Ben de kanguru almayı düşünüyorum çünkü yapışık yaşıyoruz resmen. İnternetten araştırdığım kadarıyla solomonbaby kanguru yenidoğan aparatıyla beraber 3 aya kadar kullanılıyor sonra da aparatsız kullanılıyormuş. Bu tarz kanguru kullanan var mı, önerir misiniz? Sling lere baktım ama beceremem her dakika onu sar çıkar uğraşamam gibi geldi. Var mı sling veya kanguru kullanan?Cnm sendeki kanguru mu sling mı ? Birde kanguruysa belli bir aydan sonra kullanılmıyor mu hani bele yük binmesin bebeğe diye ?
Yok canımcontratubex diye bir ilaç yazdı doktor daha bugün alabildim henüz başlamadım.. kullanan var mı acaba?
dikişler için...
Muhtesem cuma zamaninda 320 tl ye almistik hepsiburada'dan. Daha uygun fiyatli markalar da var, onemli olan ergonomik olmasi.450 tl falan biraz pahalı geldi sizde mi o fiyata aldınız nereden sipariş ettiniz acaba
Kanguru bizimki. Bebek 3 kg iken kullanmaya baslaniyor, ta ki 20 kg ya gelene kadar rahatlikla kullanilabiliyor. Ne anneye, ne bebege zarari oluyor. Sirt- bel agrisi vs yapmiyor.Cnm sendeki kanguru mu sling mı ? Birde kanguruysa belli bir aydan sonra kullanılmıyor mu hani bele yük binmesin bebeğe diye ?
Bende de kanguru var birde öyle deneyim. Ama slingi taktığında acaip sıkılıyor bizimkisi. Elleriyle ittiriyor en son ağlıyor. Yapışık gezmeyi çok seviyor ama slingte durmuyor halbuki çok rahat yaKanguru bizimki. Bebek 3 kg iken kullanmaya baslaniyor, ta ki 20 kg ya gelene kadar rahatlikla kullanilabiliyor. Ne anneye, ne bebege zarari oluyor. Sirt- bel agrisi vs yapmiyor.
3 aydan sonra bu sesleri aramayı kesiyorlarmis. Ben 3 aya kadar kullanıcam. Bizimkisi saç kurutmada uyuyor sihirli değnek gibi ama uyuduktan sonrada çalışması gerekiyor yoksa uyanıyor. Uygulamalar var ama uygulama sesi az geliyor bebeğime. Salonun en uç noktasından saç kurutmayı calistiriyorum sonuçta manyetik alan var zararlı diye. Bu ay fatura ne kadar gelir bilinmez günde rahat 16 saat çalışıyordur makina..Kızlar kundak yaptım sonra internetten elektrikli süperge sesi açtım 20 dk sonra uyudu. Bu sese alıştırıp uyuytmak mantıklı mı acaba
Uyuyorken baglayin. Uyandiginda cok farkina varamayip geri uyuyorlar. Ergonomik kangurular zaten bebegin anne karnindaki pozisyonunu almasini sagliyorlar. O yuzden yenidogan aparatiyla kullanin mutlaka. Benim kullandigim Boba 4g de kucuk bir yastikcik var, 3-4,5 kg arasindayken o yastigi citcitlayip top haline getirerek bebegi ustune yerkestiriyorsunuz. Sonra 7 kg ya kadar citcitlari acik vaziyette. 7 kg dan sonra da yastigi tamamen cikarip bebegi direkt kanguruya yerlestiriyorsunuz. Her donemde bebegin omurga ve kalca yapisina zarari olmuyor.Bende de kanguru var birde öyle deneyim. Ama slingi taktığında acaip sıkılıyor bizimkisi. Elleriyle ittiriyor en son ağlıyor. Yapışık gezmeyi çok seviyor ama slingte durmuyor halbuki çok rahat yabirde kanguru deniyim bakayım
benimki de aventi tutmadı sert geliyor sanırım ne alsam bilemiyorumTabi hepsi farklı bebeklerin arkadaşımın bebeği 10 çeşit emzik denedi en son bı milyoncudan alınmış noldugu belirsiz emziği tuttu.ssizde farklı farklı deneyin ama avvennti tutan çok oluyor.
Kızlar kundak yaptım sonra internetten elektrikli süperge sesi açtım 20 dk sonra uyudu. Bu sese alıştırıp uyuytmak mantıklı mı acaba
Bizde joie serina marka sallanan ana kucağı var, başta koydugumuzda ne oldugunu anlayamadı 10-15 dakika sonra mızmızlanmaya başladı.. gaz çıkarma titreşimi de var buarada. Ben alışsın cok istedm emzirdim koydum sık sık şimdi alıştı kesinlikle tavsiye ederim ama malesef çok pahalı ürünler. Tanıdıgınızda akarabada falan varsa kullansanız keşkeKızlar merhaba ptesi dr randevumuz vardı dr mamayı azalt demişti 1 haftanın sonunda bebeğe dr un dediğinden de az mama vermeme ragmen 400gr almış doktor mamayı bıraktırdı. Yani önceki dr bosuna bebeğime mama verdirtti. Onun dısında bebeğimin gaz sancısı devam ediyorbiogai dısında Nurse Harvey’s verdi bugun aldım baslayacagım faydası olur mu bilemiyorum.
Bu arada gazlı bebeklere sallanmak iyi geliyormus evine sallanan ana kucagı alan var mı bi de fisher price ın titreşimli ana kucagı var kullanan var mı? Varsa tavsiyeniz hangi marka olur?
biz ocean aldık katkısız diye d vitamini olarak... kaşında çok az kızarıklık bende de var birde saç çinde ama o dedesinde de varmış o kısım genetik sanırımKızlar ben sağlık ocağının verdiği d vitamini ni kullanıyorum sizler?
Bide kızlar bebeğimin bir göz kapağında ve kasının ortasında kizariklik var doğum lekesi sizce geçer mi
Çok koyu değil ama ağlayinca felan çok belirgin oluyor
Cnm ben chicconun otomatik salincagini aldım. Hemde titreşimli. Bana gün içinde 20 dk kazandırıyor. Memnun kaldım. Gazına iyi gelir mı bilmiyorum. Keyfi yerindeyken koyuyorum. Şapşal şapşal bakiniyo minigimKızlar merhaba ptesi dr randevumuz vardı dr mamayı azalt demişti 1 haftanın sonunda bebeğe dr un dediğinden de az mama vermeme ragmen 400gr almış doktor mamayı bıraktırdı. Yani önceki dr bosuna bebeğime mama verdirtti. Onun dısında bebeğimin gaz sancısı devam ediyorbiogai dısında Nurse Harvey’s verdi bugun aldım baslayacagım faydası olur mu bilemiyorum.
Bu arada gazlı bebeklere sallanmak iyi geliyormus evine sallanan ana kucagı alan var mı bi de fisher price ın titreşimli ana kucagı var kullanan var mı? Varsa tavsiyeniz hangi marka olur?
Canım bnde joie baktım açıkçası su an ebebekte indirimde 900₺ fln muadil bir sey baktım bulamadım ama en kötü alacagım çünkü çok mızmızlanıyor ve bnden ayrılmıyorBizde joie serina marka sallanan ana kucağı var, başta koydugumuzda ne oldugunu anlayamadı 10-15 dakika sonra mızmızlanmaya başladı.. gaz çıkarma titreşimi de var buarada. Ben alışsın cok istedm emzirdim koydum sık sık şimdi alıştı kesinlikle tavsiye ederim ama malesef çok pahalı ürünler. Tanıdıgınızda akarabada falan varsa kullansanız keşke
Canım bn keyfi yerine gelsin diye koymak istiyorum :) sakinleşsin diye ama var mı bilmiyorum bi arkadasım fisher price titreşimli almıs ama sallanma özelliği yok anladıgım kadarıyla onunla bi verim alabilir miyim emin olamadımCnm ben chicconun otomatik salincagini aldım. Hemde titreşimli. Bana gün içinde 20 dk kazandırıyor. Memnun kaldım. Gazına iyi gelir mı bilmiyorum. Keyfi yerindeyken koyuyorum. Şapşal şapşal bakiniyo minigim
Aventin teklisini mi kullsnıyorsun?ben de kiraz çekirdeği aldım mikrodalgada birkaç dk ısıtıp karnına beline ayaklarına fln koyuyorum. süt sağma makinesi de aventinki.. o olmasa yaşayamam çok çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.. reflü yatağı için de çocuk dr a danıştım çok da gerek yok dedi. sadece yan yatma destek yastığı almştım onu kullanıyorum
İkisini de denemiş biri olarak tavsiyen hangisi cnmcerenkar kiraz çekirdekleri torbasını mikrodalgada ısıtıyorum canim. Göğüs pompası da avent aldım memnunum. Medela kullanmaya başladım şuan o da iyi. Ikisini de rahatlıkla öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?