Biogaia verdiği probiyotik canımhangi gaz ilacini kullaniyosun acaba?
Canım mecitefendi diye bitkisel ürün satan bir site var eşim daha önce orda çalıştı o yüzden ürünlerini güvenle kullanıyorum bebek icin pişik kremi var ben kullanıyorum çok memnunum bir bak istersen belki sende de ise yararPİşiğe hic bir sekilde care bulamiyoruz bizim artik pisik olmaktan cikti yara oldu ve bi turlu iyi olmuyor .ne yapicagimi sasirdim aglamtan kizimin poposunu oyle gormekten icim paramparça oldu
Csnım muhtemelen adet oldunKızlar Doğum yapalı 37 gün oldu kanamam ilk 1 hafta oldu sonrasında beyaz akıntı devam etti bugün adet olmuşum gibi kırmızı renkte kanamam oldu bütün gün sürdü adet yoğunluğunda değil ama azda değil adet mi oluyorum bilemedim böyle bi durum yaşayan var mı sezeryan oldum ve emziriyorum
canım benim geçmiş olsun inşallah iyiolsun biran once .. demekki cok hassas cildi var bebeginin iyi haberlerini aalırız inşallahAksam sudocrem kullanim belki iyi gelir nasil bi kremse daha beter etti.artik pamuk surduğumde kaniyor bazi yerleri
Cok tesekur ederim yarin tekrar doktora goturecegimcanım benim geçmiş olsun inşallah iyiolsun biran once .. demekki cok hassas cildi var bebeginin iyi haberlerini aalırız inşallah
Suan pisik olmaktan cikmis yara olmus artik etkisi olurmu onu bilemedimCanım mecitefendi diye bitkisel ürün satan bir site var eşim daha önce orda çalıştı o yüzden ürünlerini güvenle kullanıyorum bebek icin pişik kremi var ben kullanıyorum çok memnunum bir bak istersen belki sende de ise yarar
Ilk cocugumda evet bizede yaradi ama kizimda malesef hic bir etkisi yok.Canim gecmis olsun sari kutu hametan kullan belki gecer benim ilk cocugumdada gecmiyordu bir turlu bunu kullaninca gecmisti
Canım bir dene istersen ya birşey kaybetmezsinSuan pisik olmaktan cikmis yara olmus artik etkisi olurmu onu bilemedim
Ilk cocugumda evet bizede yaradi ama kizimda malesef hic bir etkisi yok.
Insallah gecer canim tez zamandaIlk cocugumda evet bizede yaradi ama kizimda malesef hic bir etkisi yok.
Biogaia verdi ama probiyotik bu. Mama ne verdi bn hip kullanıyorum ama aptamil iyiymiş galiba gazlı bebekteCanım götürdük Bugun mamasını değiştirdi bakalım ise yarayacak mı bende kullanıyorum gaz ilacı sen hangisini kullanıyorsun
Canım olabilir mama önemli ne kullanıyordun senkızlar Bugun oğlumu aldım hastanenin aciline götürdüm Çocuk doktoruna o kadar ağladı ki size anlatamam doktor hangi mamayı kullandığımı sordu söyledim onu hemen çöpe at similac başla dddi o mama hazımsızlık yapıyormuş ondan çocuğun sürekli ağlıyor dedi doğru olabilir mi sizce de değiştirdim bakalım insallah iyi gelir
Bende gaz için onu kulluyoeum canım hipp kullanıyordum doktor bana direk at o mamayı bebeklerde hazımsızlık yapıyor dediBiogaia verdi ama probiyotik bu. Mama ne verdi bn hip kullanıyorum ama aptamil iyiymiş galiba gazlı bebekte
Hip combiotic kullanıyordum csnım similac önerdi Bugun iki kere verdim sürekli gaz çıkardı doktor bu mamanın iyi olduğunu söyledi bakalım csnım insallah dediği gibi olurCanım olabilir mama önemli ne kullanıyordun sen
Ya bn dr değiştirdim yeni dr gaz var diyip probiyotik veriyor ama mama için bir sey demedi bnde aptamil comformil iyi diye duydum gazlı bebeklerde.Bende gaz için onu kulluyoeum canım hipp kullanıyordum doktor bana direk at o mamayı bebeklerde hazımsızlık yapıyor dedi
Canım mamaya başladık sürekli gaz çıkarıyor bakalım denicemYa bn dr değiştirdim yeni dr gaz var diyip probiyotik veriyor ama mama için bir sey demedi bnde aptamil comformil iyi diye duydum gazlı bebeklerde.
İnş cözülür canım ya Gecer inş gazı. Kızım gazdan hala uyumadı bi de cok meme istiyor o da gazdan sanırımCanım mamaya başladık sürekli gaz çıkarıyor bakalım denicem
Kac günlük canım bebeğin bende basta aptamil kullanıyodum ilk hafta 2 saatte bir 30 cc verdim 3.haftada 45 e sonra 60 a cıkardım anlarsın zaten cocuk doyunca daha fazlasını almıyorArkadaşlar merhaba bebeğim bugun çok şükür evimizde doktor çok güzel şekilde beslemen gerek dedi fakat sütüm üzüntü stres derken azaldı gitti aptamil verdiler hastanede bende evde devam ediyorum 2 saatte bir 30 cc veriyorum günde kaç cc alması gerek yada nasıl besliyim bir daha vucudu su kaybetmemesi gerek