- 6 Kasım 2017
- 279
- 400
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim endiselenecek bisey yok benim bebegimin 3 kere yakti doktor en sonunda kuruduKızlar bebeğimin göbeği 5.gunde dusmustu .sonra üzeri yara oldu herşey gayet normaldir bebeğim bugün kaka yapmak için ikininca göbeğinden iltihap aktı bı anda.acile getirdik gümüş nitrat ile yakacaklar.boyle bişey olan var mı dua edin bize çok endiseliyim.
Canım korkma, bizimkini de yaktılar. Yakma dediği kalem gibi birşey ile boyuyorlar göbeği öyle düşün. Sonra da kendiliğinden kuruyor.Kızlar bebeğimin göbeği 5.gunde dusmustu .sonra üzeri yara oldu herşey gayet normaldir bebeğim bugün kaka yapmak için ikininca göbeğinden iltihap aktı bı anda.acile getirdik gümüş nitrat ile yakacaklar.boyle bişey olan var mı dua edin bize çok endiseliyim.
İnşallah iyi gelirde kurtulursun gazdan cnmHip combiotic kullanıyordum csnım similac önerdi Bugun iki kere verdim sürekli gaz çıkardı doktor bu mamanın iyi olduğunu söyledi bakalım csnım insallah dediği gibi olur
Benimkide canim benimkideU-yu-mu-yor
ben denedim ama fayda etmedi.ne marka rezene cayi aldiniz acaba ?Kızlar bebeğinde gaz sancısı yaşayan varsa şiddetle Rezene çayını tavsiye ediyorum. Bir fincan demleyin bebeğinizin sancısı olduğunda bir çay kaşığını soğutup içirin geri kalan fincanı da siz için. Rezeneyi içirdikten sonra belininsıvazlayınbBebek anında rahatlıyor. Tecrübeyle sabittir inşallah siz de faydasını görürsünüz
bu saat oldu benimkide uyumuyor gunduz uyuyor gece uyku yok viyak viyak edip duruyor allahtan NURSE HARVEY S kullaniyorumda siddetli aglamalari gitti ..Merhaba. Yeni doğum yapmış anneler bebeğinizi karanlıkta mu uyuyuyorsunuz bizimki uyumuyır da karanlık mı yapsam diyorum odayı
İnsallah canımİnşallah iyi gelirde kurtulursun gazdan cnm
Benim ki de öyle canım gece zombi hibibu saat oldu benimkide uyumuyor gunduz uyuyor gece uyku yok viyak viyak edip duruyor allahtan NURSE HARVEY S kullaniyorumda siddetli aglamalari gitti ..
odamiz gece lambası ama gece uykusu yok gunduz maşallah uyuyor
Marka değil aktardan tane olarak aldım öyle demledimben denedim ama fayda etmedi.ne marka rezene cayi aldiniz acaba ?
Yok canım yetiyor dur anne sütü de veriyormusın canımCanım bebeğim bugun bir haftalık oldu çok şükür bende 3 saatte 60 vermeye çalışıyorum ama tabiki yemiyor o kadar doyduğu kadar yiyor gerisini çıkartıyor dün gece 2 den beri bu saate kadar 180 cc yedi az geliyor bana sankı yediği
Kizlar yetisin bu burun neden bukadar tikanir hiril hiril sesler geliyor cekiyoruz ama yine var bi hastaliktanmidir dogduundan beri boyle kizlar korkmaya basladim usutuyonuyum bilmiyorum ama oda hep 25 hatta 26 derece oluo
canım benim burun deliği küçük oldugundan o hiriltilar geliyor bazi bebeklerde daha küçük oluyormus muhtemel oyledir bizimkindende sesler geliyor surekli kontrol ediyorum birsrymi oldu diye hamdolsun iyi kuzumKizlar yetisin bu burun neden bukadar tikanir hiril hiril sesler geliyor cekiyoruz ama yine var bi hastaliktanmidir dogduundan beri boyle kizlar korkmaya basladim usutuyonuyum bilmiyorum ama oda hep 25 hatta 26 derece oluo
40 dqn asa dusurmemeye caliaiyiruz cnm yazamiom tlfdayim kuvakta fistik siz anlayi nOdanın nem durumu nasıl canım ideal olan 50ymis bizim 36 falan çıkmisti mesela
Yok kuzum bi sumuk cikioki sorma bende yok yine var simdi cekemiomda hapsirmayada basladi usudumu napticanım benim burun deliği küçük oldugundan o hiriltilar geliyor bazi bebeklerde daha küçük oluyormus muhtemel oyledir bizimkindende sesler geliyor surekli kontrol ediyorum birsrymi oldu diye hamdolsun iyi kuzum
Su an 3 no kullanıyorum düşün ona rağmen taşıyorBen sleepy kullanıyorum sızdırma yapmadı halen kaç numara kullandınız acaba bende kampanya var diye 5 paket aldım insalinş sızdırmaz ya yoksa çocuk hasta olacak bu kış ne kullanacağımi şaşırdım