2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım meme ucum çatlak fakat kanama yok gözle görülür. Sizinde mi kakada çay gibi taneler vardı??? Be sen meeme ucu çatlagın için ne yapıyorsun

Kizlar bebekleriniz günde ne kadar kaka yapıyor , benim kizim 3gun yapmayınca kabiz sanip yardım edip yaptirdim ama kaka siviydi o zamn niye yapmiyor , onceden gunde 5 6 sefer yapan bebek bı anda hiç yapmamaya basladi , şuan yine 2 gündür yapmadi , sizinkiler nasıl

Canım doktor nasıl bir diyete başlattı merak ettim. Süt ürünleri mi tüketmiyorsun? Benim kızımın da kakası genelde mukuslu, 1 kez tahlil yapıldı bir şey çıkmadı.
Ah canım ya süt ürünleri, kuruyemiş, susamlı her şey, dana eti yasaklı şimdilik. On gün deneyeceğiz. Mukuslu kakayı önemsiyorlar genellikle. Tekrar bir sor istersen canım. Bir iki küçük iğne başı kadar da kan görmüştüm onu da söyledim doktora.

Kizlar en yakin arkadasim dogum yapti ne yazik ki bebegin cigerlerine sivi kacmis suan yogun bakimda uyutuluyor cok moralim bozuk
Bu arada yeğenimin de sıvı kaçmıştı ciğerlerine. Bir aya yakın küvözde kaldı ama şimdi maşallahı var 1,5 yaşında. Moralinizi yüksek tutun canım

Kızlar önceden de konuştuk ama öğretmen arkadaşlar bi yazabilir mi tekrar zahmet olmazsa, doğum ve süt parası için nası bi yol izliyoruz?

Canım meme ucum çatlak fakat kanama yok gözle görülür. Sizinde mi kakada çay gibi taneler vardı??? Be sen meeme ucu çatlagın için ne yapıyorsun
aynen tarif ettigin sekildeydi.meme ucu catlagini ben gozle goremiyodum bile o derece ince inceydi o yuzden kanli kusmugunu gorunce sok olmustum aklima hic gelmedi.direk doktor goguslerime bakti zaten.canim ben 2 ay boyunca gogus acisindan cok cektim.o kadar cok sey denedim o kadar para harcadimki ama.hic bisey fayda etmedi.bebegim 2 aylik olunca sanirim emmegi ogrendi ve ben rahatladim o yuzden sana bu konuda onerebilecegim bisey yok malesef kalkanlar,kremler,yaglar,el yapimi ilaclar hicbirinden fayda gormedim.aglaya aglaya emziriyodum sagiyodum biberonla veriyodum.sadecebebegin seni emerken dudaklari acik olsun buna dikkat et.disariya dogru baksin bebegin dudaklari.ancak o zaman rahatladim.

Benimki de geceleri uyuyor 3 saate bir kalkıyor ama aç uyuyor sanki uyandirayim diyorum kıyamıyorum kilo alımını yavaşlamaz mi

Doktor bize gece 6-7 saat ac olarak uyuyabilir normal dedi. Benim anladigim aylik kilo alimi normalse bebegi gece bosuna uyandirmaya gerek yok ama aylik kilo alimi azsa bazi doktorlar uyandirip emzirmeyi tavsiye ediyor.

Son düzenleme:
Canım cevap berdiğin için öncelikle teşekkür ederim. Biz çokk küçük bşr yerde yaşıyoruz doktor ve hastane sıkıntımız var. ben alerji mi yediğim bir şey mi dokundu acaba diyorum. Dedipin gibi kan yutuyor demek ki. Bir de çok ağladı bugün senin bebeğin de ağlıyor muydu??? Emzirmek benim için işkence oldu inşallah öğrenir emmeyi ..çok zor

Ayni sekilde bizimki de. Doktora sormustum, bu aylarda genelde hep cis yaparlar, kaka cok nadir yaparlar, 7 gun bile yapmadigi olabilir normal demisti. Onemli olan ne zaman yaptigi degil, yaptigi zaman kakanin sivi olmasi gerekiyor eger sert ise sorun var demektir demisti.

Canım korkulacak bir sey degilmis benim oglum 2-3gunde bir yapiyo kaka yapamamak kabiz olmasi demek degilmis kabizlık keci pisligi gibi kaka yapmakmış 2 haftaya kadar kakasini yapmayan bebek varmis genelde 5 gune kadar müdale etmeyin diyolar keci posligi gibi olmadigi surece

rica ederim ne demek.benim bebegim dogdugundan beri cok agliyor malesef (o yuzden kan yutmasiyla alakali aglamayi ayirt etmem mumkun degildi.

G gogo7_

Ben tekncare sıcak buhar buldum ve sıcak su buharına tuttum on güne kalmadı geçti emzirme öncesi yapın hem süt kanalları açılıyor

Canim vende zeytinyagi surdum ilerlemeden gecurdi simdi dudak kisminda bole kucuk kabarti gibi oluyi bi gecio ama oyle cok degil
Bu tür şeyler Öpücükten oluyo diye biliyorum yabancı biri öptüyse belki ondan olmuştur geçer inşallah

Aaa onu da alıyoruz sanıyordum çok teşekkürler canım bilgilendirmen için

Bu arada yeğenimin de sıvı kaçmıştı ciğerlerine. Bir aya yakın küvözde kaldı ama şimdi maşallahı var 1,5 yaşında. Moralinizi yüksek tutun canım
Canimsin tesekkurler ins. Elimiz kalbimizde bekliyoruz kalptede sorun varmis ne yazik ki dualarla bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…