- 25 Haziran 2014
- 791
- 626
Yapmadı benimki ya 3 kere yaptım içirdim zeytinyağını yine yapmadıCsnım zeytinyağı ve kulak çubuğu ile poposunu uyar hemen yapıyor o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadı benimki ya 3 kere yaptım içirdim zeytinyağını yine yapmadıCsnım zeytinyağı ve kulak çubuğu ile poposunu uyar hemen yapıyor o zaman
Bioga dolapta saklayan arkadaşlar
Uzeirndw hiç ole bi sey yazmıyor
Açıldıktan sonra oda sıcaklığı dior
Size doktor mu öyle dedi
Bana doktor söyledi evetKızlar nurse harveys ve bio gaiya yı birlikte kullanan arkadaslar nasıl veriyorsunuz saat araşıkları nasıl
Csnım o zaöan bir hastaneye götür fitil veriyorlar diye biliyorumYapmadı benimki ya 3 kere yaptım içirdim zeytinyağını yine yapmadı
Evet bnm dr um buzdolabı dedi aldıgımız eczanede buzdolabında saklayın dediBioga dolapta saklayan arkadaşlar
Size doktor mu öyle dedi
yesa canım bu arada kangurudan memnun musun? Solomombaby almıştın sanırım tavsiye eder misin?
Canım yazarsan çok sevinirim kanguru arayışındayım. Solomom hakkında hiç olumsuz yorum okumadım ama yakın birinin görüşü de önemli :)Canım dün geldi elime 1 kere deneme fırsatım oldu koyunca direk uyudu sevdi bence. Ama ev içinde kullandım kısa süreli. Yine de iki el kullanmak şahane bi şeymiş :)
Dışarıda daha uzun süre kullandıktan sonra yine yazarim inşallah
Ben de üzerinde öyle yazdığı için oda sıcaklığında duruyordu yanlış mı yaptım acaba diye düşündümBioga dolapta saklayan arkadaşlar
Size doktor mu öyle dedi
51 günlük canımNe kadarlık bebeğin bi de aglamıyor mu meme vermeyince canım nasıl susturuyorsun?
Ben.momfortbaby aldm yenidogan aparatiyla. Ev icinde kullandim yesa gibi ama kullanisli benceKızlar kanguru alacagım önereceğiniz bir marka ve model var mı? Bir de bebeğim 23 günlük şimdiden kulanılabilir mi
Teşekkür ederim...Günde 1 kere bes damla her zaman aynı saatte biogaia , ( biogaia buzdolabında duracak) Nurse Harvey’s günde 4 kez ben bazen 3 de veriyorm 1 çay kaşıgı kadar.
Bende istiyorum ama hala alamadim.eskiden kullananlara sasiriyordum nasil takiyorlae onunde zor olmuyor mu diye ama benim bebek saniye inmiyor ustumden hatta gece ve gunduz uykularini ustumde yapiyor cunku besige koydugum an ya da en fazla 20 dakka uyuyor . Elim kolum baglandi yemek bile yemek zor sagolsun esim evden calisiyorda yoksa wc ye gitmek imkansizlasiyor bazenKızlar bugün tekrar denedim yine koyduğum gibi uyudu solomombaby içinde. ben de işimi gücümë baktım kahvaltı yaptım bi şeyler ictim çok verimliuydi ama yerine koyunca uyandı hahaha:)
Bana mı yazdın canım alıntılar karışmış sanırım.. Benim tamamen içgüdüsel ve bebeğe göre gidiyor mesela dün rahattı belli aralıklarla emdi sütüm gayet yeterliydi bugün üstümden inmedi haliyle birikmedi ve bende beslenemedim pekBnm kızında aynı memeden ayrılmıyor ayrılmayınca süt birikmiyor. Kucağıma aldığımda snında meme istiyor nasıl azalytınız bu surumu?
Benim kızım uyanık olduğu her dk ağlıyor.kucagima alıp omzuma başını koyup gezdirirsem susuyor.gunde toplam 8-saat uyuyordur tahminen geri kalan zamanlarda ya kucakta yada altı değişiyor.acaba şöyle sessizce etrafı seyreden bebek var mı artık onunla bende agliyorumKizim 60 gunluk oldu ilk zamanlar besikte uyutmayi denedik pek basarili olmadi . Sonra emzirip uyurken kendinyatagimizda uyudu. Bir sure sonra oylede uyumamaya basladi. Omuzumda uyuttuktsn sonra gogsumde uyumaya basladi gunduzleri geceleri esim besikte sallayarak 2/3 saat uyutuyordu. Son 2 haftada ise surekli uzerimde uyuyor. Uyanip altini temizledikten sonra surekli kucakta geziyor gun icinde cok az aglamadan duruyor diger turlu hep ben ya da esim gezdiriyoruz evin icinde.Reflusuu oldugu icin midesinde surekli hareketlenme oldugu icin mi boyle huysuz diye merak ediyorum uzuluyorumda cunku emdikten sknra resmen cok rahatsiz oluyor surekli midesinde sorun ogurme kusma.. sizin bebekleriniz nasilngun icinde aglamadan duruyorlarmi ya da nasil uyuyorlar?
Cnm benim bebiste beşigini sevmiyor. Gün icinde hele hic yatmaz. Ama geceleri yatırıyorum. Çünkü yatagimizda yatırmak tehlikeli bence. Allah korusun uyku halinde üzerine felan dönebiliriz diye korkarım. 43 günluguz bu arada. Gün içerisinde sürekli ağlıyor. Ama kucakta susuyor. Memede uyuyor benimkide. Birde nini aciyorum bazen seviyorKizim 60 gunluk oldu ilk zamanlar besikte uyutmayi denedik pek basarili olmadi . Sonra emzirip uyurken kendinyatagimizda uyudu. Bir sure sonra oylede uyumamaya basladi. Omuzumda uyuttuktsn sonra gogsumde uyumaya basladi gunduzleri geceleri esim besikte sallayarak 2/3 saat uyutuyordu. Son 2 haftada ise surekli uzerimde uyuyor. Uyanip altini temizledikten sonra surekli kucakta geziyor gun icinde cok az aglamadan duruyor diger turlu hep ben ya da esim gezdiriyoruz evin icinde.Reflusuu oldugu icin midesinde surekli hareketlenme oldugu icin mi boyle huysuz diye merak ediyorum uzuluyorumda cunku emdikten sknra resmen cok rahatsiz oluyor surekli midesinde sorun ogurme kusma.. sizin bebekleriniz nasilngun icinde aglamadan duruyorlarmi ya da nasil uyuyorlar?
Bende bu soruyu merak ediyorum varmi böyle bebek. Tavşan uykusu uyuyor resmen.Benim kızım uyanık olduğu her dk ağlıyor.kucagima alıp omzuma başını koyup gezdirirsem susuyor.gunde toplam 8-saat uyuyordur tahminen geri kalan zamanlarda ya kucakta yada altı değişiyor.acaba şöyle sessizce etrafı seyreden bebek var mı artık onunla bende agliyorum
Emziği nasıl aldı ben gün içinde aklıma geldike deniyorum öğürüp atıyor ağzına almak istemiyorcanim mamayi ogun olarak vermemeyi dene.10 dakika bi memeyi 10 dakika bi memeyi verip ardindan mamayi vermeyi dene.bu sekilde duzene sokmaya calis.bizim doktorumuz mamayi tek ogun olarak kulllandirmadi.bu sekilde bi dene istersen ise yarayabilir.muhtemelen bebegin doymadigi icin degil seni emzik olarak kullandigi icin emmek istiyor.bende ayni sekildeydim emzikte cok israr ettim ve rahatladim