Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım yetiyor dur anne sütü de veriyormusın canımCanım bebeğim bugun bir haftalık oldu çok şükür bende 3 saatte 60 vermeye çalışıyorum ama tabiki yemiyor o kadar doyduğu kadar yiyor gerisini çıkartıyor dün gece 2 den beri bu saate kadar 180 cc yedi az geliyor bana sankı yediği
Kizlar yetisin bu burun neden bukadar tikanir hiril hiril sesler geliyor cekiyoruz ama yine var bi hastaliktanmidir dogduundan beri boyle kizlar korkmaya basladim usutuyonuyum bilmiyorum ama oda hep 25 hatta 26 derece oluo
canım benim burun deliği küçük oldugundan o hiriltilar geliyor bazi bebeklerde daha küçük oluyormus muhtemel oyledir bizimkindende sesler geliyor surekli kontrol ediyorum birsrymi oldu diye hamdolsun iyi kuzumKizlar yetisin bu burun neden bukadar tikanir hiril hiril sesler geliyor cekiyoruz ama yine var bi hastaliktanmidir dogduundan beri boyle kizlar korkmaya basladim usutuyonuyum bilmiyorum ama oda hep 25 hatta 26 derece oluo
40 dqn asa dusurmemeye caliaiyiruz cnm yazamiom tlfdayim kuvakta fistik siz anlayi nOdanın nem durumu nasıl canım ideal olan 50ymis bizim 36 falan çıkmisti mesela
Yok kuzum bi sumuk cikioki sorma bende yok yine var simdi cekemiomda hapsirmayada basladi usudumu napticanım benim burun deliği küçük oldugundan o hiriltilar geliyor bazi bebeklerde daha küçük oluyormus muhtemel oyledir bizimkindende sesler geliyor surekli kontrol ediyorum birsrymi oldu diye hamdolsun iyi kuzum
Su an 3 no kullanıyorum düşün ona rağmen taşıyorBen sleepy kullanıyorum sızdırma yapmadı halen kaç numara kullandınız acaba bende kampanya var diye 5 paket aldım insalinş sızdırmaz ya yoksa çocuk hasta olacak bu kış ne kullanacağımi şaşırdım
Ben acıyorum canım yanlarını ama bel kısmından cıkıyo bebek hangi tarafa yatıyorsa o taraftan bariyerle falan alakalı dglacaba bezlemeyi mi yapamiyorsun bariyerlerini acmak gerek yoksa butun bezler sizdirir bezlemeyi yapamiyorsan bez asada kaluyorsada belinden tasar ..
bizde sleepy kullaniyoruz ve ne sizdirma ne pisik yapti memnun kaldim 3 paket 1 numara aldim 2 paket 2 numara iyikide almisim hem hesapli hemde memnun kaldik biz
Aynen sayfalarına şikayet yagıyor bende almayın falan yazdım sonra benden iletişim bilgisi istediler bende yollamadım bezler elimde patladıktan sonra ne yapabilirler sankıBezlemeyi yapamıyor olsam aynı şey huggies ve primada da olurdu, tek şikayetçi olan ben de değilim.
40 dqn asa dusurmemeye caliaiyiruz cnm yazamiom tlfdayim kuvakta fistik siz anlayi n
Yok kuzum bi sumuk cikioki sorma bende yok yine var simdi cekemiomda hapsirmayada basladi usudumu napti
ben tavsiye ustune aldim memnun kaldim benim etrafimda hizla cogaliyor sleepy kullanan hic sikayet duymadim ama burda kullananlar sikayetci oldu...Ben acıyorum canım yanlarını ama bel kısmından cıkıyo bebek hangi tarafa yatıyorsa o taraftan bariyerle falan alakalı dgl
Kullaniyoruz canim o olmasa bittik okadar cok gekiyorki sari sari boyle burnjndan buyukbvalla yine doli dolu cekio. Surekli cekoncede korkuom zaarr olur diye ama yapcak bisey yok babasi serumu sıkio hemen cekio az bekletelimmi bide cok siddetli cdkio bi seferde huplll die cocuk kivranio kiyamiyoruzdqSerum fizyolojik kullanıyo musunuz? Benim kızımın burnunda da çok birikiyor, doktora sorduğumda serum fizyolojik sıkın dedi, burun aspiratörüyle sık sık çekmeyi önermedi, bizimki kutusunda duruyor öyle. Ben az bir sümük görsem bile günlük burun temizliği yapıyorum artık. Serum fizyolojik sıkıp bekliyorum bir süre sonra hapşırıkla ya da ağlarsa iniyor. Yumuşak bir beze de sıkıyorum damladan, onunla temizliyorum. Bir süredir daha rahat.
Canim ya bende onu soracaktim prima oldigu gibi kiyafette degisturmektenmk hasta ettim acaba bebeyi zibina gecio bide hopp tumden soy gecen 3 kere soyunduk ne tavsiye edersiniz elbet plur cok kalmistir beli dusmustur vesayre ama bi bez habire sizdirirsa bu bezden kaynakli benceben tavsiye ustune aldim memnun kaldim benim etrafimda hizla cogaliyor sleepy kullanan hic sikayet duymadim ama burda kullananlar sikayetci oldu...
bayaa cisli bezde aldim altindan hic sizdirmadi birdefa belden tasti oda belini gevsek yapmisim bez asagi kaymis dedim acaba bezlememi yanlış yapiliyor ..
isteyen istediği bezi kullansin ben acaba bariyerimi acilmadi diye aklima geleni yazdim ..
herbez her cocuga yaramaz hassas cildi olanlara pisikde yapar
Yesaaa bu arada gozun aydin canjm bazen memedeyken giriorum giris yapmadan benimki mizildiyo yazamadim yakisikli nasil ne kadarlik oldunuz hersey yolunda ins sen toparlayabildinmi.Odanın nem durumu nasıl canım ideal olan 50ymis bizim 36 falan çıkmisti mesela
canım benim biz ufo koyduk odaya ustunu degisirken yakiyorum banyo yaparkende yakiyoruz ..Kullaniyoruz canim o olmasa bittik okadar cok gekiyorki sari sari boyle burnjndan buyukbvalla yine doli dolu cekio. Surekli cekoncede korkuom zaarr olur diye ama yapcak bisey yok babasi serumu sıkio hemen cekio az bekletelimmi bide cok siddetli cdkio bi seferde huplll die cocuk kivranio kiyamiyoruzdq
Canim ya bende onu soracaktim prima oldigu gibi kiyafette degisturmektenmk hasta ettim acaba bebeyi zibina gecio bide hopp tumden soy gecen 3 kere soyunduk ne tavsiye edersiniz elbet plur cok kalmistir beli dusmustur vesayre ama bi bez habire sizdirirsa bu bezden kaynakli bence
Aynen sayfalarına şikayet yagıyor bende almayın falan yazdım sonra benden iletişim bilgisi istediler bende yollamadım bezler elimde patladıktan sonra ne yapabilirler sankı
Prima premium care pisik ve sizdirma yapti sleppy de ayni hic bi farki yok ayni ikisi de memnuniyet bebekle ilgili galiba cok kaka yapan bir bebek benim oglum gazli ve moklu yapacal bisey yokBen Huggies sipariş verdim canım, Ebebekte indirimde şimdi, bakalım umarım memnun kalırım da bez ve üst değiştirme sıkıntısı biter.
Prima premium care pisik ve sizdirma yapti sleppy de ayni hic bi farki yok ayni ikisi de memnuniyet bebekle ilgili galiba cok kaka yapan bir bebek benim oglum gazli ve moklu yapacal bisey yok
Karanlık yapıyorum. Uyuduğun da da uyanıp gözleri açtığında ışık olmazsa geri uyuyorMerhaba. Yeni doğum yapmış anneler bebeğinizi karanlıkta mu uyuyuyorsunuz bizimki uyumuyır da karanlık mı yapsam diyorum odayı