- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Hayret bişey yaaa. Buarada senin kaçıncı bebiştiBana ulaşamazsa eşimi arıyorlar csnım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayret bişey yaaa. Buarada senin kaçıncı bebiştiBana ulaşamazsa eşimi arıyorlar csnım
İlk canım Zaten csnım burnum da birde onlarla uğraşıyorumHayret bişey yaaa. Buarada senin kaçıncı bebişti
canim benim bebegim cok agliyordu aglamaktan cok yoruluyodu yorgunluktan uykuya gecisi hemen olmuyodu o uyku sersemliginde veemeye calisiyodum surekli agzindan atmaya calisiyodu bende emzikten elimi cekmiyodum o inat ben inat.oyle oyle almaya basladi cok sukur.artik memeden sonra bile aliyo.Emziği nasıl aldı ben gün içinde aklıma geldike deniyorum öğürüp atıyor ağzına almak istemiyor
Allah anali babali büyütsün. Takma cnm ya gercekten. Bebişlerin ataklari yetiyo zaten parazite gerek yok bosverİlk canım Zaten csnım burnum da birde onlarla uğraşıyorum
Allah razı olsun canım hepimizin insallah zaten bebek yüzünden iyi değilim psikolojik destek almayı düşünüyorum birde böyle seyler olunca iyice çöküyorumAllah anali babali büyütsün. Takma cnm ya gercekten. Bebişlerin ataklari yetiyo zaten parazite gerek yok bosver
yesa sen nasılsın annelik nasıl gidiyorBen solomombaby aldım yenidoğan aparati ile kullanabilirsin
Ergonomik
8 saat acliga biz dayanamioruz cocugun tabi sesi.cikmaz cunku acliktan takati kalmamistir yazik.
Eltim.benden 14 gun sonra dogum.yapti. sen dusun karsilastirmayi
Benim eltim doğurdu o gündür kocasıyla uyuyo brbege KV bakiyor salonda 5-6 saat uyumuyor diye şikayet ediyor.bizimki 1saat uyumuyor diyorum bebek bu tabi olacak diyo gelde delirmeCanım bilmiyorum karışmakta istemiyorum artık ise başladı görümcem bebeğe kayınvalidem bakıyor sabah uyanınca hemen mama vermiyormuş hepsini bitirmiyor diye değişikler gerçekten
İnşallah geçer şimdi acilden geldim. Dokotr hiçbir şey yapmadı ağladı ağladı çatladı resmenTam atak haftasindasiniz. Bikac güne geçiyor merak etme annesi
Ben de kendimden şüphe ediyorum doymuyor mu acaba diye. Ama bugün 4 5 krz kaka yaptı. Acilden geldim şimdi doktor hiçbir şey yapmadı boluma gittip geldikAynı sorun bizde de var ve millet ay annen seni doyuramıyor mu aç bu bebek diyor sinir oluyorum benek doymasa kaka ve çiş yapar mı
Cok geçmiş olsun. Dr.hicmi bişey demedi. Birde gaz için damla kullaniyormusunuz? Gazı felanmi var acabaİnşallah geçer şimdi acilden geldim. Dokotr hiçbir şey yapmadı ağladı ağladı çatladı resmen
doğum kontrol hapı mı canım bende şimdiden nasıl korunsam diye düşünüyorum önceden hapla korunuyordum emzirirken devam edebiliyor muyuz acabaGebelik önleyici hap cnm
Gazi vardır canım
Damla kullanıyor musun?
Pes bu kadar rahatlığa gerçekten şapka çıkarıyorum eltinize benim savunduğum bir gerçek var rahat olan insanların bebekleri de rahat oluyor bak bizimkiler hastalıktan kurtulmaz ama onlara hiç birşey olmaz büyür giderlerBenim eltim doğurdu o gündür kocasıyla uyuyo brbege KV bakiyor salonda 5-6 saat uyumuyor diye şikayet ediyor.bizimki 1saat uyumuyor diyorum bebek bu tabi olacak diyo gelde delirme
Canım nerde yasıyorsun o eczane nerde benim ki de öyle sürekli ağlayan bir bebek diyorum ki oğlum 1 sene de ağlaman gerekeni 2 ayda ağladınEvet canim bitkisel bi damla aldm eczaci kendisi yapıyormuş herkes cok memnun. Sanırım benim oğlum ilk 4 ay ağlayan bebeklerden olacak
Cnm emzirenler icin ayrica var. Bende istiyordum ama sağlık ocaginda kalmamış. İğne oldum ama yorumlardan kafam bi milyon. Sence iğne nsl fikrin varmidoğum kontrol hapı mı canım bende şimdiden nasıl korunsam diye düşünüyorum önceden hapla korunuyordum emzirirken devam edebiliyor muyuz acaba
Acaba zinco damladanmi bahsediyor. Oda bitkisel bizde kullaniyoruz ve cok faydasini gördüm. Cok pırt yaptiriyorCanım nerde yasıyorsun o eczane nerde benim ki de öyle sürekli ağlayan bir bebek diyorum ki oğlum 1 sene de ağlaman gerekeni 2 ayda ağladın
Bi onu denemedik canım sap bio gaiya nurse Harvey’s Suan onu kullanıyorum olmadı onu da alayım bi salı günü özele götürücem birde orda çare arayayımAcaba zinco damladanmi bahsediyor. Oda bitkisel bizde kullaniyoruz ve cok faydasini gördüm. Cok pırt yaptiriyor
Biz sadece biogaia kullaniyoruz simdilik. Gecen gun gece 4 den sonra 10 ar dakka resmen uyudu ve gece 11 e kadar ugrastirdi. Gunu gununu tutmuyor. Banyo yaptirip biraz yormak bazen ise yariyor birde emdikten sonra miyistigi zamanlarda uyutmaya calisiyorum genel olarak.Aynı sorun bizde de var. Acle götürmeyi düşündüm bugün ne yapacağımı bilmiyorum sabah 8 den beri uyumadı. Kucakta uyuyır beşiğe koyuyorum gözlerini açıp ağlıyor. Akşamları bıogaıa gaz damlası beriyordum. Bugün gündüz sap sıplrx damla da vermek zorunda kaldım
Ya hakikaten hiç mi dr a götürmiyor bebeğini sekiz saat mama vermemek ne demek ya walla su an cok sinirlendim niye vermiyor ki ?Ben söylemekten yoruldum kimseye akıl verecek de değilim o kadar sinirliyim ki canım anlatamam