Lohusaligimdan 2 hafta sonra adet olmustum, ondan sonra da ustunden tam 34 gun gecti tekrar adet olamadim hala. Normalde ben 28 gunde bir olurdum hep. Simdi boyle gecikince... Tekrar bir hamilelikten supheleniyorum. Gerci cok erken heyecan yapiyor da olabilirim, bilmiyorum. Belki de artik duzenli bir adet döngüm yoktur, gecikmisimdir. Ama ne bileyim bir telas sardi beni, bir heyecan, bir tedirginlik, biraz da endise. 11 ay arayla kardes gelirse ne yaparim hic hayal bile edemiyorum. İnsaallah yoktur oyle bir sey de demek istemiyorum. Cunku varsa ona da haksizlik etmis olurum gibime geliyor. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Aralari cok az cocuk sahibi olaniniz var mi, ya da cervenizde boyle tanidiginiz birileri? Nasil kabullendiniz? Sonucta ikiz, ucuz bebek buyutenler nasil buyutuyorlar? Cok zordur ama Allah kolayligini veriyordur insaallah ya. Neyse belki de cok abarttim bilmiyorum, belki de ortada hic bir sey yok, bosuna kendi kuruntum.
canim allah yardimcin olsun.gercekten insan cok bunaliyo evde olmaktan birazda bizim sansizligimiz kisa denk gelmesi.kv takmamaya duymamaya calis.bu donemler gececek insallah.Kızlar merhaba aranızda kayınvalide ile ya da eşiyle sorun yaşıyan varmı bu sürecte. Kaynana ile en basından beri sorunluyuz cok sıkıntılar yasattı bana yeri geldi eşimde ona hak verdi. Bebegimi bile emmese sen bakamasısın yada sen yorulma diye benden alıp bakma hayllerindeydi oderece yanı. Yaşattıklaeını anlatsam bitmez. ama en sonunda bebek olduktan sonra eşimde gayet gordu yaptıklarını. Ama yinwde annesi diye cok bişiy diyemiyor. Bizden darıldı gitti eve gelirse bile kaprisle yalvar yakar geliyo.benim ailem gelsin istemiyor soylemese bile imalarından laflarından anlıyosun yani. Lohusalık doneminde beni cok üzdü. Hastanede cocuk emmiyo mama verin cocugu olume sürüklüyorsunuz bile dedi yani. Gecen haftalarda hem kaynanaya hem kendş aileme gittik nerdeyse 4aydır aileler dısınfa biryere cıkmadın bide doktora giioturuyoruz okadar. Evde okadar bunaldım ki dedimki bide iki hafta once soyledim haftaya arkadasa gidelimmi eşime zarzor evet dedi kız da pazar musaitmiş bitürlü pazara tamm diyemddi eşim meger yine ailesine gitme planı varmıs kendi bircok yere gitmişken bu sürecte ben dort aydır nerdeyse evden cıkmadım sıkıldım bunaldım iki insan yuxu goreyim diyorum evin yakınımda yeşillik park var oraya gidelim dedim hagittik hagidicez qksam olmus bana diyoki hadı gidelim en son bu gun bana diyoki ailene gidelim sabah bende sinirlendim birsürü şey saydırdım tartıstık. Demin annesi aramıs bize gelesi var ama tukurdugunu de ylsmak istemiyo bizi yalvartmsk laf yspıstırıp gelmek istiyo. Zaten kavgalıydık iyice bozuldu sinirim iyice tartıstık. Kusura bakmayın cok uzun yazdım ams bunalmıstım anlatacak kımse yok şuan derdimi size anlatsm dedim. Benim ailemde eişimi kendi evladından kardeşinden üstün tutar.
Canim emzirme döneminde prokaktin yüksekliği adet döngüsünü değiştirir hiç endiselenmeLohusaligimdan 2 hafta sonra adet olmustum, ondan sonra da ustunden tam 34 gun gecti tekrar adet olamadim hala. Normalde ben 28 gunde bir olurdum hep. Simdi boyle gecikince... Tekrar bir hamilelikten supheleniyorum. Gerci cok erken heyecan yapiyor da olabilirim, bilmiyorum. Belki de artik duzenli bir adet döngüm yoktur, gecikmisimdir. Ama ne bileyim bir telas sardi beni, bir heyecan, bir tedirginlik, biraz da endise. 11 ay arayla kardes gelirse ne yaparim hic hayal bile edemiyorum. İnsaallah yoktur oyle bir sey de demek istemiyorum. Cunku varsa ona da haksizlik etmis olurum gibime geliyor. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Aralari cok az cocuk sahibi olaniniz var mi, ya da cervenizde boyle tanidiginiz birileri? Nasil kabullendiniz? Sonucta ikiz, ucuz bebek buyutenler nasil buyutuyorlar? Cok zordur ama Allah kolayligini veriyordur insaallah ya. Neyse belki de cok abarttim bilmiyorum, belki de ortada hic bir sey yok, bosuna kendi kuruntum.
Aynen cnnm kışın olunca cıkamıyoruz ama birazda biz cok takıyoruz heralde bişiy olur diye şimdi ben cıkıyım dioyrum eşim sagolsun sorun cıkarıyo Kaynana tanıstıgımızdan beri boyle cnm artık umudum kalmadı değişeceginden eşim ailesininn nası odlugunu bildigi ve bana yapılanları bildigi halde yeei geliyor onları savunuyo uyuz oluyorumcanim allah yardimcin olsun.gercekten insan cok bunaliyo evde olmaktan birazda bizim sansizligimiz kisa denk gelmesi.kv takmamaya duymamaya calis.bu donemler gececek insallah.
Canım korunmuyorvmusun yeni Doğum yaptığın dönem en tehlikeli dönem çok dikkat etmek gerekiyor bebeğe haksızlığı geçtim senin de bedeninin bunu kaldırabileceğini düşünmüyorumLohusaligimdan 2 hafta sonra adet olmustum, ondan sonra da ustunden tam 34 gun gecti tekrar adet olamadim hala. Normalde ben 28 gunde bir olurdum hep. Simdi boyle gecikince... Tekrar bir hamilelikten supheleniyorum. Gerci cok erken heyecan yapiyor da olabilirim, bilmiyorum. Belki de artik duzenli bir adet döngüm yoktur, gecikmisimdir. Ama ne bileyim bir telas sardi beni, bir heyecan, bir tedirginlik, biraz da endise. 11 ay arayla kardes gelirse ne yaparim hic hayal bile edemiyorum. İnsaallah yoktur oyle bir sey de demek istemiyorum. Cunku varsa ona da haksizlik etmis olurum gibime geliyor. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Aralari cok az cocuk sahibi olaniniz var mi, ya da cervenizde boyle tanidiginiz birileri? Nasil kabullendiniz? Sonucta ikiz, ucuz bebek buyutenler nasil buyutuyorlar? Cok zordur ama Allah kolayligini veriyordur insaallah ya. Neyse belki de cok abarttim bilmiyorum, belki de ortada hic bir sey yok, bosuna kendi kuruntum.
Çok geçmiş olsunSelamın aleyküm kızlar biz bugun bronsitten hastaneye yattık Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesin çok zor bir süreç grrçekten.
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş bebişinizeSelamın aleyküm kızlar biz bugun bronsitten hastaneye yattık Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesin çok zor bir süreç grrçekten.
Düzelmeyince tekrar 3.kez referansı çok iyi olan bi doktora götürdüm antibiyotiğin 6 aydan önce kullanılmasının zararlarını anlattı iyikide kullanmamışım ventolinde taşikardi yapıyormuş 1 haftada 3 farklı doktora götürdüm hepside ilaç kullanımı ile ilgili birbirinden farklı düşünüyor çok şükür bugün bebeğim tam iyileşmesede emebiliyor en azındanCsnım bence kullanmalısın hastalığı daha fazla ilerlemesin diye
Canım oluyor sorunlar bazen uzaklaşmak iyi gelir bende eşimle bebek bakımıyla ilgili sorunlar yaşamaya başlamıştım amnemlere gittim ilişkimizi gözden geçiricem dedim 1 hafta kaldım hem bana iyi geldi hemde eşime gerçi hergün geldi bebeği görmeyi ama ben pas vermedim sonra baktım düzeldi normale döndük yaniKızlar merhaba aranızda kayınvalide ile ya da eşiyle sorun yaşıyan varmı bu sürecte. Kaynana ile en basından beri sorunluyuz cok sıkıntılar yasattı bana yeri geldi eşimde ona hak verdi. Bebegimi bile emmese sen bakamasısın yada sen yorulma diye benden alıp bakma hayllerindeydi oderece yanı. Yaşattıklaeını anlatsam bitmez. ama en sonunda bebek olduktan sonra eşimde gayet gordu yaptıklarını. Ama yinwde annesi diye cok bişiy diyemiyor. Bizden darıldı gitti eve gelirse bile kaprisle yalvar yakar geliyo.benim ailem gelsin istemiyor soylemese bile imalarından laflarından anlıyosun yani. Lohusalık doneminde beni cok üzdü. Hastanede cocuk emmiyo mama verin cocugu olume sürüklüyorsunuz bile dedi yani. Gecen haftalarda hem kaynanaya hem kendş aileme gittik nerdeyse 4aydır aileler dısınfa biryere cıkmadın bide doktora giioturuyoruz okadar. Evde okadar bunaldım ki dedimki bide iki hafta once soyledim haftaya arkadasa gidelimmi eşime zarzor evet dedi kız da pazar musaitmiş bitürlü pazara tamm diyemddi eşim meger yine ailesine gitme planı varmıs kendi bircok yere gitmişken bu sürecte ben dort aydır nerdeyse evden cıkmadım sıkıldım bunaldım iki insan yuxu goreyim diyorum evin yakınımda yeşillik park var oraya gidelim dedim hagittik hagidicez qksam olmus bana diyoki hadı gidelim en son bu gun bana diyoki ailene gidelim sabah bende sinirlendim birsürü şey saydırdım tartıstık. Demin annesi aramıs bize gelesi var ama tukurdugunu de ylsmak istemiyo bizi yalvartmsk laf yspıstırıp gelmek istiyo. Zaten kavgalıydık iyice bozuldu sinirim iyice tartıstık. Kusura bakmayın cok uzun yazdım ams bunalmıstım anlatacak kımse yok şuan derdimi size anlatsm dedim. Benim ailemde eişimi kendi evladından kardeşinden üstün tutar.
Csnım ülkemiz de böyle bir şey var ne yazık ki bir doktorun dediğini diğeri beğenmiyorDüzelmeyince tekrar 3.kez referansı çok iyi olan bi doktora götürdüm antibiyotiğin 6 aydan önce kullanılmasının zararlarını anlattı iyikide kullanmamışım ventolinde taşikardi yapıyormuş 1 haftada 3 farklı doktora götürdüm hepside ilaç kullanımı ile ilgili birbirinden farklı düşünüyor çok şükür bugün bebeğim tam iyileşmesede emebiliyor en azından
Csnım geçmiş olaun insallah biran önce düzelir ne kadarlık oldu bebeginSelamın aleyküm kızlar biz bugun bronsitten hastaneye yattık Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesin çok zor bir süreç grrçekten.
Bebek bakımıyla ilgilide cok tartıstık zaten cnm p yrni babaların cogunda var ama benim esaa sorunum kayınvalide sagolsun bizi bozmayı gayet iyi biliyo. Bana lohusalıkta birsürü şey yaptı eşim tamm bidaha gelmesin gidicek bu gun vs deeken bi baktım torununu goremiyo vs diye beni suclamaya basladı kadınla telefonla konustuktsm sonra erkekler bazı şeyleei okadar çabuk unutuyo ya da gozlerinin onunde olan şeyleei hiç ablnlsmıyolar kı şaşırıyorum gercekten. Bazen boyle boyle oldu diyorum sende herseye takıyosun yanlıs anlıyosun oluyo halbuki ortada bisorun var ona annesi iyilik yapmıs gibi geliyo valla anlamadım nedir bu gelin düşmanlığıCanım oluyor sorunlar bazen uzaklaşmak iyi gelir bende eşimle bebek bakımıyla ilgili sorunlar yaşamaya başlamıştım amnemlere gittim ilişkimizi gözden geçiricem dedim 1 hafta kaldım hem bana iyi geldi hemde eşime gerçi hergün geldi bebeği görmeyi ama ben pas vermedim sonra baktım düzeldi normale döndük yani
7 8 kiloyu aşmayan bir bebek arabası almanı tavsiye ederim. Yolda da kimden yardm isteyeceksin ki. Bebek arabasıyla üstüme araç süren kaç kişi oldu bir bilsen. Birilerine muhtaç kalma da kendi başına indirip çıkaracağın bir şey olsun muhakkak. Ve evet bebek arabası alman iyi olmuş canim kucakta zor olur.Merhaba hanımlar , önceden umursamadığım ama şuan telasesine düştüğüm bi konuda yardımcı olabilir misiniz?
Bebeğim 3 aylık oldu hamd olsun sağ salim atlattik. Bu 3 ayda dışarıya her cikisimda kucagimda götürdüm. Arabayi yük olarak gördüm. Şimdi yaz geldi geliyor. Havalar güzel dışarı çıkmak istiyorum. Yine bebeğimi alır kucaklar götürürüm ama babaanne ve hala illa araba araba diye tutturunca araba almaya karar verdik.
Arabadan fln anlamam. Ama benim için çift yönlü ve tentenesinin komple inmesi alt sepetinin olması ve tabi kii bebek cantasini da taşıma özelliği bulunan bir araba olmasını istiyorum.
Dün en sonunda bir bakindik. Uygun fiyat olsun diye öyle pahalıya fln bakmadim.
Bana kalsa bakardim da babaanne alcak ve ucuzu da iyidir , dedikleri için es gectim.
Eşim travel sistem bakindi. Suan arabasi yok ama ileriki zamanlarda alma durumu var. Bu yüzden oto koltuğu uyumu istiyor.
Benim bebeğimde yere bırakılınca katiyen durmadi gi için çift yön istiyorum ses fln cikartip beni görur onunla oynarım fln susar....rüzgarlı havalarda tentene olsa dahı yüzüne vurmaması için gerektiğinde yönünü ayarlayabileyim, diye...
Her neyse dün bir tane aliverdik. Babaanne ve hala beğendiği için istedim.
Eve geldikten sonra aklıma geldi ki bize başka gostermislerdi.
Tutma kolunda yanlış hatırlamıyorsam tek tuşla kapama özelliği , ayrıca bardak fln birakabilecegim çıkma özelliği olan bölüm vardı. Ve sanki alt sepet büyük gibiydi öyle hatirliyorum. Ama sonradan bize verilen (a çıktığımız için biran once alıp bebeği içine koyup yemek yemeye gideceğiz diye acele ettik. Araba olsun da ne olursa olsun edası ile kapanış ve açılışını eşim bakmış bebeği bindirip ciktik..) kapatmam için illa aşağı eğilip kilidini çekmem Lazım. O bahsettiğim bardak bölümü ve buyük sepet gözü yok.
Diğer özelliklerine bakmadığım için daha ne gibi bi farkı vardı bilmiyorm.
Bizim almak istediğimiz 12 13 kilo birseydi sanirim. Suan ki de mi 12 13 bilmiyorum......
Fiyat farkı muhakkak vardır. O yüzden bugun arayacağım mağazayı.
Ayrıca 2 kat asagidayim asansör yok. Bu bölge hep yokuslu. Yani babaanneye gittiğimde epey yokuş cikacagim ta evlerine gidene degin yokuş var hem çıkmalı hem inmeli. Eve dönüşte de yokuş cikip ineceğim...
Arabada ağırlık benim için en onemlisiydi ama yardım ederler şöyle olur böyle olur, dedikleri için geri cekildim istemeye istemeye.
Yoksa hafif ama kullanışlı bakardım.
Zira benim bebek öyle kucaktan inme gelmiyor. Ki vermekte istemiyorum herkese. Otobüs fln sık kullanacağım.
Sizin aldiklariniz da ne gibi özellikler var ?
Şu olsa daha iyi olur dediğiniz özellik var mı?
Erkeklere annelerini kötülemeyeceksin ve şikayet etmeyeceksin. Adı her zaman sen yanlış anladın olur çünkü anneleri onlara öyle davranmıyor ve onlar annelerini öyle tanıyor. O yüzden bugün boyle boyle oldu sence neden ben mı yanlış anladım acaba diye yumuşak girişler yapabilirsin. Bugün boyle oldu ben cok üzüldüm halbuki ben bu niyetle söylemiştim. Ve asla ilk şikayet eden sen olma. Annesini haklı görse bile bu yumuşak başlı halinle olanlara üzülür ve annesine bir süre sonra anne esim üzülüyor sen her nekadar iyi niyetli konuşsanda diye uyarır. Malesef erkekleri boyle yönetmek gerekiyor aksi türlü inatlasmaya gidiyorBebek bakımıyla ilgilide cok tartıstık zaten cnm p yrni babaların cogunda var ama benim esaa sorunum kayınvalide sagolsun bizi bozmayı gayet iyi biliyo. Bana lohusalıkta birsürü şey yaptı eşim tamm bidaha gelmesin gidicek bu gun vs deeken bi baktım torununu goremiyo vs diye beni suclamaya basladı kadınla telefonla konustuktsm sonra erkekler bazı şeyleei okadar çabuk unutuyo ya da gozlerinin onunde olan şeyleei hiç ablnlsmıyolar kı şaşırıyorum gercekten. Bazen boyle boyle oldu diyorum sende herseye takıyosun yanlıs anlıyosun oluyo halbuki ortada bisorun var ona annesi iyilik yapmıs gibi geliyo valla anlamadım nedir bu gelin düşmanlığı
Merhaba hanımlar , önceden umursamadığım ama şuan telasesine düştüğüm bi konuda yardımcı olabilir misiniz?
Bebeğim 3 aylık oldu hamd olsun sağ salim atlattik. Bu 3 ayda dışarıya her cikisimda kucagimda götürdüm. Arabayi yük olarak gördüm. Şimdi yaz geldi geliyor. Havalar güzel dışarı çıkmak istiyorum. Yine bebeğimi alır kucaklar götürürüm ama babaanne ve hala illa araba araba diye tutturunca araba almaya karar verdik.
Arabadan fln anlamam. Ama benim için çift yönlü ve tentenesinin komple inmesi alt sepetinin olması ve tabi kii bebek cantasini da taşıma özelliği bulunan bir araba olmasını istiyorum.
Dün en sonunda bir bakindik. Uygun fiyat olsun diye öyle pahalıya fln bakmadim.
Bana kalsa bakardim da babaanne alcak ve ucuzu da iyidir , dedikleri için es gectim.
Eşim travel sistem bakindi. Suan arabasi yok ama ileriki zamanlarda alma durumu var. Bu yüzden oto koltuğu uyumu istiyor.
Benim bebeğimde yere bırakılınca katiyen durmadi gi için çift yön istiyorum ses fln cikartip beni görur onunla oynarım fln susar....rüzgarlı havalarda tentene olsa dahı yüzüne vurmaması için gerektiğinde yönünü ayarlayabileyim, diye...
Her neyse dün bir tane aliverdik. Babaanne ve hala beğendiği için istedim.
Eve geldikten sonra aklıma geldi ki bize başka gostermislerdi.
Tutma kolunda yanlış hatırlamıyorsam tek tuşla kapama özelliği , ayrıca bardak fln birakabilecegim çıkma özelliği olan bölüm vardı. Ve sanki alt sepet büyük gibiydi öyle hatirliyorum. Ama sonradan bize verilen (a çıktığımız için biran once alıp bebeği içine koyup yemek yemeye gideceğiz diye acele ettik. Araba olsun da ne olursa olsun edası ile kapanış ve açılışını eşim bakmış bebeği bindirip ciktik..) kapatmam için illa aşağı eğilip kilidini çekmem Lazım. O bahsettiğim bardak bölümü ve buyük sepet gözü yok.
Diğer özelliklerine bakmadığım için daha ne gibi bi farkı vardı bilmiyorm.
Bizim almak istediğimiz 12 13 kilo birseydi sanirim. Suan ki de mi 12 13 bilmiyorum......
Fiyat farkı muhakkak vardır. O yüzden bugun arayacağım mağazayı.
Ayrıca 2 kat asagidayim asansör yok. Bu bölge hep yokuslu. Yani babaanneye gittiğimde epey yokuş cikacagim ta evlerine gidene degin yokuş var hem çıkmalı hem inmeli. Eve dönüşte de yokuş cikip ineceğim...
Arabada ağırlık benim için en onemlisiydi ama yardım ederler şöyle olur böyle olur, dedikleri için geri cekildim istemeye istemeye.
Yoksa hafif ama kullanışlı bakardım.
Zira benim bebek öyle kucaktan inme gelmiyor. Ki vermekte istemiyorum herkese. Otobüs fln sık kullanacağım.
Sizin aldiklariniz da ne gibi özellikler var ?
Şu olsa daha iyi olur dediğiniz özellik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?