2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar benim bebeğim ayin 4 de 3 aylik olacak
Yatarken kafasını bir sağa bir sola döndürüyor neden olabilir acaba
bide saçları çok dökülmeye başladi
Oysa ki önceden dökülüp çıkmıştı önleri şimdi arkası dökülüyor

Geçmiş olsun canım

Ogrendiginden beri acmiyorum kizima koyuyorum yataga

Canım kulakları ağrıyor olabilir biziö ki de öyle yapıyordu kulak enfeksiyonu çıktı

A Alaraa53 çok geçmiş olsun canım
pirayegibi benim bebiş de uyurken veya uyumaya çalışırken kafayı sağa sola çeviriyor, uyumak istediği ve uykuyu tutturamadığı için öyle oldugunu düşünüyorum

Canım ama huzursuz değil elhamdülillah
Sadece uyumaya çalışırken yapıyor
senin bebeğin yalnızca böyle mi yapıyordu yoksa başka belirti de var mıydı
Csnım dün yazmıştım belki okumamışsındır hiç bir sıkıntısı yoktu sadece iştahı azalmıştı bir anda uykusundan çığlıklar la uyandı ne olduğunu anlayamadık hemen hastaneye götürdüm Suan antibiyotik içiyor

Gecmis olsun canım yaa
Tez zamanda iyileşir inşaallah
eşim de yok hastalanırsa ne yaparım ben inşaallah yoktur

İlk gunlerde bizde de olmustu canım besin yetersizligindenmis. Mamaya basladik hemen gecti

Kızlar yaaa ben sürekli bebeğimle ilgileniyorum kendime hiç vakit ayiramiyorum
O uyuyunca yalnızca birseyler yiyebiliyorum
Ev işi yemek birsey yapamıyorum
Çok bunaltıcı geliyor bazen sizde boylemisiniz
Ben öyleyim yemek yapıyorum ama zorla ev işi olarak bi süpürge açıyorum, kendimi kendim gibi hissetmiyorum artık :)) herkes ek gıdaya geçince daha zorlancaksın diyo ama ben en azından onu sandalyesine bırakıp özgürce evde dolaşabileceğim günleri bekliyorum:)

Acayip yorucu yaaa
3 saattir hiç susmadan ağladı bebeğim
Bide bağırarak ağlıyor korkuyorum
Ahh şu günler bir geçse de rahata erseydik yaa
Ben hiç birşey yapamıyorum
Benim ki ya uyuyacak ya ağlayacak keyifli olduğunda bile başında durmam lazım yoksa ağlıyor

Benimkinin o kadar ağlaması kalmadı ya 71 günlük şuan ama yakınında olmadığım zaman mızıldanıyo 15 20 dk sonra ağlamaya başlıyo, ne zaman geçicek bu günler çok karamsarım hiç bitmiycek gibi ama benim en büyük sorunum bebeğimin gece uykusunda bi saatten sonrasında sürekli kıpırdanış halinde olması eller ayaklar durmuyo mırıl mırıl halinde seninkinde var mı normal mi ya sürekli hareket halinde olması mırıldanması?

geçmis olsun allah beterinden korusun acil sifalar versin

benimkide gece uykusunda ayni surekli kıorasiyo ve ben uyuyamiyorum o ole yapınca biz 80 gunluk olduk bende bazen karamsarliga dusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…