canım sorun çözüldü mü bilemiyorum ama bir arkadaşım emzirme arasında en azından 1 saat geçmesi gerekiyor yoksa süt olsa bile bebeği doyurmuyor demiştiEmmek istediği için açlıktan ağladığını biliyorum karnı doysa uyurdu. Galiba benimki benim sütümle doymuyorzaten doğru düzgün beslenemiyorum da Nasıl süt olsun ki
Uyudugu 10 dk 15 dk
Çok keyifli oluyor ben bizim salıncağı öneririm memnunumCanım bn keyfi yerine gelsin diye koymak istiyorum :) sakinleşsin diye ama var mı bilmiyorum bi arkadasım fisher price titreşimli almıs ama sallanma özelliği yok anladıgım kadarıyla onunla bi verim alabilir miyim emin olamadım
Cnm ikiside iyi İkisinden de memnun kaldım tercih yapamıyorum gönül rahatlığıyla birini tercih edebilirsin :)İkisini de denemiş biri olarak tavsiyen hangisi cnm
Gazli bebege en guzel kullanilacak sey cingebe besigi yani hamak pasha hamaktan almistim kizima bi bakinKızlar merhaba ptesi dr randevumuz vardı dr mamayı azalt demişti 1 haftanın sonunda bebeğe dr un dediğinden de az mama vermeme ragmen 400gr almış doktor mamayı bıraktırdı. Yani önceki dr bosuna bebeğime mama verdirtti. Onun dısında bebeğimin gaz sancısı devam ediyorbiogai dısında Nurse Harvey’s verdi bugun aldım baslayacagım faydası olur mu bilemiyorum.
Bu arada gazlı bebeklere sallanmak iyi geliyormus evine sallanan ana kucagı alan var mı bi de fisher price ın titreşimli ana kucagı var kullanan var mı? Varsa tavsiyeniz hangi marka olur?
Bizde işe yaradı çok şükür, umarım sizde de işe yarar. Sever bebeğin az da olsa vakit kazandırıyor veya biraz dinlenebiliyorsunCanım bnde joie baktım açıkçası su an ebebekte indirimde 900₺ fln muadil bir sey baktım bulamadım ama en kötü alacagım çünkü çok mızmızlanıyor ve bnden ayrılmıyor
O kadar ciddi fiyatlar vermeye gerek var mı bilmiyorum, mamajoo kullanıyorum çokta memnunum. Aslında lansinoh alcaktık ama satıcı bayan 10kademeli sağma oldugunu söyleyince bunu aldık.İkisini de denemiş biri olarak tavsiyen hangisi cnm
Sağol canım Bebek sık emdiğinde maalesef aynı sorun devam ediyor ama 2/3 saat geçince iyi oluyorcanım sorun çözüldü mü bilemiyorum ama bir arkadaşım emzirme arasında en azından 1 saat geçmesi gerekiyor yoksa süt olsa bile bebeği doyurmuyor demişti
adı ne acabaEvet var harika haftalar isimli kitapta çok daha detaylı bilgiler var, telde uygulaması da var aynı zamanda. Haftaları hesaplarken doğduğu tarih değil, doğacağı tahmini tarihi baz alıcaksınız.
benim bu hafta 5 oldu hala ödem var ayaklarm şiş maalesefDoktorum korse takarsan karın kasların iyice zayıflar dedi sıkıştığındn dolayı korseye gerek yok biraz toparlanınca bol bol yürüyüş su ve emzir hiç bir şey kalmaz dedi inşallah öyle olur normal doğumda hiç gobegim yoktu bunda halen 4 aylık gibi yemek yiyince daha da büyüyor 6 hafta dolaba kadar ödem ancak gider dedicerenkar @Birumut55
Kardeşimin de 3 aylık kolik bebeği var o da sürüyormuş. ama peşpeşe sürünce ektkisi azalıyor demişti aklında olsun..Bende fethiyeliyim ordan getirdim çorabının üzerinden ayak tabanına sürüyrm bı saat sonra aşağıdan gaz yapıyor ama yine gazsız değil arada tutuyor
benimki o kadar bile kabul etmedi baze n öğürüyor bazende ben elimle desteklersem yarım yarım tadına bakıyor o kadar..Ben de avent ultra soft aldım, öğürüp çıkarıyor, kabul ettiremiyorum. Sözde %96 kabul ediyor diye aldım ama doktoru dinlediğim için de geç kaldımSağdığım sütten sürüp deniyorum çok kısa emip çıkarıyor ama o sırada mutlaka gaz çıkarıyor ya da kaka yapıyor. Benim bebeğimde gaz sancısı yok ama gaz sorunu yaşayanlar bu emziğin gaz çıkışını kolaylaştırdığını düşünüyorum tabi bebek kabul ederse.
wee nin damaklısnı deneyyeim birde sanki 1 den çok model var gibi sizinki hangisini aldı..Cnm ben wee nin damaklisini aldım kızıma çabucak alıştı. Istersen bi dene. Gerçekten çok iyi oluyor. Yoksa sürekli meme istiyor
Canim aşıdan sonra ateşi çıkmasin diye. Sağlık ocagına gidicez
Türk kahvesi de etkiler mi acaba?Yapma canım ya, uykusu nasıl? Bizim normaldi 2 gün önceye kadar, o da benim hatam. Eşim ben dışarı çıkamıyorum diye sevdiğim bir kahveden eve alıp getirmiş. Onu içtiğim geceden beri bebeğim pek uyumuyor, kafein oranı yüksekmiş ve bebekler 80 saate kadar ancak atabiliyormuş kafeini, aklınızda bulunsun.. Hem gece uykusu için, hem de genel olarak istiyorum emziğe alıştırmayı, bir de aşı vs hastaneye gittiğimiz zamanlar için, umarım olur...
Benim de uzun zamandır araştırdığım kararsız kaldığım bir konuArkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz çok tartışmalı Bi konu birileri yaptırın diyor birileri yaptırmayın. Ben karar veremedim siz ne dersiniz
benimki o kadar bile kabul etmedi baze n öğürüyor bazende ben elimle desteklersem yarım yarım tadına bakıyor o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?