2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bilmiyorum Canım bı ara kızımda kullandım iyiydi benım memleketimde üretiliyor bende o yuzden kullanmak istedim ama malesef bozmuslar

Yesaaa bu arada gozun aydin canjm bazen memedeyken giriorum giris yapmadan benimki mizildiyo yazamadim yakisikli nasil ne kadarlik oldunuz hersey yolunda ins sen toparlayabildinmi.

Çok sağol canım benim 15 gün olduk annem yanimda sağolsun o çok yardımcı :)

Arkadaşlar 17gün oldu doğum yap ali normal doğum yaptım dikişlerim vardı hala iyileşmedi ve 3 dikisim açılmış böyle bi durumla karşılaşan varmı ne yaptıniz ne önerir siniz çok kötüyüm

Gecmis olsun canim bebegin nasil dikis kolayca gecmiyor.... doktorun ne diyor ....

canım temiz ve kuru tutmaya çalış baticon sur antibiyotikli krem verdi mi doktorun çok geçmiş olsun simdiden

Avent soothie kullanıyorum en çok bunu duydugum için aldım
bende bu emzikten aldım ama benimki öğüyor.. kayınvalidemde 1-2 ay bakmayı düşünüyır bebeğe emziğe alıştıralım sen yokken zor olur diyor almayacak gibi benimki..

b
canım benim geçmiş olsun
benim arkadasim yasadi senin gibi ve dikisi yeniden attilar doktoruna gittinmi sen inşallah iyidir dikis yerin gerek kalmaz

bende bu emzikten aldım ama benimki öğüyor.. kayınvalidemde 1-2 ay bakmayı düşünüyır bebeğe emziğe alıştıralım sen yokken zor olur diyor almayacak gibi benimki..

Ben de avent ultra soft aldım, öğürüp çıkarıyor, kabul ettiremiyorum. Sözde %96 kabul ediyor diye aldım ama doktoru dinlediğim için de geç kaldım Sağdığım sütten sürüp deniyorum çok kısa emip çıkarıyor ama o sırada mutlaka gaz çıkarıyor ya da kaka yapıyor. Benim bebeğimde gaz sancısı yok ama gaz sorunu yaşayanlar bu emziğin gaz çıkışını kolaylaştırdığını düşünüyorum tabi bebek kabul ederse.

Cnm ben wee nin damaklisini aldım kızıma çabucak alıştı. Istersen bi dene. Gerçekten çok iyi oluyor. Yoksa sürekli meme istiyor
Biz Çarşamba gidicez ama neden ilaç veriyorsunuz, gerekirse doktor önermez mi zaten ?
Canim aşıdan sonra ateşi çıkmasin diye. Sağlık ocagına gidicez

Canlar göğüs ucu problemim var yazık bebiş kavrayamıyor varmı bir cözüm yolu emmek istiyor ama alamayınca ağzına ağlıyor sürekli

Cnm ben wee nin damaklisini aldım kızıma çabucak alıştı. Istersen bi dene. Gerçekten çok iyi oluyor. Yoksa sürekli meme istiyor

Canim aşıdan sonra ateşi çıkmasin diye. Sağlık ocagına gidicez

Anladım canım, ben hastaneye götürüyorum kontrole, göz muayenesi de yapılacakmış. Ateş mi yapıyormuş Hepatit B ? Doğumda da yapılıyor bu aşı, bizde sorun olmadı

Bebegimin burnu ozellikle sabahlari ve aksamlari cok hirildiyor. Uykusunda onu rahatsiz etmiyor, rahatca uyuyor, onun icin cok sorun degil demek ki diye dusunuyorum aslinda. Ama burnunda biraz sulu kalintilar gorunce onlari alalim, belki de onlardan oyle hirildiyor diyerek reklamlarda surekli gosterilen otribebe nazal aspiratorden aldim. 3-4 kere cektim, cok azicik damla damla o gordugum sivilar geldi ama hiriltida hicbir degisiklik olmadi. Ayrica nedense benim parmagimla rahatca alabildigim yakindaki sulu olmayan seyleri hic alamiyor. Kisacasi bu otribebe bizde bir ise yaramadi. Baska bir onerisi olan var mi? Bu hiriltilar nasil gecer?

Allah yardimciniz olsun. Dogumdan sonraki gunlerde doktor kontrolune gittiniz mi hic? Bende bayagi dikis vardi, ara ara taharet alirken elime iplikleri dusuyordu, dikislerin oldugu yerler cok aciyordu, ben de korkuyordum acaba dikislerim mi aciliyor diye ama kontrole gittigimde doktor kendiliginden iyilesip dusuyor dedi. Sizinki de boyle bir sey olabilir mi acaba? Ayrica benim dikislerimin iyilesmesi, oradaki agri ve acilarin gitmesi 35 gunu buldu. Hala daha doktorun ilk verdigi kremi kullaniyorum, krem bitene kadar kullanmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz. Allah sifa versin insaallah.

Benim 1 ay oluyo hala agriyo bazen geciyo agfilar bszen agriyo cok yoruldugumda veya cok oturursam falan. Ama dikislerim acilmadi. Brnce doktora dik kontrol etsin zaten 2. hafta cagiriyorlar kontrol icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…