2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar yüksek ateş göğüsümde taşlaşan kitle derken şimdi de bebeğim uyumuyur. Hep memede uyuyur gazını çıkarmak için omzuma koydupumda gözlerni açıyor ve uyumuyor. İlk bebeğim ablam falan da yok yardım edecek nolur bana yardım edin. Siz nasıl uyutıyorsunuz?? Önce altını temizleyip öi emziriyorsunuz? Gazını çıkarmak için sıvazlıyorum gaz da çıkaramıyor uykusu da kaçıyor sonra uyuması için ne önerirsiniz tevrübelerinize çok ama çok ihityacım var

Günaydın kızlar yüksek ateş göğüsümde taşlaşan kitle derken şimdi de bebeğim uyumuyur. Hep memede uyuyur gazını çıkarmak için omzuma koydupumda gözlerni açıyor ve uyumuyor. İlk bebeğim ablam falan da yok yardım edecek nolur bana yardım edin. Siz nasıl uyutıyorsunuz?? Önce altını temizleyip öi emziriyorsunuz? Gazını çıkarmak için sıvazlıyorum gaz da çıkaramıyor uykusu da kaçıyor sonra uyuması için ne önerirsiniz tevrübelerinize çok ama çok ihityacım var
Kakasını sesli yapıyor ve huysuzlaniyor benim bebeğim altı pisken emziriyorum 10dk kadar sonra gazını çıkarıp altını temizliyorum o sırada bağırıyor genelde tekrar memeye alıyorum emmeye devam ediyor 20 dk kadar daha kendisi memeyi bırakıyor ama yine de uyumuyor emme pozisyonunda minik minik sallıyorum öyle uyutuyorum

Once altini temizliorum ben. Yarim kundakta buldum careyi. Besleyip iyice daldiktan sonra cikariorum gazini o zaman da uyanmiyo. Uyansana ufak patpatlarla yatagina koyup piss piss die sakinlestirip uyutuyorum. Kucagimda uyutmuyorum yani

Once altini temizliorum ben. Yarim kundakta buldum careyi. Besleyip iyice daldiktan sonra cikariorum gazini o zaman da uyanmiyo. Uyansana ufak patpatlarla yatagina koyup piss piss die sakinlestirip uyutuyorum. Kucagimda uyutmuyorum yani
Vay Oktivus Oktivus maşallah diyeyim ne ideal bebeğin var yatağında pat patla uyuyor harika valla :super:

Boba 4g aldim. Ergonomik olmasi onemli, hem tasirken belde sirtta agri yapmiyor hem de ergonomik olmayanlar kalca cikiklarina sebebiyet verebiliyormus.
Cnm sendeki kanguru mu sling mı ? Birde kanguruysa belli bir aydan sonra kullanılmıyor mu hani bele yük binmesin bebeğe diye ?

Kızlar kundak yaptım sonra internetten elektrikli süperge sesi açtım 20 dk sonra uyudu. Bu sese alıştırıp uyuytmak mantıklı mı acaba

Cnm sendeki kanguru mu sling mı ? Birde kanguruysa belli bir aydan sonra kullanılmıyor mu hani bele yük binmesin bebeğe diye ?
Ben de kanguru almayı düşünüyorum çünkü yapışık yaşıyoruz resmen. İnternetten araştırdığım kadarıyla solomonbaby kanguru yenidoğan aparatıyla beraber 3 aya kadar kullanılıyor sonra da aparatsız kullanılıyormuş. Bu tarz kanguru kullanan var mı, önerir misiniz? Sling lere baktım ama beceremem her dakika onu sar çıkar uğraşamam gibi geldi. Var mı sling veya kanguru kullanan?

Benım oglum da iyice kucakcı oldu kızım bu kadarken cok akıllıydı malesef bu yaramaz uykusu varken uyumuyo kucagımda yatıyo yerine koymadan uyanıyo aksamdan gece 12 1 e kadar yatmıyo gazı mı var tam anlamıyorum da cıkarıyo aslında uf :110:

Kanguru bizimki. Bebek 3 kg iken kullanmaya baslaniyor, ta ki 20 kg ya gelene kadar rahatlikla kullanilabiliyor. Ne anneye, ne bebege zarari oluyor. Sirt- bel agrisi vs yapmiyor.

Kanguru bizimki. Bebek 3 kg iken kullanmaya baslaniyor, ta ki 20 kg ya gelene kadar rahatlikla kullanilabiliyor. Ne anneye, ne bebege zarari oluyor. Sirt- bel agrisi vs yapmiyor.
Bende de kanguru var birde öyle deneyim. Ama slingi taktığında acaip sıkılıyor bizimkisi. Elleriyle ittiriyor en son ağlıyor. Yapışık gezmeyi çok seviyor ama slingte durmuyor halbuki çok rahat ya :KK43: birde kanguru deniyim bakayım

Kızlar kundak yaptım sonra internetten elektrikli süperge sesi açtım 20 dk sonra uyudu. Bu sese alıştırıp uyuytmak mantıklı mı acaba
3 aydan sonra bu sesleri aramayı kesiyorlarmis. Ben 3 aya kadar kullanıcam. Bizimkisi saç kurutmada uyuyor sihirli değnek gibi ama uyuduktan sonrada çalışması gerekiyor yoksa uyanıyor. Uygulamalar var ama uygulama sesi az geliyor bebeğime. Salonun en uç noktasından saç kurutmayı calistiriyorum sonuçta manyetik alan var zararlı diye. Bu ay fatura ne kadar gelir bilinmez günde rahat 16 saat çalışıyordur makina..

Bende de kanguru var birde öyle deneyim. Ama slingi taktığında acaip sıkılıyor bizimkisi. Elleriyle ittiriyor en son ağlıyor. Yapışık gezmeyi çok seviyor ama slingte durmuyor halbuki çok rahat ya :KK43: birde kanguru deniyim bakayım
Uyuyorken baglayin. Uyandiginda cok farkina varamayip geri uyuyorlar. Ergonomik kangurular zaten bebegin anne karnindaki pozisyonunu almasini sagliyorlar. O yuzden yenidogan aparatiyla kullanin mutlaka. Benim kullandigim Boba 4g de kucuk bir yastikcik var, 3-4,5 kg arasindayken o yastigi citcitlayip top haline getirerek bebegi ustune yerkestiriyorsunuz. Sonra 7 kg ya kadar citcitlari acik vaziyette. 7 kg dan sonra da yastigi tamamen cikarip bebegi direkt kanguruya yerlestiriyorsunuz. Her donemde bebegin omurga ve kalca yapisina zarari olmuyor.

Son düzenleme:
Tabi hepsi farklı bebeklerin arkadaşımın bebeği 10 çeşit emzik denedi en son bı milyoncudan alınmış noldugu belirsiz emziği tuttu.ssizde farklı farklı deneyin ama avvennti tutan çok oluyor.
benimki de aventi tutmadı sert geliyor sanırım ne alsam bilemiyorum

Kızlar merhaba ptesi dr randevumuz vardı dr mamayı azalt demişti 1 haftanın sonunda bebeğe dr un dediğinden de az mama vermeme ragmen 400gr almış doktor mamayı bıraktırdı. Yani önceki dr bosuna bebeğime mama verdirtti. Onun dısında bebeğimin gaz sancısı devam ediyor :KK43: biogai dısında Nurse Harvey’s verdi bugun aldım baslayacagım faydası olur mu bilemiyorum.
Bu arada gazlı bebeklere sallanmak iyi geliyormus evine sallanan ana kucagı alan var mı bi de fisher price ın titreşimli ana kucagı var kullanan var mı? Varsa tavsiyeniz hangi marka olur?

Artık bunun uygulamaları bile var, baby sleep gibi. Biz de o şekilde uyutuyoruz çünkü diğer türlü asla dalamıyor, süreyi ayarlama özelliği var o programda süreyi ayarlıyoruz dalınca kapanıyor.

X