2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim kızım uyanık olduğu her dk ağlıyor.kucagima alıp omzuma başını koyup gezdirirsem susuyor.gunde toplam 8-saat uyuyordur tahminen geri kalan zamanlarda ya kucakta yada altı değişiyor.acaba şöyle sessizce etrafı seyreden bebek var mı artık onunla bende agliyorum
Bende acaba bizmi sadece boyleyiz diye dusunuyordm hattta gecen sinirlenip bu cocuk normal mi simdi diye soyleniyordum

Cnm benim bebiste beşigini sevmiyor. Gün icinde hele hic yatmaz. Ama geceleri yatırıyorum. Çünkü yatagimizda yatırmak tehlikeli bence. Allah korusun uyku halinde üzerine felan dönebiliriz diye korkarım. 43 günluguz bu arada. Gün içerisinde sürekli ağlıyor. Ama kucakta susuyor. Memede uyuyor benimkide. Birde nini aciyorum bazen seviyor
Suan uzerimde uyuyor korkuyorm ama yapicak baska birsey birakmadi besikte uyumuyor derin uykuydskn koyuyoruz gozleri sanki hic kapamamis gbi hemen aglamaya basliyor birkac gun denedim sonra bende uykusuzluktan dayanamayinca dedim tamma ustumde uyusunda uyusun yani diye ama boyle ne kdr gidecek

Kızlar zinco gaz damlası kullanmaya başladık ama üzerinde günde 2×4 damla yazıyor. Yani sabah aksam 4der damlami demek bilemedim?
Günde 4 kere 3 damla veriyorum ben faydası var mı bilmiyorum ama gazini cikatiyor ve hep ağlıyor benimkide :)

Cevremden duyduğum herkes pişman canım kanama sorunu çok oluyormuş terleme ve sıkıntı falan inşallah sende olmaz hap kullanabilirsin o daha iyi
Evet malesef bende öyle işittim. Sağlık ocagindaki ebe hapın kalmadığını söyledi ve hicbir farkı yok deyince tm dedim ama bende okuduklarimdan sonra pişman oldum

Bende bu soruyu merak ediyorum varmi böyle bebek. Tavşan uykusu uyuyor resmen.
Görümcemin kızı var çocuğa 7-8 saat mama vermiyorlar ağlamıyor diye o derece sakin bir bebek oda 3.5 aylık ama doğduğundan beri böyle ve hergün beni arayıp bu çocuk neden böyle ay bu sizi mahvedecek hiç düzeleceğini düşünmüyorum siz yandınız gibi seyler Söylüyorlar kayınvalidem ile Beraber sanki nispet yapıyorlar

Görümcemin kızı var çocuğa 7-8 saat mama vermiyorlar ağlamıyor diye o derece sakin bir bebek oda 3.5 aylık ama doğduğundan beri böyle ve hergün beni arayıp bu çocuk neden böyle ay bu sizi mahvedecek hiç düzeleceğini düşünmüyorum siz yandınız gibi seyler Söylüyorlar kayınvalidem ile Beraber sanki nispet yapıyorlar
Neyani okadar saat açmı kaliyor cnm

Insan gecicek bunlar diyip sirtini sivazlar birde sakin bebegi olup boyle diyenleri anlamiyorum.zaten nedense kadinin dusmani yine kadinlar oluyor bunlar iyi gunlerin o olsun gorucrm seni su olsun gorucem seni diye. Tamam zor geciyor ama azicik destek ol dimi yok ama nedense bizlere hep zor kisimlari soyleniyor cok kiziyorum boyle olunca

Neyani okadar saat açmı kaliyor cnm
Aynen csnım çocuk ağlamıyor diye mama da vermiyorlar benim ki biliyorsunuz erken dogdu ama çok şükür çok güzel toparladı kilosu falan çok iyi birde ay bu oğlan bizim kızı geçecek diye karşılaştırma da yapıyorlar sinir oluyorum çocuğa mama vermezsen geçer tabi dememek icin zor tutuyorum kendimi

Insan gecicek bunlar diyip sirtini sivazlar birde sakin bebegi olup boyle diyenleri anlamiyorum.zaten nedense kadinin dusmani yine kadinlar oluyor bunlar iyi gunlerin o olsun gorucrm seni su olsun gorucem seni diye. Tamam zor geciyor ama azicik destek ol dimi yok ama nedense bizlere hep zor kisimlari soyleniyor cok kiziyorum boyle olunca
Malesef benim kayinvalidemde oyle hic xestek degil.dur daha iyi gunlerin daha zor gunlerin var deyip duruyor

Gerçekten çok kızıyorum ayıp ya vallahi sinirlerim bozuluyor her akşam görüntülü arayıp beni cıldırtıyorlar

Gerçekten çok kızıyorum ayıp ya vallahi sinirlerim bozuluyor her akşam görüntülü arayıp beni cıldırtıyorlar
Allah sabır versin sana.benimki de arada bir gelip elltimin çocuğunu anlatıyor saatlerce.tam kapıdan giderken de soruyor yapılacak bı işin varsa söyleseydin yapardım diyo çıkıp gidiyo

Allah sabır versin sana.benimki de arada bir gelip elltimin çocuğunu anlatıyor saatlerce.tam kapıdan giderken de soruyor yapılacak bı işin varsa söyleseydin yapardım diyo çıkıp gidiyo
Csnım benimkiler uzak ama uzak olmaları beni çıldırtmayacak ları anlamına gelmiyor senede kaç kes görüşüyorsak her seferinde onlar yüzünden eşimle kavga ederiz o derece yani İnan artık bıktım ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama Çan’ları sıkıldıkça buraya gezmeye geliyorlar çok bunalıyorlarmış da ben annemin evinde kalıyorum 2 gün yatılı burda kalıyorlar düşünce namına hiç birşey Yok nefret ettim hepsinden

Suan uzerimde uyuyor korkuyorm ama yapicak baska birsey birakmadi besikte uyumuyor derin uykuydskn koyuyoruz gozleri sanki hic kapamamis gbi hemen aglamaya basliyor birkac gun denedim sonra bende uykusuzluktan dayanamayinca dedim tamma ustumde uyusunda uyusun yani diye ama boyle ne kdr gidecek
Aynı sorun bizde de var. Acle götürmeyi düşündüm bugün:KK43: ne yapacağımı bilmiyorum sabah 8 den beri uyumadı. Kucakta uyuyır beşiğe koyuyorum gözlerini açıp ağlıyor. Akşamları bıogaıa gaz damlası beriyordum. Bugün gündüz sap sıplrx damla da vermek zorunda kaldım

Aynı sorun bizde de var. Acle götürmeyi düşündüm bugün:KK43: ne yapacağımı bilmiyorum sabah 8 den beri uyumadı. Kucakta uyuyır beşiğe koyuyorum gözlerini açıp ağlıyor. Akşamları bıogaıa gaz damlası beriyordum. Bugün gündüz sap sıplrx damla da vermek zorunda kaldım
Cidden bu bebeklerin derdi ne bende çözemedim benim ki sürekli ağlıyor uyulmadığı her an ateşe düşmüş gibi bağırıyor kucakta susmuyor hi bir şekilde susturamıyorum

Cidden bu bebeklerin derdi ne bende çözemedim benim ki sürekli ağlıyor uyulmadığı her an ateşe düşmüş gibi bağırıyor kucakta susmuyor hi bir şekilde susturamıyorum
Sen gaz ilacı beriyor musun? Acile mi götürsem çatesiz kaldım ne yapacagımı bilmiyorum. Benimki 25 günlük bu arada

8 saat acliga biz dayanamioruz cocugun tabi sesi.cikmaz cunku acliktan takati kalmamistir yazik.

Eltim.benden 14 gun sonra dogum.yapti. sen dusun karsilastirmayi:KK70:

X