2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hanımlaaaar ekleyenler oldu ama ben tabi burda herkesi nickname le biliyorum bir aydınlatalım mesajla birbirimizi G gogo7_ kızının adından fark ettim eşleştirdim Minnakmucizem le zaten derin tanıştık :)

Mevludu dışarıda yapan arkadaşlar, hiç aklıma boyle bir şey gelmemişti. Nasıl oldu nasıl başladı nasıl devam etti :) biraz anlatır misiniz. Bebeginiz bütün gün orda evden uzak bir yerde zor olmadi mı ne bilim emzirmesi alt değişmesi uyutmasi. Biraz anlatırmısınız ve kaç saat sürdü ? Neler ikram ettiniz yemek mı verdiniz :) Ne nasıl diye diye ne çok soru sordum ya afedersiniz :)

Son düzenleme:
Arkadaslar meb uzun zaman oldu .giremiyordum kizimdan ötürü baya sayfa okudum pisik sorunu olan anneler bizimde cok kotuydu bizin eczanecimiz bi karisim yapti o karisimda yaglarda katti ve suyla degilde yuzde yuz gulsuyu ile temizle dedi cok sukur gecti.sonra kizim cok kaka yapiyordu ve asiri ikiniyordu hergun actigimda igne ucu bazen kirpik kadar kan goruyorduk sut alerjisi olabilir dediler.ama kizim cok ikindigi icin poposunda catlak var.ondan kan geliyormus inun icin doktor bebentol kullan dedi.sonra kizim 2 hafta cok oksurdu ve burnu akiyordu.doktor serum fizyolojisini buhar makinesine katip verdik.ve burnunada serum fizyolijisi damlatik.simdilik biraz iyi.ama kim ne derse desin 2 cocuk olunca tecrubeli olunur hicbirsekilde alakasi yok.bildiklerin hepsi ucuyor.bizim durum boyle.ptesi 2 aylik asimizi gecte olsa vurucaz.

Canım söyledim, 1 kez olursa ve tek başına çok anlamlı değil ama sulu yapıyorsa ve kan varsa o zaman değerlendirmek lazım dedi. Şimdi takip ediyorum, merak ettiğim her yapışkan gibi uzayan kaka mukuslu mudur ? O diyet hiç kolay değil biliyorum, kolay gelsin sana da, paketli ürünlerde peynir altı suyu oluyor ona da dikkat etmen lazım, belki biliyorsundur ama ben bir yerde okumuştum, uyarmak istedim.

Kızlar bebeğimde karaciğer enzim yüksekliği olduğu için doktor calpol kullanmamı yasakladı pedifen verdi. ama pedifen bir yaş altı için önerilmiyor. kullanan var mı?

Selam kızlar nasılsınız, herkezin bebişleri iyidir inşallah.
Benim oğlum 2.5 aylık olmasına rağmen 1 hafta boyunca antibiyotik kullanıyor. Yarın son çok şükür. Kulağı iltihaplandığı için doktor antibiyotik verdi. Gümde 3 kere 2 ml veriyorum. Her duyanda bu daha çok küçük nasıl antibiyotik verirsin diyor. Ben keyfime veriyorum sanki. Buarada kullandığımızdan beri ishal oldu oğlum ve ishal yüzünden de poposu pişik oldu. İnşallah tez zamanda iyileşir. Bebeğimin inlemesine ağlamasına dayanamıyorum. İçimden bişeyler kopartıyolar sanki.
Rabbim herkese şifa versin.

Buarada bebeğimin kafası çok terliyor. Normalmidir acaba. sürekli yastığı ıslak oluyor.

canim biz disarda yaptik.dugun salonuydu.gelin odasinda ihtiyaclarini karsiladik.1 gibi salona biz gectik 2 gibide mevlut basladi.dualar okundu.yemek olarakda tavuk dunyasinin bi menusunu sectik.zaten salatasi puresi falan menunun icindeydi.icecek+tatli verildi.arkadasimin suslu sepet besigi vardi onu goturduk onda uyudu.kina gecesi icin kirmizi pist haziligi vardi salonun onu kullandik dualar okunurken bende orda oturdum.balonlar falan gayet iyi oldu.bebegimede ortam degisik geldigi icin durdu.mamaylada karnini doyurmustum.cok aglamadi

Teşekkürler canim hayırlı olsun. Bu arada kaç kişi toplandiniz

Canım çok geçmiş olsun insallah biran önce iyileşir Benim oğlumun da kafası çok terliyor kontrole gittiğim de sorucam sanırım Demir eksikliğin den oluyormus

Canım hiç bilmiyorum her yapışkan mukuslu mu oluyor
Diyete başladığımdan beri düzeldi sanki biraz. Ama gerçekten çok zor bir diyet. Tüm paketli gıdalar yasak. Kahvaltılar keyifsiz... inşallah on gün sonunda diyete gerek kalmaz

benim bebeğimde de laktoz çıktı diyeti mi varmış dr sadece damla verdş

Canım bildiğim kadarıyla diyet iyi geldiyse o ürünleri hiç tüketmemen gerekecek, çünkü tekrar geri dönüş oluyor ama tabi doktorun en doğrusunu söyleyecektir ve umarım diyetsiz çözersiniz. Biz hala kaka takibine devam, Biogaia başlayacağız arada sulu kaka yaptığı için. Senin bebişin reflüsü de vardı, o düzene girdi mi? Bizde dönemsel oluyor sanki, şimdilik o kusmalar geçti

Kızlar merhaba aranızda kayınvalide ile ya da eşiyle sorun yaşıyan varmı bu sürecte. Kaynana ile en basından beri sorunluyuz cok sıkıntılar yasattı bana yeri geldi eşimde ona hak verdi. Bebegimi bile emmese sen bakamasısın yada sen yorulma diye benden alıp bakma hayllerindeydi oderece yanı. Yaşattıklaeını anlatsam bitmez. ama en sonunda bebek olduktan sonra eşimde gayet gordu yaptıklarını. Ama yinwde annesi diye cok bişiy diyemiyor. Bizden darıldı gitti eve gelirse bile kaprisle yalvar yakar geliyo.benim ailem gelsin istemiyor soylemese bile imalarından laflarından anlıyosun yani. Lohusalık doneminde beni cok üzdü. Hastanede cocuk emmiyo mama verin cocugu olume sürüklüyorsunuz bile dedi yani. Gecen haftalarda hem kaynanaya hem kendş aileme gittik nerdeyse 4aydır aileler dısınfa biryere cıkmadın bide doktora giioturuyoruz okadar. Evde okadar bunaldım ki dedimki bide iki hafta once soyledim haftaya arkadasa gidelimmi eşime zarzor evet dedi kız da pazar musaitmiş bitürlü pazara tamm diyemddi eşim meger yine ailesine gitme planı varmıs kendi bircok yere gitmişken bu sürecte ben dort aydır nerdeyse evden cıkmadım sıkıldım bunaldım iki insan yuxu goreyim diyorum evin yakınımda yeşillik park var oraya gidelim dedim hagittik hagidicez qksam olmus bana diyoki hadı gidelim en son bu gun bana diyoki ailene gidelim sabah bende sinirlendim birsürü şey saydırdım tartıstık. Demin annesi aramıs bize gelesi var ama tukurdugunu de ylsmak istemiyo bizi yalvartmsk laf yspıstırıp gelmek istiyo. Zaten kavgalıydık iyice bozuldu sinirim iyice tartıstık. Kusura bakmayın cok uzun yazdım ams bunalmıstım anlatacak kımse yok şuan derdimi size anlatsm dedim. Benim ailemde eişimi kendi evladından kardeşinden üstün tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…