Csnım bu büyüme atakları ne zaman oluyor sanırım bizde yasıyoruz aynı şeyleriDun gece buyume atagi gecirdik sanirim. Yalniz bebek uykusuna daldiktan sonra anlayabildim atak oldugunu. O zamana kadar hep neden neden nesi var diye diye sekilden sekile girdik. Emzir, altini ac, olmadi, evde gezdir, olmadi yikadik yine olmadi. Heh uyudu diyorum 2 dk sonra uyanmalar. En sonunda nasil uyudu anlamadim baktim 20 dk gecti uyanmiyor, bir aydinlanma yasadim resmen, aaaa 8. Haftadayiz, bu buyume atagi olmaliiii. Cok sukur Allah'imiza buyutuyor.
Csnım sadece mama mı veriyorsun yoksa hem mama hem meme mi hip mamanın iki çeşidi var biri combiotic metal kutuda diğeri karton kutuda sen hangisini kullanıyorsun
Bende onu kullanıyorum su veriyor Muş’un csnım Eger vermiyor isem belki ondan kabız olmustırHem meme veriyorum hem mama, hip metal kutuda olanı kullandım combiotic olanı , karton kutudakini bilmiyorum açıkçası
Bende onu kullanıyorum su veriyor Muş’un csnım Eger vermiyor isem belki ondan kabız olmustır
Mama yiyen çocuklara su vermek gerekiyor canım veriyorum ben birde öyle dene istersenYoo hiç su vermiyorum, mama yaparken suyla yaptığımız için gerek duymadım açıkcası... vermek mi gerekir sen veriyor musun canım ??
Bebegi kendi kendine beşiğinde uyuyan var mı ya da böyle hafif sallamayla uykuya dalan ? Merak ediyorum benim bebek mi boyle sadece yarim saatten aşağı kucakta sallamazsan uyumuyor. Oturup sallamayı da kabullenmiyor illa ayakta yürüyeceğiz. Sackurutma da calisacak. Dikişlerim zorlanıyor artık..
Mama yiyen çocuklara su vermek gerekiyor canım veriyorum ben birde öyle dene istersen
Cnm cvbin icin tskler. Doktorununda söyledigi iyi olmus benimde icim rahatladi. Yapamayinca kıvrım kıvrım kıvranuyor yavrumEvet ben de zeytinyağı ile yaptırıyorum. Poposunu hafif uyarıyorum sonrasını kendi yapıyor zaten. Ama ben müdahale etmeden yapamıyor saatlerce kıvranıyor neredeyse 10 gündür böyle
Bu arada zeytinyağı ve kulak çubuğu , veya zeytinyağı ve klasik dereceyle popo uyarmayı doktorumuz tavsiye etti. Alışkanlık yapar mı diye sorduğumda ilk 3 ay bu şekilde yaptırabilirsiniz alışkanlık falan yapmaz dedi. O yüzden rahatça yapıyorum.
Korseye devam ediyor musun cnm aynı korseden almıştık sanırım ben bi kez denedim başka da takmadım aklıma gelmiyor...biz 9 günlük olduk bugun sabah gobegi düştü kizimizin ilk banyosunu yapti hamdolsun şükürler olsun iyi bebegimiz ..
bende ikigundur korse takmaya basladim bugun evin icinde yürüyüş yapiyorum ..
inşallah herkezin bebeği iyidir sağlıkla büyüsünler inşallah bebislerimiz
Ben de öyle düşünüyordum ama geçenlerde Bi misafir geldi aşılarla ilgili öyle şeyler saydı ki kafam allak bullak oldu;(Yapmadım yapmayi da düşünmüyorum :)
Allah izin verirse her ay kontrole gidip hangi aşı olmasi gerekiyorsa onu yaptıracagim :)
ben takiyorum canım benim dahada rahat ediyorum gözünün onune koy unutmamak içinKorseye devam ediyor musun cnm aynı korseden almıştık sanırım ben bi kez denedim başka da takmadım aklıma gelmiyor...
Kızlar gece uykusunu nasıl çözdünüz gündüz uyanıkta tutsam gece 3 den önce uyumuyor dayanamıyorum artık
Mama yiyen çocuklara su vermek gerekiyor canım veriyorum ben birde öyle dene istersen
Çok sağ olun hangi marka aldınız acabaSling degil ama kanguru almistim. Dun butun gun kucagimdan inmeyince ya en iyisi bir deneyeyim su kanguruyu dedim. İlk denedigimde uyanikti, icine oturtabildim ama koyar koymaz cikmak istedi aglamaya basladi. Zorladim ettim ama baktim katilacak gibi oluyor cikarttim. Sonra uyutup tekrar kanguruya aldim ve normalde butun gun uyutup yatirdigimda 5 dk sonra aglayarak uyanirken kangurunun icinde yarim saatten fazla uyudu. Ben de bu sayede evi toparlayabildim ve ustune ustluk egzersiz bile yaptim, hahah... Bugun misafirim vardi yapmadim ama yarin tekrar denemeyi planliyorum. İcinde emzirilebiliyor diye biliyorum ama denemedim.
Boba 4g aldim. Ergonomik olmasi onemli, hem tasirken belde sirtta agri yapmiyor hem de ergonomik olmayanlar kalca cikiklarina sebebiyet verebiliyormus.Çok sağ olun hangi marka aldınız acaba