- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımKızlar az önce acilden geldik çok canım sıkkın sise Bugun mama yemiyor ama keyfi yerinde diye yazdıktan 1 saat Sonra yavrum çığlıklar la uyandı uykudan hastane evimize çok yakın Allah’tan zor attık kendimİzi kulakları iltihaplanmış ve antibiyotik verdi kullanmam gerektiğini söyledi bakalım ne olacak insallah çocuğum uyur bu gece ağrısı olmadan
Ogrendiginden beri acmiyorum kizima koyuyorum yatagaSadece televizyon degil 2 yasina kadar bebeklerin ekran olan hicbir seye ne telefon ne bilgisayar ne televizyon bakmamalari gerektigini okudum. Daha cok kucukler ve onlar icin cok fazla hareketli, sesli, ışıklı şeyler ozellikle de televizyon. Yani cok fazla uyarana sahip. Simdi onca seyi izleyip yorulup uyuyor olabilir ama ilerde huzursuzluklari artabilir.
Canım kulakları ağrıyor olabilir biziö ki de öyle yapıyordu kulak enfeksiyonu çıktıKızlar benim bebeğim ayin 4 de 3 aylik olacak
Yatarken kafasını bir sağa bir sola döndürüyor neden olabilir acaba
bide saçları çok dökülmeye başladi
Oysa ki önceden dökülüp çıkmıştı önleri şimdi arkası dökülüyor
Canım ama huzursuz değil elhamdülillahCanım kulakları ağrıyor olabilir biziö ki de öyle yapıyordu kulak enfeksiyonu çıktı
Bende öyle düşünüyorum canımA Alaraa53 çok geçmiş olsun canım
pirayegibi benim bebiş de uyurken veya uyumaya çalışırken kafayı sağa sola çeviriyor, uyumak istediği ve uykuyu tutturamadığı için öyle oldugunu düşünüyorum
Csnım dün yazmıştım belki okumamışsındır hiç bir sıkıntısı yoktu sadece iştahı azalmıştı bir anda uykusundan çığlıklar la uyandı ne olduğunu anlayamadık hemen hastaneye götürdüm Suan antibiyotik içiyorCanım ama huzursuz değil elhamdülillah
Sadece uyumaya çalışırken yapıyor
senin bebeğin yalnızca böyle mi yapıyordu yoksa başka belirti de var mıydı
Canım çok sağol teşekkür ederimA Alaraa53 çok geçmiş olsun canım
pirayegibi benim bebiş de uyurken veya uyumaya çalışırken kafayı sağa sola çeviriyor, uyumak istediği ve uykuyu tutturamadığı için öyle oldugunu düşünüyorum
Gecmis olsun canım yaaCsnım dün yazmıştım belki okumamışsındır hiç bir sıkıntısı yoktu sadece iştahı azalmıştı bir anda uykusundan çığlıklar la uyandı ne olduğunu anlayamadık hemen hastaneye götürdüm Suan antibiyotik içiyor
Günaydın kızlar bir kaç defadır bebeğimin idrarını yaptıgı yerde pempemsi leke görüyordum bezin dokusu dedim heralde. Dün başka marka bir bez kullandım bu sabah o leke yine vardı. İdrarından kan mı var acaba ?? Böyle bir durumla karşılaşan var mı??
Kilo alımı iyi gibi. Yani aylık bir kilo alıyor yine de başlamalı mıyım acaba mamayaİlk gunlerde bizde de olmustu canım besin yetersizligindenmis. Mamaya basladik hemen gecti
Ben öyleyim yemek yapıyorum ama zorla ev işi olarak bi süpürge açıyorum, kendimi kendim gibi hissetmiyorum artık :)) herkes ek gıdaya geçince daha zorlancaksın diyo ama ben en azından onu sandalyesine bırakıp özgürce evde dolaşabileceğim günleri bekliyorum:)Kızlar yaaa ben sürekli bebeğimle ilgileniyorum kendime hiç vakit ayiramiyorum
O uyuyunca yalnızca birseyler yiyebiliyorum
Ev işi yemek birsey yapamıyorum
Çok bunaltıcı geliyor bazen sizde boylemisiniz
Sağol canım amin insallah değildir hasta seninki deGecmis olsun canım yaa
Tez zamanda iyileşir inşaallah
eşim de yok hastalanırsa ne yaparım ben inşaallah yoktur
Acayip yorucu yaaaBen öyleyim yemek yapıyorum ama zorla ev işi olarak bi süpürge açıyorum, kendimi kendim gibi hissetmiyorum artık :)) herkes ek gıdaya geçince daha zorlancaksın diyo ama ben en azından onu sandalyesine bırakıp özgürce evde dolaşabileceğim günleri bekliyorum:)
Benimkinin o kadar ağlaması kalmadı ya 71 günlük şuan ama yakınında olmadığım zaman mızıldanıyo 15 20 dk sonra ağlamaya başlıyo, ne zaman geçicek bu günler çok karamsarım hiç bitmiycek gibi ama benim en büyük sorunum bebeğimin gece uykusunda bi saatten sonrasında sürekli kıpırdanış halinde olması eller ayaklar durmuyo mırıl mırıl halinde seninkinde var mı normal mi ya sürekli hareket halinde olması mırıldanması?Acayip yorucu yaaa
3 saattir hiç susmadan ağladı bebeğim
Bide bağırarak ağlıyor korkuyorum
Ahh şu günler bir geçse de rahata erseydik yaa
Ben hiç birşey yapamıyorum
Benim ki ya uyuyacak ya ağlayacak keyifli olduğunda bile başında durmam lazım yoksa ağlıyor
geçmis olsun allah beterinden korusun acil sifalar versinCsnım dün yazmıştım belki okumamışsındır hiç bir sıkıntısı yoktu sadece iştahı azalmıştı bir anda uykusundan çığlıklar la uyandı ne olduğunu anlayamadık hemen hastaneye götürdüm Suan antibiyotik içiyor
benimkide gece uykusunda ayni surekli kıorasiyo ve ben uyuyamiyorum o ole yapınca biz 80 gunluk olduk bende bazen karamsarliga dusuyorumBenimkinin o kadar ağlaması kalmadı ya 71 günlük şuan ama yakınında olmadığım zaman mızıldanıyo 15 20 dk sonra ağlamaya başlıyo, ne zaman geçicek bu günler çok karamsarım hiç bitmiycek gibi ama benim en büyük sorunum bebeğimin gece uykusunda bi saatten sonrasında sürekli kıpırdanış halinde olması eller ayaklar durmuyo mırıl mırıl halinde seninkinde var mı normal mi ya sürekli hareket halinde olması mırıldanması?