2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok şükür canım evet günler çok hizli geçiyor kulak enfeksiyonu gecirdik mecbur antibiyotik tedavisine başladık meme reddi var ya zorla içiyor çok geç acıkıyor
Blzde bi dönem her memeye tutuşta dakikalarca uğraşıyorduk tutmuyodu bi türlü ememiyodu ısrarla çözdük çok şükür
Pes etme mümkün olduğunca az da olsa aldığı kardır

Kizlar nabersiniz bebisler ev isi derken unuttuk birbirimizi bebislere neler veriyorsunuz baska ise baslayacaklar biberona alisti bizimki pirinc unu veriyorum ben alistirmak amacli

kedicelik06

Keidicik pirinç unu için Bos kilo alımı sağlar ancak bebeğe faydası yotur diye bolca yazı var ama senin bebeğin kaç aylık sütun mu az. 4 aya kadar anne sütü o yeterli değilse mama. 4 aydan sonra ek gida derler ya hep ( onda da yine kilo alimi yetersiz ise anne sutu yetmiyorsa yoksa ilk 6 ay sadece anne sutu) . Ona da sebze yoğurt ve meyve suyu/ püresi diye. Yanlış anlama bilmedigimden soruyorum. Doktorun mu önerdi bunu

Ayn

aynı anlattığınız gibi ama sinir olmuyorum sanırım ben de alıştım
Ben bebeğime sinir olmuyorum
Kendime zaman hiç kalmıyor bu yüzden yıpraniyorum gece uykusuna yatırınca balkona çıkıp ağlıyorum artık öyle rahatlıyorum
Eşimle de aram iyi değil beni buda bir hayli yıpratıyor malesef

Kızlar doğumdan sonra düzenli adet olanınız var mı acaba ilk iki adetimi oldum ama üçüncü 5 gün gecikti çok korkuyorum

Ben hiç olmadımm kızım 3,5aylık olcak nerdeyse kimisi oluyor kimisi olmuyor neye göre acaba diğer ayda olmassam doktora gidicem

Ben de olmadım 6 ay olmayabilirsin demişti doktorum ki çevremde daha da fazla olmayan var. Belki 6 aydan sonra giderim doktora ben de

Ben hiç olmadımm kızım 3,5aylık olcak nerdeyse kimisi oluyor kimisi olmuyor neye göre acaba diğer ayda olmassam doktora gidicem
Hiç olmadıysan iki yıla kadar da normal diyorlar süt hormonlarından
Ben iki kere oldum benim ki şüpheli test yapmaya cesaretim yok

Bebisleri 4 ay aşılarını olan var mi yarın olacağız. Bugüne kadar ki aşılar huzursuzluk yapmadı bizde şükür ama 4 aydakiler ağır diyorlar yine bir endişe kapladı beni :)

İnşallah darısı bana benim gecikmem olmaz normalde
Canım hayırlısı olsun. Sürpriz birşey olursa da ikiz gibi buyur giderler biliyorum demesi kolay ama iyi yönünden bakmak lazım. Bu arada adet düzensizliği olması normal 2 ay vaktinde olmuşsun gerçi ama yinede 2 ay çok uzun değil. Inşallah hayırlısı olur :)

Aynen hayırlısı olsunda sürprizlere hazır değilim çok zorlu bir süreç geçirdim belki havalardan stresten falandır kızımda 5 gün geciktim test yaptığım an belli olmuştu bunda yapmam bakalım neler olacak :))

Hangi meyveleri veriyorsun canim suyunumu direk puresini yiyebiliyormu

şuana kadar Kayısı, armut, elma denedim. Hepsini severek yiyor. Meyve sebze filesi var emzik gibi ilk onda denedim emerek suyunu alıyordu öyle. Sonra Cam rende buldum aldım. onda rendeliyorum baya püre gibi oluyor. suyu rendesi karışık veriyorum dikkatli şekilde ama maşşallahı var bizimkinin yiyor.

Bizde Bugun 4 ayımızı bitirdik ve ek gıdaya geçtik menümüz su şekilde sabah kalktığı zaöan taze sıkılmış elma Armut yada havuç suyu öğlen sebze çorbası ama taneleri değil ilk bir hafta sadece süzüp suyu verilecek her sabah bir cay kaşığı ev yapımı pekmez ve ikindi de yarım çay bardağı yoğurt bir hafta Sonra da muhallebiye geçecek misiz bakalım nasıl olacsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…