2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım göğsün iltihaplanmış içten. Anyibiyotik kullanman gerekiyor. Ben 2 hafta içinde 2 kere ambulansla hstneye kaldırıldım bu yüzden 2 seferde 4-5 gün hastanede kaldım. Ateşim sürekli çıkıyodu.

Aptamil conformil bizi kabiz falan yapmadi baya da rahatlatti aslinda

Nasildi evolvia
canım bu benim bebeğimde de var ne yaptın bir gelişme var mı?

Benimkininde Boğaz’ında baldırlarında çok var isilik mi döküntü mü bilemedim kaç gündür geçmediği gibi artıyor da..
Aynisi bizde de vardi doktora gidin kizlar. Bize atopik dermatit teshisi koydular.

Kızlar nasılsınız. Uzın zamamdır giremedim. zor geçen doğumdan sonra kendimi toprlyamdım hâlâ. Yarın 40mız çıkıyor. Doğumdn sonra 2 kere hastaneye kaldırıldım. Bianda bi titreme ve ateşle uyanıyordum. Göğsümde ve koltukltım ağrım oluyordu. Mecbur ambulans çağırıyorduk ve onlarda hastneye götürüyorlardı. İlk başta sol göğsüm iltihaplanmıştı. 4 gün hstahanede yattım. Sonra Eve elektrikli pompa aldık. Göğüs uçlrımda mahvolduğu için emziremiyordum. Böyle devam ederken bebek mevlütü yapacağımız gün yine titremeyle uyandım yine aynı şekil ateşim vardı. Busefer sağ göğsümden .Yine hastaheneye kaldırıldım burdada 6 gün kaldım. Maalesef çok üzülerek sütümü kestirmek zorunda kaldım. Pompayla sağdığım sütümde hep afedersiniz balgam gibi iltihap çıkıyordu. Doktorlara kalsa o sütü bebeğime içtirtebilirdim ama içim elvermedi. Göz göre göre evladıma iltihaplı süt veremezdim. Yane 1 ay içinde baya şey atlattım. İnşallah bundan sonrası güzel geçer.

Canım acile gittim dokotr anitbiyotik bir ilaç yaptı dmaardan tek seferlik sütekli sağ dedi sütünü. Ne yapacagım bilmiyorum çok kötüyüm

Canım acile gittim dokotr anitbiyotik bir ilaç yaptı dmaardan tek seferlik sütekli sağ dedi sütünü. Ne yapacagım bilmiyorum çok kötüyüm

Evet canım sen sağdıkça o iltihaplanma gidecek. Bana günde 3 kere serum takıyorlardı. Tek seferlik antibiyotk yetecekmi bilmiyorum. İnşallah iyi gelir.

Kızlar bebekleriniz hangi emziği kabul etti? Emzik bulmaya çalışıyorum, aventi mümkün değil almıyor, öğürüp çıkarıyor. Nuk kauçuklu emzik önermişler youtube'da kullanan var mı?
bu is tamamen şans ben avent nuk chicco aldim.sadece chicconun bir modeli 1 2 dk emzirtebildim.almiyor emzik

Csnım bende hip kullanıyordum kontrol icin doktora gittim doktor similac verdi kutusu pembe aşırı derecede kwbkz oldu kakası yeşerdi anında bıraktık

bu is tamamen şans ben avent nuk chicco aldim.sadece chicconun bir modeli 1 2 dk emzirtebildim.almiyor emzik

1-2 dk iyi bence canım, üzerine gidilebilir tutuyorsa ,bizde dün Nuk da olmadı gibi. Öğürmese denemek daha kolay olacak ama öğürüp atınca kıyamıyorum. Dediğin gibi şans, bir de emziği erken vermek

Bende gecen hafha böyleydim. Mastıt olmusum benimde 39 dereceydş ateşim acile gittim serum santibiyotik agrı kesici sürekli sagdım ılık duş sıvas ıslak havlu filan anca düzeldim allahayardımcın olsun

Csnım bende hip kullanıyordum kontrol icin doktora gittim doktor similac verdi kutusu pembe aşırı derecede kwbkz oldu kakası yeşerdi anında bıraktık

Aynen bizimkinin de kaka rengi yeşile dönmeye başladı o yüzden bıraktım hip mamayı. Kıvamı diş macunu kıvamında ama kesinlikle kendisi yapamıyor kakasını. Dünden beri similac veriyorum. Peki sizin kabızlık sorunu çözüldü mü ? Dünden beri bekliyorum hala kendisi yapmadı kaka.

Bebeğim gündüz hiç uyumuyor gece de az uyuyor hiç bir işimi yapamıyorum sling alıp kullanan var mı içinde emzirebiliyor mutuz

Cnm bizdede 2 gündür kabizlik vardi. Hatta burayada yazdim. Yavrum kıvranıyordu. Bu sabah poposuna 2 - 3damla zeytinyağı damlattim. Yapti cok şükür

Bebegi kendi kendine beşiğinde uyuyan var mı ya da böyle hafif sallamayla uykuya dalan ? Merak ediyorum benim bebek mi boyle sadece yarim saatten aşağı kucakta sallamazsan uyumuyor. Oturup sallamayı da kabullenmiyor illa ayakta yürüyeceğiz. Sackurutma da calisacak. Dikişlerim zorlanıyor artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…