7 8 kiloyu aşmayan bir bebek arabası almanı tavsiye ederim. Yolda da kimden yardm isteyeceksin ki. Bebek arabasıyla üstüme araç süren kaç kişi oldu bir bilsen. Birilerine muhtaç kalma da kendi başına indirip çıkaracağın bir şey olsun muhakkak. Ve evet bebek arabası alman iyi olmuş canim kucakta zor olur.
Sanki biraz kolaylıgi var. En azından araç beklerken yada markete fln giderken araç içinde olacağından adam akilli birşeyler bakabilecegim.
Erkeklere annelerini kötülemeyeceksin ve şikayet etmeyeceksin. Adı her zaman sen yanlış anladın olur çünkü anneleri onlara öyle davranmıyor ve onlar annelerini öyle tanıyor. O yüzden bugün boyle boyle oldu sence neden ben mı yanlış anladım acaba diye yumuşak girişler yapabilirsin. Bugün boyle oldu ben cok üzüldüm halbuki ben bu niyetle söylemiştim. Ve asla ilk şikayet eden sen olma. Annesini haklı görse bile bu yumuşak başlı halinle olanlara üzülür ve annesine bir süre sonra anne esim üzülüyor sen her nekadar iyi niyetli konuşsanda diye uyarır. Malesef erkekleri boyle yönetmek gerekiyor aksi türlü inatlasmaya gidiyor
Güzel taktik valla.
Ben bu zamana kadar yaşamadım. Yaşamam diyordum ama bebek olayı hepimizi sarsıyor malesef.
İlk zamanlar aman kilo almasın çok kilolu olmasınlar. .
Çok mu iciyor bu bebek.
Aç mı bu bebek sürekli ağlıyor.
Sürekli meme istiyor.
Sürekli ağzını oynatıyor.
Sütun mu yetmiyor.
Sütun mu doyurmuyor.
Pirinç unu mu versek.
Bilmem kim pirinç unu veriyormuş öyle buyutmüş çocuklarını. Çocukları da öyle temiz masaallah. .
Bisküvi mi versek..
Aman mamaya alıştırmayın. .
AcaBa mama mi versek.
Kilo almıyo sanki bu bebek.
Bacaklari da pek bi kalın.
Şişko mu olcak ne.
Çirkin.
Burusuk
Kel. ( oysaki kızım saçlı doğdu masaallah ı vr. Görenlerin ilk dikkatını saçları çekiyor. )
Ayy bu bebek kilo almıyor fln fln fln......
Daha bir çok şey var ama şuan yeme konusu ağırlıkla gündemde.
Gecen gün geldiğinde ne yapcaktim hatırlamıyorum ama elimden aldiydi.
O esnada şey dediydi.
Valla simdı bende olsaydı ben çoktan ağzına biseler verirdim. Yedirirdim bebe bisküvisi pirinç unu fln....
Sinirden güldüm. Biliyorum zaten . Çok şükür ki elinde değil.
Ama malesef ben iş e başladığımda teslim etmek zorunda kalacağım. O günler için şimdiden kafayı yemek üzereyim. Bakacak biri olsavercem ama kimse yok. El ona mahkum...
Eşimi de artık uyarıyorum ve söylenmeye başladım .
Annen böyle diyor. Annen şunu diyor.
Şöyle yapıyor fln fln.
Çıldırıo ama yapcak bise yok.
Ben aralarının bozulmasını istemem.
Hamd olsun bi sorunumuz da yok yani.
Sadece bebek konusunda çok bilmiş konuşuyor.
Oysaki 33 yıl fln olmus yani bebek bakmayalı.
Sevsin istiyorum ama zaten fazla sevemiyor.
Minnagim ağlak olduğundan. Huzursuz oldu mu hemen ağlıyor.
O da aglayinca tutmak istemiyor.
Söyleniyor. Fln.
Hazirana kadar minnos benim.
Haziran sonrası iş başı yaparsam onlarda duracak. İnşaallah herşey iyi olur......
Ben chicco lite way plus aldım aşırı memnunum.
Hafif olması en önemli kriterimdi öyle de oldu. Hatta puset çıktığı anda baston tipi olacak kuş gibi hafif olacak yani :)
Yürüsu de inanılmaz rahat avm de yürüyüş yolunda zaten rahat olur nerdeyse tüm arabalar ama ben normal taşlı yolda da sürdum.
Kapatıp açması da kolay olunca iyi ki almışım Diyorum
Bi bakayım bahsettiğin modele.
Ben mamas papas ocarro aldım çok konforlu memnunum sürüşü çok hafif ama ağır tek başıma taşıyamam o yüzden tek çıktığımda yaz için baston arabalardan alıcam
Bugun eşim aradi beni.
Bastonlu araba bakacakmış.
Ben yenidoganlar için uygun değil , dedim ama otobüse binmen için iyi olur yazın , dedi.
Kızlar böyle bodoslama dalacağım daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama rota virüsü aşısı için ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı ya da yaptırmayan ? Yaptırmayacak yaptıracak? İkilemde kalmış durumdayım
Ben ayın 21 inde yaptırdım. Kızım tam 3 ay 1 gunlukken yani.
Ağızdan şırınga ile veriliyor ilk doz.
Benim minnos çok huysuzlandigi için epey uğraştık vermek için. Aspire edecek Die çok korktuk.
Fiyatı da masaallah lik. 210 lira.
2. Doz mayıs 21 inde olcak. Yani 5 aylık ken.
Sanırım 2. Doz iğneli olcak, emin değilim o konuda.
Yaptıran var yaptırmayan da insan kararsız kalıyor ama bir dönem Devlet yaptiriyormuş. Sonradan ailelere bırakmış. Sanırım yine devlet yaptircakmis ileriki zamanlarda fln...
Aslında düşününce eskiler böyle sık sık hastaneye gidiyor muydu ?
Sürekli iğneydi oydu buydu fln.....
Bir yandan da olmadık hastalığa yakalananlar oluyor disarda. Ölümcül fln fln..
Korunmak lazım.
Rabbim sağlıkli kılsın bebeklerimizi inşaallah.