• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar bebeğinin gözüne kan oturdu. Başına gelen var mi doktora götürmeli miyim karar veremedim

Kızlar benim bebek elektrkli süpğrge sesi ve su şırıltısı sesi olmadan ıykuya dalamıyor telefona indirdik sürekli açıyoruz ama şimdi uykudayken kaptırsak uyanıyor. Bu sesin onun beyin gelişimi için zararı olur mu???

Kızlar benim bebek elektrkli süpğrge sesi ve su şırıltısı sesi olmadan ıykuya dalamıyor telefona indirdik sürekli açıyoruz ama şimdi uykudayken kaptırsak uyanıyor. Bu sesin onun beyin gelişimi için zararı olur mu???
Sürekli dinletilmesi iyi değil diye biliyorum. Üçüncü aydan sonra da azaltarak sonlandırmak gerek diye okudum geçenlerde.

Kızlarr yardım az önce bebeğimin altını değiştim ve kakası mukuslu gibi ve içinde çay tortusu gibi kahverengi lekeler vardı

Kızlarr yardım az önce bebeğimin altını değiştim ve kakası mukuslu gibi ve içinde çay tortusu gibi kahverengi lekeler vardı
Kızımın bezi mukusluydu. Alerjik dedi dr. Tahlil yapıldı sonuçlar temiz ama beni yine de diyete başlattı. Bu aylarda test yanlış sonuç verebiliyormuş.

Var diyen var yok diyen var, bebeğimiz uyusun diye napıcağımızı şaşırıyoruz, biz de uzun bi süre beyaz gürültüden yararlandık, o ses sayesinde uyudu miniğimiz.. uyutma şekillerini düşünürsek hepsinde olumsuz yönler var nasılsa.. bırakın bence bebeğiniz öyle uyuyosa uyusun. Uykuya dalınca kapatın ama biz yarım saate ayarlardık kendiliğinden kapanırdı..

Canım ben saç kurutma makinesi açık uyutuyorum. Kapatınca uyanıyor. Ama saç kurutma ile arasında 1.5 metre oluyor. Başka türlü uyutamam asla uykuya dalmaz. Eğer saç kurutma açılmazsa kucakta geze geze kaç saate uyur Allah bilir

Canım ben saç kurutma makinesi açık uyutuyorum. Kapatınca uyanıyor. Ama saç kurutma ile arasında 1.5 metre oluyor. Başka türlü uyutamam asla uykuya dalmaz. Eğer saç kurutma açılmazsa kucakta geze geze kaç saate uyur Allah bilir
Canım telefonuna uygulamalar var ınu indir ben ucuş moduna alıp açıyorum sesi. Boşuna saç kurrşutma makinasını açma

Kızımın bezi mukusluydu. Alerjik dedi dr. Tahlil yapıldı sonuçlar temiz ama beni yine de diyete başlattı. Bu aylarda test yanlış sonuç verebiliyormuş.

Canım doktor nasıl bir diyete başlattı merak ettim. Süt ürünleri mi tüketmiyorsun? Benim kızımın da kakası genelde mukuslu, 1 kez tahlil yapıldı bir şey çıkmadı.

Kizlar en yakin arkadasim dogum yapti ne yazik ki bebegin cigerlerine sivi kacmis suan yogun bakimda uyutuluyor cok moralim bozuk

canim gogus catlagin varsa bebek emerken kan yutuyodur.ayni durum bizimde basimiza geldi.hatta benim bebegim reflusu var.surekli kusuyordu.kusmugu bile kahverengi gelmeye basladi.gece yarisi acile doktora gittik cok korkmustuk
goguslerimden kan emmis megerse.kakasida senin tarif ettigin sekildeydi.

Aaa çok üzüldüm. Çok uzun süre mı dışarıdaydınız ? Bizim kızın da burnu tıkandı ve keyifsiz geçen gün banyodan sonra masaj saatini fazla uzattık keyif alıyor diye meğer üşümüş o ara. Hep dolmuş burnu falan. Çok geçmiş olsun. Doktor ne verdi size
Teşekkür ederim 1 saat kadar gezdirdim.dolven ateş düşürücü şurup ve ventolin şurup verdi ertesi gün tekrar fenalaştı başka acile götürdüm antibiyotik verdi doktor ama kullanmadım antibiyotiği

Teşekkür ederim 1 saat kadar gezdirdim.dolven ateş düşürücü şurup ve ventolin şurup verdi ertesi gün tekrar fenalaştı başka acile götürdüm antibiyotik verdi doktor ama kullanmadım antibiyotiği
Csnım bence kullanmalısın hastalığı daha fazla ilerlemesin diye

Back