Ben veriyorum canim. Bazi emzirmeden sonra veriyorum. Bazen vermiyorum.Bebeğini sadece emziren anneler bebeklerinize su veriyor musunuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben veriyorum canim. Bazi emzirmeden sonra veriyorum. Bazen vermiyorum.Bebeğini sadece emziren anneler bebeklerinize su veriyor musunuz acaba
Canım korkma benim oğlum nerede ise bir ay yeşil kaka uaprı doktorumuz sarı kaka kadar yeşil kakanın da normal olduğunu söylediBirkaç gündür bebeğimin kakası yeşil ne yapabilirim nedendir cçacab
Blzde bi dönem her memeye tutuşta dakikalarca uğraşıyorduk tutmuyodu bi türlü ememiyodu ısrarla çözdük çok şükürÇok şükür canım evet günler çok hizli geçiyor kulak enfeksiyonu gecirdik mecbur antibiyotik tedavisine başladık meme reddi var ya zorla içiyor çok geç acıkıyor
Su çok gaz yapar diyorlarBen veriyorum canim. Bazi emzirmeden sonra veriyorum. Bazen vermiyorum.
Bilmem öyle bir sey farketmedim canim benimkindeSu çok gaz yapar diyorlar
Bende ara ara verdim ama artık daha sık vermek istiyorum
Csnım kaç aylık oldu birde süt ile mi yapıyorsun pirinç ununu yoksa su ile miKizlar nabersiniz bebisler ev isi derken unuttuk birbirimizi bebislere neler veriyorsunuz baska ise baslayacaklar biberona alisti bizimki pirinc unu veriyorum ben alistirmak amacli
Ben bebeğime sinir olmuyorumAyn
aynı anlattığınız gibi ama sinir olmuyorum sanırım ben de alıştım
Ben hiç olmadımm kızım 3,5aylık olcak nerdeyse kimisi oluyor kimisi olmuyor neye göre acaba diğer ayda olmassam doktora gidicemKızlar doğumdan sonra düzenli adet olanınız var mı acaba ilk iki adetimi oldum ama üçüncü 5 gün gecikti çok korkuyorum
Ben hiç olmadımm kızım 3,5aylık olcak nerdeyse kimisi oluyor kimisi olmuyor neye göre acaba diğer ayda olmassam doktora gidicem
Hiç olmadıysan iki yıla kadar da normal diyorlar süt hormonlarındanBen hiç olmadımm kızım 3,5aylık olcak nerdeyse kimisi oluyor kimisi olmuyor neye göre acaba diğer ayda olmassam doktora gidicem
canim ben 3.adetimi oldum biraz gecikmeyle normaldr belkiKızlar doğumdan sonra düzenli adet olanınız var mı acaba ilk iki adetimi oldum ama üçüncü 5 gün gecikti çok korkuyorum
İnşallah darısı bana benim gecikmem olmaz normaldecanim ben 3.adetimi oldum biraz gecikmeyle normaldr belki
Canım hayırlısı olsun. Sürpriz birşey olursa da ikiz gibi buyur giderler biliyorum demesi kolay ama iyi yönünden bakmak lazım. Bu arada adet düzensizliği olması normal 2 ay vaktinde olmuşsun gerçi ama yinede 2 ay çok uzun değil. Inşallah hayırlısı olur :)İnşallah darısı bana benim gecikmem olmaz normalde
Aynen hayırlısı olsunda sürprizlere hazır değilim çok zorlu bir süreç geçirdim belki havalardan stresten falandır kızımda 5 gün geciktim test yaptığım an belli olmuştu bunda yapmam bakalım neler olacak :))Canım hayırlısı olsun. Sürpriz birşey olursa da ikiz gibi buyur giderler biliyorum demesi kolay ama iyi yönünden bakmak lazım. Bu arada adet düzensizliği olması normal 2 ay vaktinde olmuşsun gerçi ama yinede 2 ay çok uzun değil. Inşallah hayırlısı olur :)
Hangi meyveleri veriyorsun canim suyunumu direk puresini yiyebiliyormu