2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doktorun dedigi aylara gore uyku saati tablosu.
IMG_20180225_033824.jpg

Değil tabi ki de gelişimi açısından sıkıntılı hele bebekten o kadar tehlikeli ki bana DOktor demişti kan şekeri düşerse açlıktan havale geçirir 3 saat en geç 4 saatte bir beslemen gerek diye
Ya canım aslında bu da yeni moda sanki eskiden de bebekler uyandırırılıp emzirilmezmiş ben gün içerisinde vermiyor sandım bana da dr 4 saatten önce uyandırma uykuda da büyüme hormonu salgılanıyor demişti ki haklı bnce de annem de ne bu 2 saatte uyandırma bebek uyurken de büyür demişti ama bu sadece aksamları gwçwrli gün içerisinde beslemek gerekir

Bebeğim bu akşam iki kere kakasını yeşil yoğun ve çok sümüksü yaptı yarında devam ederse doktora götürücem bu durumu yaşayan var mı neden olmuş olabilir tedirgin oldum

Canım bizim de öyle oldu. Ya sen üşütmüşsündür senden geçmiştir ya da bebek üşütmüş olabilir. Biraz dikkat ederseniz hemen geçecektir. Ama yine de doktoruna danış istersen.

Cnm emzirenler icin ayrica var. Bende istiyordum ama sağlık ocaginda kalmamış. İğne oldum ama yorumlardan kafam bi milyon. Sence iğne nsl fikrin varmi
yorumlar nasilki canim daha once ben kullandigimda bir sorun olmamisti igneyi bilmiyorum ama spinal taktiran arksim vardi o cok memnundu normal dogum yapti iki cocugu var senin dogumun ne oldu sezeryan normal ben logusaliktan sonraki hayati da biraz korkarak merak ediyorum normalde aci oluyor falan diyen var sezeryanda da dikis malum

yorumlar nasilki canim daha once ben kullandigimda bir sorun olmamisti igneyi bilmiyorum ama spinal taktiran arksim vardi o cok memnundu normal dogum yapti iki cocugu var senin dogumun ne oldu sezeryan normal ben logusaliktan sonraki hayati da biraz korkarak merak ediyorum normalde aci oluyor falan diyen var sezeryanda da dikis malum
Cvbinla biraz içim rahatladi sağollasin. Kanama cok oluyor diyolar. Spiral bana yasak cnm. Ama öğle olmasaydi taktirirdim. Kardeşim kullaniyor hic acımamiş takarken

Dogumum sezaryan buarada. Rahimde yapışkanlik varmis benim. Dr yasakladi.

Ya canım aslında bu da yeni moda sanki eskiden de bebekler uyandırırılıp emzirilmezmiş ben gün içerisinde vermiyor sandım bana da dr 4 saatten önce uyandırma uykuda da büyüme hormonu salgılanıyor demişti ki haklı bnce de annem de ne bu 2 saatte uyandırma bebek uyurken de büyür demişti ama bu sadece aksamları gwçwrli gün içerisinde beslemek gerekir
Csnım o gün içerisinde de vermiyor günde bir kez olsa ona bende birşey demem uyku düzeni oturmaya çalışır derim ama o gündüz de öyle

Bana da doktor eger bebegin gece uyuyosa bi öğün atlayabilirsin bişiy olmaz seninde dinlenmen lazım demişti yani dört saat sonra emzirebilirsin demişti en sonki kontrolde

Ben chico nunkini aldım da çekerken zor geliyor daha kolayı var mı diye sordum canım
Nefesle cekilenler cok zararlı ayarini kacirirsaniz cigerlere zarar verme ohtimali var. Ayrica cok daha hasta bebekler icin daha uygunmus nefesle cekilenler. Ben de elle cekilen var pompa gibi kucuk. Ayari kacirmak diyd bisey yok daha guvenli onu oneririm.

Cvbinla biraz içim rahatladi sağollasin. Kanama cok oluyor diyolar. Spiral bana yasak cnm. Ama öğle olmasaydi taktirirdim. Kardeşim kullaniyor hic acımamiş takarken
adette mi kanama çok oluyormuş tam tersi kanama miktarın azalıyor hiç korkma eğer korkun buysa canım ben yasmin kullanıyordum

Canım nasıl ilk zamanlar binmek istemesiği oldu mu? Koydugumuzda bazen ahlıyor 10dk da sıkılıyor
İlk başlarda anlayamadı olayı:) 10-15dk durup sıkılıyordu mızıklıyordu, ama sık sık bırakıp sallansın istedim şimdi iyi ki diyorum iyi ki var iyi ki almışız, resmen nefes alıyoruz kızım da çok sevdi artık, titreşim özelliği de gaza iyi geliyor, rahatlatıyor. Bizi gören arkadaşlar da hemen aldı. Eminim senin bebeğin de alışacaktır.

X