• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın bebis iyi çok şükür hareketlendi iyice daha zor oluyor işler.
Kızlar size bı sorum olacaktı ben 10 Temmuz gibi işe başlayacağım bebeğim de o zaman 6 aylık olacak inşallah bebek 1 yaşına gelene kadar süt izni kullanacağım�ş yerim bana istersen her gün 1 buçukta çık veya Haftada bir gün gelme teklifinde bulundu Sizce Bebeğimin psikolojisi ve emzirme açısından hangisi daha kullanışlı olur
Buçukta işten çıkınca ikid2'de evde oluyorum. Tam gün çalışınca beş buçukta evde oluyorum
Maşallah canım size ben çalışmıyorum ama bir buçukta çıkman daha iyi sanki

F ferayegul biz 4.ay aşısını dün olduk, aşı vurulurken çok ağlamadı şükür ben de ilkkez yanında girebildim ama sonrası çok zor geçti.. aşı vurulan bacak yerleri çok ağrıdı normalde kıpır kıpır olan kızım resmen ayaklarını oynatamadı bi süre, çok ağladı huzursuzlandı, şurup vermek zorunda kaldık. Bu aşılar kabusumuz bizim resmen:KK43:
Cnm kuzuma geçmiş olsun kıyamam demek agriyapti. Iyi yapmissin vermekle cnm en azindan rahatlamıştır bizde henüz yaptiramadik salı yaptırıcaz inşallah

Günaydın hanımlar bizde dün 4. Ay aşısını olduk
Kuzum gece hiç uyuyamadi
ateşi felan yoktu ama sürekli ağladı bugünde sanki sesi kalınlaşmış gibi :(

Cnm kuzuma geçmiş olsun kıyamam demek agriyapti. Iyi yapmissin vermekle cnm en azindan rahatlamıştır bizde henüz yaptiramadik salı yaptırıcaz inşallah
Sağol canım teşekkürler umarım sizin güZel ve sıkıntısız geçer.. resmen aşıdan sonra huyu suyu değişti kızımın nerden vurulduk diyorum ama sağlıkları için işte mecburuz

Günaydın hanımlar bizde dün 4. Ay aşısını olduk
Kuzum gece hiç uyuyamadi
ateşi felan yoktu ama sürekli ağladı bugünde sanki sesi kalınlaşmış gibi :KK43:
Canım eve gelince Ağrı kesici falan vermedin mi bizim de 15 mayısta olacsk 4. Ay aşısı

Merhabalar benimde kızım 29 ocak doğumlu
Ocak doğumlu bebişlerin anneleriyle tanışmak isterim
Hoş geldin normal de bende Ocak annesi idim fakat oğlum süpriz yaparak 29 Aralık’ta bir ay erken dünyaya geldi o yüzden biz Suan 4 aylığız

Back