İnşallah canim. Ben de 6. Haftaya kadar çok rahattım. Bulantı olmaz rahat geçiririm diyodum. Ama öyle bir geldi ki kendi evimden tiksindim. Evde hiç bi şey yiyemiyordum. Allahtan kaynanamlar yakın. Onlarda idare ettim biraz. Şimdi biraz normale döndüm gibi
İnşallah canim. Ben de 6. Haftaya kadar çok rahattım. Bulantı olmaz rahat geçiririm diyodum. Ama öyle bir geldi ki kendi evimden tiksindim. Evde hiç bi şey yiyemiyordum. Allahtan kaynanamlar yakın. Onlarda idare ettim biraz. Şimdi biraz normale döndüm gibi
Ben geçen acile gittim serum yaptılar hiçbir işe yaramadı. Yatıralım dedi onu da ben istemedim. Benim bulantılar da artık hat safhaya ulaştı. Bir hafta önce bir kereye şikayet ediyordum şimdi ikiye üçe çıktı
Ya bilmiyorum ki bakıyorum netten gebelikteki hareketlere öyle zorlayıcı bir hareket Yok gibi.bacağı kolunu kaldır indir:)))tabi ben hemen başlamam ilk üç ayı atlatayım dr onay verirse başlayayım diyorum
aslında ben kılo vermek adına bı spor kulubune yazılmıstım ama suan gıdemıyorum doktorum kalp atısnı duyalım oyle gıt dedı araya da ramazan gırdı bu ay da gıdemem hemde bıraz oturur bebek dıyorum bakalım dıger ay ıstıyorum yuzmek bıle guzel olurdu
benim kilo sıkıntısı Yok da kolay doğum için istiyorum birşeyler yapmak yürüyüş mutlaka olmalı ama yüzme biraz kafama takılıyor mikrop falan almayalım sonra:)
Ben geçen acile gittim serum yaptılar hiçbir işe yaramadı. Yatıralım dedi onu da ben istemedim. Benim bulantılar da artık hat safhaya ulaştı. Bir hafta önce bir kereye şikayet ediyordum şimdi ikiye üçe çıktı
deneyeyim canim. birsey yiyemiyorum ki. midem hic birşeyi kabul etmiyo. dr.ye söylüyorum olmasi gerekenleri yasiyorsun diyor. 72 ile hamile kaldim dun sabah 67yi gördüm. hic halim yok netcem ben bilmiyorum. su iki haftayi bir atlatsam hayırlısıyla.
deneyeyim canim. birsey yiyemiyorum ki. midem hic birşeyi kabul etmiyo. dr.ye söylüyorum olmasi gerekenleri yasiyorsun diyor. 72 ile hamile kaldim dun sabah 67yi gördüm. hic halim yok netcem ben bilmiyorum. su iki haftayi bir atlatsam hayırlısıyla.
Kızlar herkesin mide bulantısı var sanırım Allah yardımcınız olsun ya zordur eminim.benim bulantım yok çok şükür ama halsizlik hat safhada. Bugün okulda 7saat dersim ve nöbetim vardı hep ayaktaydım su da pek içemedim ayıp olur diye.eve kendimi nasıl attım bilmiyorum