2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canim benim ilk 2 adetim tam gununde oldu 3. adetim bir hafta gecikti hatta supheli iliskim oldugu icin korka korkada olsa test yaptim.gecikmen normal gibi.

Bebisleri 4 ay aşılarını olan var mi yarın olacağız. Bugüne kadar ki aşılar huzursuzluk yapmadı bizde şükür ama 4 aydakiler ağır diyorlar yine bir endişe kapladı beni :)
aynen bizde oyle oldu.diger asilarinda problem yasamamistik ama bu ayki asisi huzursuzluk yapti.atesi cok yukselmedi ama hep mizmizdi yani.aksam mecburen surup verdim bende.

hem cok heycanli hemde cok kafa karistirici bi durum ya.bende yavas yavas ek gidaya gecmek istiyorum artik anne sutu karnini doyurmuyo mama takviyesi cogalmaya basladi malesef.dogdugundan beri o kadar cok doktora gittik ki 4.ay kontrolune goturmedim.bu hafta ici gideriz diye dusunuyorum bakalim ne diyecek doktorumuz.

Ben 1.5 aylıktan beri sadece mama devam ediyorum malesef doktorumuz mama karşıtı bir doktor o yüzden çok seviyorum meme emmedigi icin 4. Aydan itibaren ek gıdaya geçmemiz gerektiğini uygun gördü bencede çok heyecan verici büyümelerini izlemek çok güzel

Herkese selam. Buraya yazmayalı bayaa oldu. Bakarken mukuslu kakayı görünce yazayım dedim. Benim oğlumda bir süredir mukuslu kaka yapıyor. 3 doktora gösterdim alerjik kaka olmadığını söylediler. Nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama fotoğrafı görür görmez alerji değil dediler. Tabi yine de bende bir 'acaba' yok değil. Salya akıttığı dönem ve salyalarda kakayı mukuslandırabilirmiş. Şimdilik sadece kaka takibindeyim

Oooo Hymph hatırlıyorum ben seni oğlun olacaktı demi. Saglikla büyüsünler:)

@yesa selam cnm 5 olduk bu ikinci bebisim ilkinde hic emmemisti ek gidaya erken baslamistik bundada bir ay aonra ise baslayacagim icin biberonu aliatirmak icin sulu pirinc unu yapiorum kilo almadi ama ekstra sutumu birdaha isitamadigimdan surekli icemedi döküyorduk biberonla verecek birsey bulamadigimdan az az basladim
1 ayim kaldi ve hem biberona hem ek biseylere baslamasi gerekiyorki alissin tam 10 saat ayri kalacagiz annemde ne yedirecegim diye dusunup duruyor 10 saat yetecek yani sagacak bir sutum malesef o kadar yok doktorlar hep 6 ay diyor ama sinidirimden oturu eger simdirim problemini azar azar baslarsaniz halledersiniz 6 ay sonra alismadigindan cok zor oluyor kati seyler yemesi bebislerin benim fikrim bu yonde
KıZımı 2 aylik birakip ise baslamitim ne biberon ne su ne de ek gida veremediğimden cok uğraşmıştık o saattlerce aglayip bende heder olmuştum

yesa yesacim merhaba,sana bisey danismak istiyorum.ben sepet besik kullaniyorum.sepet besigin icinde ince bi sunger var onun uzerinede reflu yatagini koyuyorum gece uyuturken kizimi.ama artik reflu yatagina sigmadigi icin direk besik icine yatirmam lazim.ya kalin sunger kesrieicem yada yorganciya yun yatak yaptiracagim.sen yun yatak kullaniyodun oyle hatirliyorum.memnunmusun acaba?

Selam canım evet park yatak içinde yun yatağımiz var dogdugundan beri onda yatıyor memnunum bi sıkıntı yasamadim güzel bence. Bi de anne lafı edeyim. Ayyy en sagliklisi yün. Ben sizi hep yün yatakta buyuttum:)

Hayırlı günler hanımlar
Bebişleriniz nasıl?
Sizler Nasılsınız?
Ben doğumdan sonra fazla kalan kilolarımı veremedim
Kendimi yeme konusunda durduramıyorum hatta tekrardan kilo aldım
Bebeğimin gelişimi iyi elhamdülillah
4 aylık olacağız
Sürünme çabaları var
Uyku düzenimiz güzeldi ama bu aralar bitti gibi gece geç yatıp erken kalkıyor
Önce 8 de yatıp 6 da kalkıyordu şimdi 11 de yatıp 6 da kalkıyor gunduzleri toplam 3 saat bile uyumuyor umarım gelip geçici bir durumdur

Kızlar bebeğim 4 aylık olmak üzere 2. Adetimi olmam gerekiyodu doktor 1 ay önce ultrasonda yumurta görmüştü ama olcmedi evveli gün test yaptık negatif ama olabilir mi sizce ya

Kızlar bebeğim 4 aylık olmak üzere 2. Adetimi olmam gerekiyodu doktor 1 ay önce ultrasonda yumurta görmüştü ama olcmedi evveli gün test yaptık negatif ama olabilir mi sizce ya
Nasıl yani hamilelik durumu mu var. Ben de adet olmadım ve hiç aklıma gelmedi ayyyyyy

Mukuslu kakayı sorduğumda bir doktor allerjik bir doktor normal dedi Nasıl anlaşılıyor acaba. Ben de bu ARalar tuhaf Bi halde kaka takibindeyim. Mukuslu kakayı her gördüğümde kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…