2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doktor bize gece 6-7 saat ac olarak uyuyabilir normal dedi. Benim anladigim aylik kilo alimi normalse bebegi gece bosuna uyandirmaya gerek yok ama aylik kilo alimi azsa bazi doktorlar uyandirip emzirmeyi tavsiye ediyor.
Bizim drda 5 saate kadar uyandirmayin 5 saatte sekeri dusuyormus birde anne gece daha doyurucu bir sut uretiyormus 5 saati gecirmeyin dedi .....

Canimsin tesekkurler ins. Elimiz kalbimizde bekliyoruz kalptede sorun varmis ne yazik ki dualarla bekliyoruz..
Canım inşallah en kısa sürede buraya iyi haberlerini de yazacaksın bebişin. Dua edeceğim arkadaşın için Rabbim şifa versin inşallah

Kızlaaaaaarrrr merhaba uzun aradan sonra :) Eminim öyle çok şey kaçırdım ki bebekleriniz nasıl sizler nasılsınız ? Doğumu beklerken şimdi bebekler aylarını dolduruyorlar, biz öyle şeyler yaşadık ki fırsat bulamadım maalesef. 02.01 de doğmuştu Mira şimdi hızla büyüyor :) inşallah herkes iyidir sağlıkla sıhhatle devam ediyordur herşey

Bu sabah aklımdan geçmiştin sanırım kızın pişik olmuştu bir ara, görünmüyor umarım her şey yolundadır diye düşünmüştüm mesajı görünce psişik hissettim kendimi :) bebekler büyüyor, lohusalıktı gazıydı pişiğiydi derken mevzularımız bunlardı genelde. Pek bir şey kaçırmış sayılmazsın

Evet canım pişik olmuştu hemde felaket şekilde Nivea mustela popolin o bu derken kesin çözüm buldum :) herkese de tavsiye ediyorum bağıra çağıra :) ZEYTİNYAĞ :) içindeki asidini almak için kaynattım soğuttuk şişeledik ve şimdi banyodan sonra da her alt değişiminde de vazgeçilmezimiz zeytinyağ :) çok şükür iyiyiz şimdi. Akıllara gelmek nasıl güzel birşey , geçen gün Mevlüdümüzü yaptık ancak nasip oldu biraz geç kaldık ama şu an prenses iyi. Buradan kişisel sosyal medya hesaplarınızı paylaşmamız da sıkıntı var mı bu arada

Kızlar yardimci olur musunuz normal referans değerlerini bulamadım. Herşey yolunda mı
Oğlumun idrar tahlili sonucu bugün 2 aylık olduk :)

Benim oglum da coook cok terliyo. Ben soya cekim die disunmustum babasi da cok terler. Ama doktor kalbinde üfürüm var o yuzden dedi

Benim oğlum da cok terliyor bende babasına cekmis diye düşünüyordum. Oğlumun da kalbinde ufurum var demek ondanmis

Zeytinyağının asidinin kaynatılarak alındığını bilmiyordum iyi oldu söylediğin :)
Mevlüdü ben yapmadım henüz. Kışın evimin o kadar kalabalık olup enfeksiyona açık olması fikri hoşuma gitmedi :) ama artık bir gün belirleyip aradan çıkarmam gerek benim de. Sanırım Ramazan öncesi yaparım. Ne dağıttın acaba mevlütte bana da fikir olsun :)

İnsta da bir sayfa var mevlidimvar diye orada bizim mevlid masamızı görebilirsiniz , Mira Turgut olarak gözüküyor orada çikolatamız falan. Ben oradan sipariş verdim onun dışında herşeyimi kendim yaptım el emeği oldu. Yiyecek olarak standart pilav ayran tatlı modu :) L Lilyumm_ G gogo7_

lilyumcum bende ayni dusunceden disarda yaptim mevludu.40 olmadan yaptik cok gelen oluyordu eve ziyarete boylece atlatmis olduk.kutu cantanin icine cam sisde koku hazirlattim birde yanina kucuk kutularda sekerleme koyup cantaya koydum o sekilde masa yaptik.cocuklarada eti puf ,jelibon ve marsmelo hazirladik guzel oldu. Turgutailesi bu arada masan cok sik olmus.bizim masamizda bu.

Eklentiler

• IMG-20180128-WA0029.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 96
Bende dışarı da yapmayı tercih ederdim , en son mira uyudu beşiğine koymak için odaya gittim , ahşap beşiğinde yer yoktu salonda ufak sallanır bir beşiğimiz daha var onda da yer yoktu park yatağı da kaldırmıştım ayak altında olmasın diye en son elektrikli salıncağımız var bir tane ona koydum kızımı zira kalan her yerde arkadaşların çocukları ve oyuncaklar vardı ikramlıklar yemekler konusunda annemler yengemler yardım ettiler mutfakla hiçbirley görmedim ama ona rağmen bulaşıktı temizlikti zor ...

Kızlar oğlumun alt göz kapağında et beni gibi birşey coktı göz doktoruna mı götürmem gerek

Sosyal medya kullanmıyorum ama merak edip baktım sayfaya. Gerçekten şahane olmuş masa :) yok yok :)

Canım aslında annem öyle yapalım dedi herkes tek tek geleceğine toplu aradan çıksın dedi ama ben kendimde o isteği ve enerjiyi bulamadım. Böylece herkes tek tek gelmiş oldu bakınca daha yorucu oldu sanki. Şimdi aynı kadro toplu gelecek mevlide, nasip :) masan çok hoş olmuş :)

Kızlar merak ettiğim birşey var hepimiz hemen hemen aynı zaman da Doğum yaptık bebeğiniz kafasını tam olarak tutabiliyor mu benim ki hala tam tutmuyor yanı bu normal mi

Canım masana bayıldım ayrıca sana takip yolladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…