- 12 Nisan 2017
- 778
- 982
- 33
Ne kadarlık bebeğin bi de aglamıyor mu meme vermeyince canım nasıl susturuyorsun?Canım bebeğim çok emmek istiyor yarım saatte bir doktorum yasakladı 2.5 saatte bir emecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarlık bebeğin bi de aglamıyor mu meme vermeyince canım nasıl susturuyorsun?Canım bebeğim çok emmek istiyor yarım saatte bir doktorum yasakladı 2.5 saatte bir emecek
nefesle cekilen canım benim gayet guzel cekiyor minicik burundan neler cikiyorOtri otomatik mi çekiyor siz nefeslemi çekiyosunuz
Csnım zeytinyağı ve kulak çubuğu ile poposunu uyar hemen yapıyor o zamanSelam kızlar benim bebiş kakasını çok geç yapıyo bazen yine 2.gün oldu yapmadı ne yapabilirim ben ya çok zorlanıyor
Ben chico nunkini aldım da çekerken zor geliyor daha kolayı var mı diye sordum canımnefesle cekilen canım benim gayet guzel cekiyor minicik burundan neler cikiyor
Onlarda ağlamaktan hiç hoşlanmıyorlardır Eminim ama dünyaya ayak uydurmak hiç kolay değil sindirim sistemi oluşuyor biz uykusuz kalıyoruz onlar acı çekiyor bize sabırlı olmak düşüyor bir daha Bebekliğe dönüş Yok ben ne kadar yorgun ve uykusuzda olsam onun her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum kucağıma alıp kokladığım anki mutluluk hiçbirşeyde Yok çok masumlar hepsi melek gibi bazen ağlarken gözümün içine bakıyor bende ağlıyorum dayanamıyorum acı çekmesine ama bu bir süreç 4.aydan sonra bebeklerimizde bizde rahatlıcazÇok garip değil mi bundan bir iki ay önce Bursa hepimiz ay doğsa da yanımızda olsa çok merak ediyorum acaba sağlıkla gelecek mi bugun çok hareket etti Bugun çok hareketsiz gece beni uyutmuyor diye paylaşımlar yapıyorduk şimdi meleklerimiz yanımızda gazı mı var uyumuyor sürekli ağlıyor diye paylaşım yapıyoruz sizi bilmiyorum ama ben bazen kendime çok kızıyorum süreci hiç böyle hayal etmemiştim belki de ondan bilmiyorum ama ne olursa olsun anne olmak güzel bir duygu bebek sahibi olabilmek icin onlarca caba sarf eden insanları gördükçe böyle seylere söylendiğim icin kendime daha da çok kızıyorum rabbimize binlerce kez şükürler olsun anne olduk sağlıklı bebekler dünyaya getirdik en kötü serzenişimiz bunlar olsun insallah rabbim yavrularımızı korusun ayaklarına taş değdirmesin ömürlüleri bahtları hep hayırlı ve güzel olsun içimden geldi yazdım Kızlar uZun oldu kusura bakmayın
Günde 1 kere bes damla her zaman aynı saatte biogaia , ( biogaia buzdolabında duracak) Nurse Harvey’s günde 4 kez ben bazen 3 de veriyorm 1 çay kaşıgı kadar.Kızlar nurse harveys ve bio gaiya yı birlikte kullanan arkadaslar nasıl veriyorsunuz saat araşıkları nasıl
Yapmadı benimki ya 3 kere yaptım içirdim zeytinyağını yine yapmadıCsnım zeytinyağı ve kulak çubuğu ile poposunu uyar hemen yapıyor o zaman
Bioga dolapta saklayan arkadaşlar
Uzeirndw hiç ole bi sey yazmıyor
Açıldıktan sonra oda sıcaklığı dior
Size doktor mu öyle dedi
Bana doktor söyledi evetKızlar nurse harveys ve bio gaiya yı birlikte kullanan arkadaslar nasıl veriyorsunuz saat araşıkları nasıl
Csnım o zaöan bir hastaneye götür fitil veriyorlar diye biliyorumYapmadı benimki ya 3 kere yaptım içirdim zeytinyağını yine yapmadı
Evet bnm dr um buzdolabı dedi aldıgımız eczanede buzdolabında saklayın dediBioga dolapta saklayan arkadaşlar
Uzeirndw hiç ole bi sey yazmıyor
Açıldıktan sonra oda sıcaklığı dior
Size doktor mu öyle dedi
yesa canım bu arada kangurudan memnun musun? Solomombaby almıştın sanırım tavsiye eder misin?
Canım yazarsan çok sevinirim kanguru arayışındayım. Solomom hakkında hiç olumsuz yorum okumadım ama yakın birinin görüşü de önemli :)Canım dün geldi elime 1 kere deneme fırsatım oldu koyunca direk uyudu sevdi bence. Ama ev içinde kullandım kısa süreli. Yine de iki el kullanmak şahane bi şeymiş :)
Dışarıda daha uzun süre kullandıktan sonra yine yazarim inşallah