Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefesle cekilenler cok zararlı ayarini kacirirsaniz cigerlere zarar verme ohtimali var. Ayrica cok daha hasta bebekler icin daha uygunmus nefesle cekilenler. Ben de elle cekilen var pompa gibi kucuk. Ayari kacirmak diyd bisey yok daha guvenli onu oneririm.Ben chico nunkini aldım da çekerken zor geliyor daha kolayı var mı diye sordum canım
45.günde bitti benim.Kızlar sizin lohusa kanamaniz ne zaman bitti benim 34.gunum hala devam ediyor
Normal doğum muydu sezeryan mı45.günde bitti benim.
Cnm azda olsa 40ı buldu kesilmesiKızlar sizin lohusa kanamaniz ne zaman bitti benim 34.gunum hala devam ediyor
adette mi kanama çok oluyormuş tam tersi kanama miktarın azalıyor hiç korkma eğer korkun buysa canım ben yasmin kullanıyordumCvbinla biraz içim rahatladi sağollasin. Kanama cok oluyor diyolar. Spiral bana yasak cnm. Ama öğle olmasaydi taktirirdim. Kardeşim kullaniyor hic acımamiş takarken
Ben kullanıyorumKızlar joie serina kullanan kim vardı
Canım nasıl ilk zamanlar binmek istemesiği oldu mu? Koydugumuzda bazen ahlıyor 10dk da sıkılıyorBen kullanıyorum
Ignede ara kanama cok oluyormuş. Sen iğne oldugunda olmadi yani dimi cnmadette mi kanama çok oluyormuş tam tersi kanama miktarın azalıyor hiç korkma eğer korkun buysa canım ben yasmin kullanıyordum
İlk başlarda anlayamadı olayı:) 10-15dk durup sıkılıyordu mızıklıyordu, ama sık sık bırakıp sallansın istedim şimdi iyi ki diyorum iyi ki var iyi ki almışız, resmen nefes alıyoruz kızım da çok sevdi artık, titreşim özelliği de gaza iyi geliyor, rahatlatıyor. Bizi gören arkadaşlar da hemen aldı. Eminim senin bebeğin de alışacaktır.Canım nasıl ilk zamanlar binmek istemesiği oldu mu? Koydugumuzda bazen ahlıyor 10dk da sıkılıyor
canım yanlis anlasildik galiba ben igne olmadım d.kontrol hapi kullandim , igneyle ilgili hic bilgim yok sen hapta kanama oluyor dedin sandimIgnede ara kanama cok oluyormuş. Sen iğne oldugunda olmadi yani dimi cnm
Evet cnm ya ben igne sandim :)canım yanlis anlasildik galiba ben igne olmadım d.kontrol hapi kullandim , igneyle ilgili hic bilgim yok sen hapta kanama oluyor dedin sandim
Mesajını Yen'i gördüm elle çekileni bilmiyordum otribebeninkini aldım güzel çekiyo güçlü eskiler nasıl çıkarıyormuş acaba evet zararı olabilir nefesle çekiliyor sonuçta ama tıkanıklık daha zararlı çok sık kullanmamak gerekNefesle cekilenler cok zararlı ayarini kacirirsaniz cigerlere zarar verme ohtimali var. Ayrica cok daha hasta bebekler icin daha uygunmus nefesle cekilenler. Ben de elle cekilen var pompa gibi kucuk. Ayari kacirmak diyd bisey yok daha guvenli onu oneririm.
Benim ilk 10 gün kanamam oldu sonra akıntı türü oldu 36.gün Adet oldum 18 gündür bitmedi doktora görünmem gerekiyor normal değil sanırım bebeği bırakıp gidemiyorumKızlar sizin lohusa kanamaniz ne zaman bitti benim 34.gunum hala devam ediyor
Canım nerde yasıyorsun o eczane nerde benim ki de öyle sürekli ağlayan bir bebek diyorum ki oğlum 1 sene de ağlaman gerekeni 2 ayda ağladın
Acaba zinco damladanmi bahsediyor. Oda bitkisel bizde kullaniyoruz ve cok faydasini gördüm. Cok pırt yaptiriyor
Ahh canım benimki de sürekli ağlıyor artık ben ağlamasına alıştımEvet canim bitkisel bi damla aldm eczaci kendisi yapıyormuş herkes cok memnun. Sanırım benim oğlum ilk 4 ay ağlayan bebeklerden olacak
Benim 015 gün çok oldu sonra azaldı ama hep aynı miktarda devam ediyor 35 gün oldu hiç bitecek gibi degilBenim ilk 10 gün kanamam oldu sonra akıntı türü oldu 36.gün Adet oldum 18 gündür bitmedi doktora görünmem gerekiyor normal değil sanırım bebeği bırakıp gidemiyorum