2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba hayırlı geceler arkadslar , nasılsınız ? Bebisleriniz büyüyor degilmi hepinize huzurlu mutlu günler dilerim..
Benim oğlan 17 ocak doğumlu ama bir dis kaşıntısı varki sormayın erken çıkaracak sanırım yaklaşık 1 aydır vardı bugünlerde tukurcuk hat safhada elini yumruklarını ağzına alıp ısırıyor sinirleniyor kazıyıcı aldım ama pek kullanamıyor philipsin sothie die emziği var ya onu almıştım kullanmadı onunla kasıyorum anca ama oda kar etmiyor artık dis jeli kullanan varmi aramızda yada önerisi olan. Saygılar sevgiler hepinize

Canım merhaba benim bebeğim de aynı söylediğin şeyleri yapıyor ve ben sinir oluyorum adeta. Doktora gittik durumu izah etik bebeğin o kaşıntısı artan salyadan kaynaklanıyormuş. Diş kaşıntısı için henüz erken salya arttıkça elini ağzına alması daha da artacak (4.ayda) bize emzik tavsiye etti. Elini emexeğine emzik emsin dedi. Ayrıca elini ağzına alarak acıktığı veya uykusu geldiği mesajını veriyor olabilir

Birebir aynısını yaşıyor . bu dönemde neredeyse tüm bebeler böyle. Dktor ağzına açıp bkip dis demedikten sonra ben pek dış diye düşünmüyorum :)

Nasıl yani hamilelik durumu mu var. Ben de adet olmadım ve hiç aklıma gelmedi ayyyyyy

Hiç adet olmayınca şüphe çok daha az. Bayaa var grupta hiç adet olmayan bkn ben :)

Arkadaş 2 ay düzenli oluyor 3. Ay olmuyor sanırım ben öyle anladım yani :)

İkinci adetimdi canım benim bildiğim benim lohusa kanaması 70 gün sürdü onu bilemedim bi tuhafti yani gecmiyo diye doktora gittiğimde doktor adet olursun yumurtlama başlamış dedi ama olmadım 1 ay oldu yumurtayı göreli

Hiç adet olmayınca şüphe çok daha az. Bayaa var grupta hiç adet olmayan bkn ben :)

Arkadaş 2 ay düzenli oluyor 3. Ay olmuyor sanırım ben öyle anladım yani :)
Ay hiç olmayınca telaş yaptım korktum yaa:) henüz hiç hazır değilim

Günaydın kızlar nasılsınız bebisler nasıl
Günaydın bebis iyi çok şükür hareketlendi iyice daha zor oluyor işler.
Kızlar size bı sorum olacaktı ben 10 Temmuz gibi işe başlayacağım bebeğim de o zaman 6 aylık olacak inşallah bebek 1 yaşına gelene kadar süt izni kullanacağım�ş yerim bana istersen her gün 1 buçukta çık veya Haftada bir gün gelme teklifinde bulundu Sizce Bebeğimin psikolojisi ve emzirme açısından hangisi daha kullanışlı olur
Buçukta işten çıkınca ikid2'de evde oluyorum. Tam gün çalışınca beş buçukta evde oluyorum

aynen bizde oyle oldu.diger asilarinda problem yasamamistik ama bu ayki asisi huzursuzluk yapti.atesi cok yukselmedi ama hep mizmizdi yani.aksam mecburen surup verdim bende.
Merhaba kızlar, uzun zamandan sonra ilk kez bakiyorum buraya malum iki çocukla anca yetişmek zor. 4. Ay bitti başladi sorular , bugün aşimizi da olduk, huzursuzluk ve ateş yapiyor yüksek ihtimal,yani abide öyle olmuştu,ek gıdaya doktorlar erken diyor kilomuz normal beklicez biraz daha, kiminiz başlamış çok erken değil mi,mecburiyetten mi? Bebislerde bu ay sizde salyalar başladıi elini değil resmen yumruğunu emiyomus bizim ki, oturma durumlari nasıl,bizimki tembel biraz sürünme şöyle dursun yüzüstü bile durmak istemiyor

Ben Her gün 2 de evde olmayı secerdim resmen yarım gün çalışma .

Bizim is yeri ya tam gün dedi ya da mesai 8.3017.00 olduğu için, günde 1.5 saat süt izni 15.30 da çıkabilirsin dedi.

Sizin is yeri extradan vermis gibi

Bizde de aynı durum var biraz erken ama gelen diş başımızın üstüne napalım nurse harveys diş jelini doktor önerdi kullanıyorum ellimle masaj yapıyorum bayılıyor

F ferayegul biz 4.ay aşısını dün olduk, aşı vurulurken çok ağlamadı şükür ben de ilkkez yanında girebildim ama sonrası çok zor geçti.. aşı vurulan bacak yerleri çok ağrıdı normalde kıpır kıpır olan kızım resmen ayaklarını oynatamadı bi süre, çok ağladı huzursuzlandı, şurup vermek zorunda kaldık. Bu aşılar kabusumuz bizim resmen

Bize doktorumuz 10 gün boyunca kağıt bardağın alt tarafını kesip koruması için bezine koymamızı söyledi. Baya faydasını görmüştük :) Dikişlerinden 4 tanesi henüz düşmedi ama doktor zamanla düşer dedi bekliyoruz bakalım ^-^

Normalde benim içinde günde 1.30 saat ama 1-4arasi iş olmuyor bir buçukta çık dediler emzirme için daha mı iyi olur bebek çok uzak kalmamış olur

Normalde benim içinde günde 1.30 saat ama 1-4arasi iş olmuyor bir buçukta çık dediler emzirme için daha mı iyi olur bebek çok uzak kalmamış olur

Yaaaaaaaa nası güzel bir iş yeri kesinlikle çooook daha avantajli yarımn gün çalışıp tam maaş alacaksın resmen :)

Ben de kilolarımı veremiyorum doğumdan sonra ilk ay baya kilo verdim, sonra durdu çünkü çılgınlar gibi yemeye başladım

Artık dikkat ediyorum, zaten bebeğim sadece 2 ay emdi şuan mama ağırlıklı devam ediyoruz.

Uyku düzeni gündüz yok uyumuyor diyebilirim, en fazla yarım saat uyukluyor o kadar.

Gece uykusu maşalllah güzel, 9 gibi uyuyor gece 12-1 gibi birdaha yediriyorum. Sabah 6 ya kadar uyuyor. Tabi arada şaşıyor erken uyanıyor yada geç uyuyor ama genel düzenimiz iyi gibi.

Canım benim ki 29 aralık Doğumlu Benimli de öyle doktorumuza bende sordum dişi kaşınıyor diye hayır diş kasıntısı değil o bu aylar herşeyi ağızlarına sokarlar daha erken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…