• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar 32 günlük olduk dünden beri adet sancısı gibi yada doğum sancısı gibi bel ve kasıklarımda ağrı var. ve 1 gün kanamam kesilmişti yeniden taze kanama şeklinde geliyor az az sizde oldu mu benzer durum normal mi endişelenmelimiyim acaba..

Böyle birşey mi Kızlar sizin bebişlerinkinin de ?

Eklentiler

• 0FAA2B01-8DF0-44CD-8B0A-483FB8157D15.jpeg
    0FAA2B01-8DF0-44CD-8B0A-483FB8157D15.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 112
bende senin gibi giydiriyorum hatta kadife tulum favorim daha sicak tutar diye ince battaniyesine sarili herzaman ..
canım ben tulumları sevemedim hiç giydirmesi zor alrken çok havalı gelmişti.. hatta hevesle kadife tulumu giydirdim bebeğim çok rahatsız oldu hareket edemedi..

Kızlar pisik için hangi kremi öneriyorsunuz
Ben hep zeytinyağı kullanıyordum
Aslında sıkıntı mız yoktu
Çünkü çok sık bez değiştiriyordum ama geceleri degistirirken çok uykusu açılıyor bebeğimin diye sadece kaka yapınca degistirmeye başladım hemen pisik başladı :KK43:
ben hindistan cevizi yağı, susam yağı 1-2 defa da sudocrem kullandım ama pişik olmadan hindistan cevizi sürüyorum. az kızarmışsa susam yağı .. göğüs ucuna da ii gelmişti bende..

Kızlar bebeğim 9 günlük oldu. Sabah hırıltı sesi duydum. Burnu tıkanmış yavrumun. Afedersiniz baya sümük çıktı. Doktor ateş varsa kontrol edin dedi. İçim hiç rahat değil. Birde tükürüğünü çıkarıyor. Ne yapmalıyım??? Bana önerisi olan var mı:(

contratubex diye bir ilaç yazdı doktor daha bugün alabildim henüz başlamadım.. kullanan var mı acaba?
dikişler için...

Ben kullanmaya başladım cildi soyuyor ben göbek deliği çevresine de sürüyorum kaşıntı da yapıyor doktor düzenli kullanırsam dikiş izini çabuk iyileştirdiğini ve daha estetik kaynayacağını söyledi kullandıkça göreceğim bakalım

Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin

Canım göğsün iltihaplanmış içten. Anyibiyotik kullanman gerekiyor. Ben 2 hafta içinde 2 kere ambulansla hstneye kaldırıldım bu yüzden 2 seferde 4-5 gün hastanede kaldım. Ateşim sürekli çıkıyodu.

Tabiki haber veririm. Aptamil conformil hiç önermedi bize doktorumuz da eczacımız da , direk kabız ve gaz yapıyor bebekte diye. Hipp tavsiye edildi organik vs diyerek. Ama sonuç koca bir hayal kırıklığı :)
Bebeğim kabız değil sıvı yapıyor kakasını ama müdahale etmeden yapamamaya başladı, ve gaz olayımıza da çözüm olmadı malesef.

Similac ‘tan aldığım sonucu bildiririm, bebeğinize şifa diliyorum sağlıkla büyüsün inşallah
Aptamil conformil bizi kabiz falan yapmadi baya da rahatlatti aslinda

banads her gittigim doktor 3 ay ne yapsan fayda etmez deneyerek sen uygununu bulacaksin dedi.umut fakirin ekmegi bebege zarar gelmeyecek sekilde herseyi denemeye calisiyorum.abartmadan soyluyorum ki gunde en az en az 50 kere alttan gaz cikartiyo her emmeden sonra ustten gazini cikartiyorum ve hala gaz sancisi ve aglama devam ediyor.bu kadar gaz cikartip bu kadar gaz sancisi ceken bi bebek sasiriyorum.evolvianin antikolik mamasini vermisti doktor simdi onuda biraktim bakalim nasil olacak.50 gunluk olduk bakalim 3 ayi gozden cikardim :KK43:(
Nasildi evolvia
canım bu benim bebeğimde de var ne yaptın bir gelişme var mı?

Benimkininde Boğaz’ında baldırlarında çok var isilik mi döküntü mü bilemedim kaç gündür geçmediği gibi artıyor da..
Aynisi bizde de vardi doktora gidin kizlar. Bize atopik dermatit teshisi koydular.

Kızlar nasılsınız. Uzın zamamdır giremedim. zor geçen doğumdan sonra kendimi toprlyamdım hâlâ. Yarın 40mız çıkıyor. Doğumdn sonra 2 kere hastaneye kaldırıldım. Bianda bi titreme ve ateşle uyanıyordum. Göğsümde ve koltukltım ağrım oluyordu. Mecbur ambulans çağırıyorduk ve onlarda hastneye götürüyorlardı. İlk başta sol göğsüm iltihaplanmıştı. 4 gün hstahanede yattım. Sonra Eve elektrikli pompa aldık. Göğüs uçlrımda mahvolduğu için emziremiyordum. Böyle devam ederken bebek mevlütü yapacağımız gün yine titremeyle uyandım yine aynı şekil ateşim vardı. Busefer sağ göğsümden .Yine hastaheneye kaldırıldım burdada 6 gün kaldım. Maalesef çok üzülerek sütümü kestirmek zorunda kaldım. Pompayla sağdığım sütümde hep afedersiniz balgam gibi iltihap çıkıyordu. Doktorlara kalsa o sütü bebeğime içtirtebilirdim ama içim elvermedi. Göz göre göre evladıma iltihaplı süt veremezdim. Yane 1 ay içinde baya şey atlattım. İnşallah bundan sonrası güzel geçer.

Canım göğsün iltihaplanmış içten. Anyibiyotik kullanman gerekiyor. Ben 2 hafta içinde 2 kere ambulansla hstneye kaldırıldım bu yüzden 2 seferde 4-5 gün hastanede kaldım. Ateşim sürekli çıkıyodu.
Canım acile gittim dokotr anitbiyotik bir ilaç yaptı dmaardan tek seferlik sütekli sağ dedi sütünü. Ne yapacagım bilmiyorum çok kötüyüm

Canım acile gittim dokotr anitbiyotik bir ilaç yaptı dmaardan tek seferlik sütekli sağ dedi sütünü. Ne yapacagım bilmiyorum çok kötüyüm

Evet canım sen sağdıkça o iltihaplanma gidecek. Bana günde 3 kere serum takıyorlardı. Tek seferlik antibiyotk yetecekmi bilmiyorum. İnşallah iyi gelir.

Back