2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cnm ben gıdalara pek takılmıyorum gaz yapar şu bu diye ama çay kahve konusunda haklisin. Ben 2 fincan kahve iciyorum günde ama bildiğin türk kahvesi seninki farklı sanırım :)

Evet canım hazır kahve, ben de bundan sonra emzirirken Türk kahvesinden şaşmam artık ya da kafeinsiz içerim :) Gıda konusunda ben sezaryen sonrası kendim de gazla ilgili çok sıkıntı çektiğim için doktorun tavsiyesiyle mecburen gazsız diyet uyguladım bir süre ama artık normal beslenmeye başladım,bebeğimde gaz sorunu pek olmadı, umarım bundan sonra da olmaz

ya ben dunaksam ilk defa nescafe ikisi bir arada ictim ve cocuk sabah 6 .40 a kadar uyumadi meyer kahvedenmiymis bön bön bakti
tabi ben mahvoldum uykusuzluktan simdi bile uykum var ..
memeye tutunsaydi iyiolacak emzik gibi oldum emzir yatir emzir yatir sabaha kadar

Nescafenin kafein oranı nedir bilmiyorum ama büyük olasılıkla ondandır, biraz da fazla hareketli oldu benim kızım kahveden sonra hiperaktif gibi . Ben de sürekli memede olmak istediği için çok zorlanıyorum, uykuya dalmakta da çok güçlük çekiyor, emzik şart..

Nescafenin kafein oranı nedir bilmiyorum ama büyük olasılıkla ondandır, biraz da fazla hareketli oldu benim kızım kahveden sonra hiperaktif gibi . Ben de sürekli memede olmak istediği için çok zorlanıyorum, uykuya dalmakta da çok güçlük çekiyor, emzik şart..
aynen benimkide uykuya dalmakta gucluk cekiyor gaz sorunu hamdolsun cozuldu birde emzik tuttursak rahat ederiz ..
hem ben evden disari çıktığımda bakan icin rahatlik olur busekilde birakamam ..
cumartesi günü kuran okutacagiz alış verise cikacagim nasil giderim bilmiyorum

Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin

Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin

Sütünü sağ canım her ıkı göğüs de mutlaka bosalt. Çok geçmiş olsun

Doktora danışıp parasetamol kullan bence minoset ya da parol. Bana da arada fazla üşüme geliyor, sıtma gibi tutuyor emziriyorum sağıyorum, geçmezse minoset alıyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun.

kızlar 32 günlük olduk dünden beri adet sancısı gibi yada doğum sancısı gibi bel ve kasıklarımda ağrı var. ve 1 gün kanamam kesilmişti yeniden taze kanama şeklinde geliyor az az sizde oldu mu benzer durum normal mi endişelenmelimiyim acaba..

Böyle birşey mi Kızlar sizin bebişlerinkinin de ?

Eklentiler

• 0FAA2B01-8DF0-44CD-8B0A-483FB8157D15.jpeg
    0FAA2B01-8DF0-44CD-8B0A-483FB8157D15.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 111
bende senin gibi giydiriyorum hatta kadife tulum favorim daha sicak tutar diye ince battaniyesine sarili herzaman ..
canım ben tulumları sevemedim hiç giydirmesi zor alrken çok havalı gelmişti.. hatta hevesle kadife tulumu giydirdim bebeğim çok rahatsız oldu hareket edemedi..

Kızlar pisik için hangi kremi öneriyorsunuz
Ben hep zeytinyağı kullanıyordum
Aslında sıkıntı mız yoktu
Çünkü çok sık bez değiştiriyordum ama geceleri degistirirken çok uykusu açılıyor bebeğimin diye sadece kaka yapınca degistirmeye başladım hemen pisik başladı :KK43:
ben hindistan cevizi yağı, susam yağı 1-2 defa da sudocrem kullandım ama pişik olmadan hindistan cevizi sürüyorum. az kızarmışsa susam yağı .. göğüs ucuna da ii gelmişti bende..

Kızlar bebeğim 9 günlük oldu. Sabah hırıltı sesi duydum. Burnu tıkanmış yavrumun. Afedersiniz baya sümük çıktı. Doktor ateş varsa kontrol edin dedi. İçim hiç rahat değil. Birde tükürüğünü çıkarıyor. Ne yapmalıyım??? Bana önerisi olan var mı:KK43:

contratubex diye bir ilaç yazdı doktor daha bugün alabildim henüz başlamadım.. kullanan var mı acaba?
dikişler için...

Ben kullanmaya başladım cildi soyuyor ben göbek deliği çevresine de sürüyorum kaşıntı da yapıyor doktor düzenli kullanırsam dikiş izini çabuk iyileştirdiğini ve daha estetik kaynayacağını söyledi kullandıkça göreceğim bakalım

X