sıkmıyorum. Bizde durum boyle canim:)

Siz sadece anne sütü mü veriyorsunuz? Ben sütüm azalır diyede oruç tutamıyorum bi de çok acıktığımdan :(

Siz sadece anne sütü mü veriyorsunuz? Ben sütüm azalır diyede oruç tutamıyorum bi de çok acıktığımdan :KK43:
Oruç tutan var mı sadece anne sütü veripte ben cesaret bile edemedim dayanamam gibi geliyor günde 5 lt su içiyorum anca geçiyor içimin yangını bebeğim hep kucakta gece gündüz

Ben bir ara prima ve sleepy kullandım ilk aylarda, ikisinde de sürekli taşma ve pişik olmuştu sonra Huggies'e geçtim, kızım 4 ay 9 günlük en son ne zaman taşma oldu hatırlamıyorum. Ama Huggies Türkiye pazarından çıkıyor, o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum, nerde bulsam stokluyorum.

Back