2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kac günlük canım bebeğin bende basta aptamil kullanıyodum ilk hafta 2 saatte bir 30 cc verdim 3.haftada 45 e sonra 60 a cıkardım anlarsın zaten cocuk doyunca daha fazlasını almıyor

Canım bebeğim bugun bir haftalık oldu çok şükür bende 3 saatte 60 vermeye çalışıyorum ama tabiki yemiyor o kadar doyduğu kadar yiyor gerisini çıkartıyor dün gece 2 den beri bu saate kadar 180 cc yedi az geliyor bana sankı yediği

Kizlar daha once yazildi mi bilmiyorum ama sling kullanan ya da kullanmayi dusunen var mi? Bebisimin bugun kirki cikacak. Gazli bir bebek ve dolayisiyla huzursuz ve surekli kucakta sakinlesiyor. Ben de sling almayi dusundum ama kararsiz kaldim. Rahat kullanabilir miyim ve ne zamana kadar kullanilabilir diye. Daha once kullanan ya da fikri olan varsa yardimci olursa sevinirim.

Selam, ben de bu konu üzerinde duruyorum. Sling alacaktım ama bir arkadaşım wrap sling almış ve kullanmamış, o alma getireyim dedi onu bekliyorum. Yapabilirsem çok iyi olacağını düşünüyorum,bu arada ergonomik olmasına dikkat et alacaksan.

Burada bildiğim bir F ferayegul var deneyen, tekrar denedin mi canım merak ettim? Benimki gelince ben de paylaşırım deneyimimi. :)

Selam, ben de bu konu üzerinde duruyorum. Sling alacaktım ama bir arkadaşım wrap sling almış ve kullanmamış, o alma getireyim dedi onu bekliyorum. Yapabilirsem çok iyi olacağını düşünüyorum,bu arada ergonomik olmasına dikkat et alacaksan.

Burada bildiğim bir F ferayegul var deneyen, tekrar denedin mi canım merak ettim? Benimki gelince ben de paylaşırım deneyimimi. :)
Evet ben de kullanamamaktan korkuyorum. Kesinlikle hayat kurtardi diyenler de var kullamamayanlar da. Deneyip gorecegiz anlasilan. Ben de neko wrap sling alacagim galiba. F ferayegul den deneyimlerini bekliyoruz o zaman. :KK66:

Evet ben de kullanamamaktan korkuyorum. Kesinlikle hayat kurtardi diyenler de var kullamamayanlar da. Deneyip gorecegiz anlasilan. Ben de neko wrap sling alacagim galiba. F ferayegul den deneyimlerini bekliyoruz o zaman. :KK66:
2sinde de benim bebeğim durmadı kızlar belki de ben doğru bağlayamadım bilmiyorum. Çok hevesle aldım. Ama tekrar deneyecegim. Bebekler birinde yaptıklarını diğerinde yapmiyorlar. O yüzden sürekli sunacağım beğendiği bir gün olur elbet bir ümit :) kullanıp hayat kurtarıcı diyen çok :) herkesin bebeği farklı. Emziği bir bebek tutarken diğer bebeğin aslaaa tutmaması gibi gibi

2sinde de benim bebeğim durmadı kızlar belki de ben doğru bağlayamadım bilmiyorum. Çok hevesle aldım. Ama tekrar deneyecegim. Bebekler birinde yaptıklarını diğerinde yapmiyorlar. O yüzden sürekli sunacağım beğendiği bir gün olur elbet bir ümit :) kullanıp hayat kurtarıcı diyen çok :) herkesin bebeği farklı. Emziği bir bebek tutarken diğer bebeğin aslaaa tutmaması gibi gibi

Ah emzik benim büyük sorunum, doktor 1 aydan önce önermiyorum dediği için vermedim, şimdi almıyor alıştırmaya çalışıyorum :KK43:

Slingi de bakalım becerebiliriz umarım, gerçekten hayat kurtarır gibi, bazı durumlarda evdeyken olsa ne iyi olur dediğim oluyor :)

Ahh bu kuzular. :KK66: Alip deneyelim bakalim kullanabilecek miyiz. N nazanca1 Ahh emzik diyenlerdenim ben de. :KK43: Sık sık deniyorum alistirmak icin ama her defasinda daha cok sinirleniyor. Tek umidim 3. Ayda gaz sancimiz bitti diyenlerden olmak. Umutlar da olmasa cekilir gibi degil kolikle yasam :anne:

Kızlar bebeğimin göbeği 5.gunde dusmustu .sonra üzeri yara oldu herşey gayet normaldir bebeğim bugün kaka yapmak için ikininca göbeğinden iltihap aktı bı anda.acile getirdik gümüş nitrat ile yakacaklar.boyle bişey olan var mı dua edin bize çok endiseliyim.

Kızlar pişik sorununu çözemiyorum azalıp yeniden çoğalıyor.kakasini yapar yapmaz değiştiriyorum.travazol denedim zeytinyağı denedim yok .en son çare bez değiştiricem Prima kullanıyorum.degisiklik yapıp ne alsam acaba önereceğiniz marka var mi
Islak mendil kullanıyorsan onu bırakmalısın canım. Bende ilk günler kullandım yumurtalıkların altı çok kötü olmuştu derisi soyulmuş gibi.. şimdi su e bebekte satılan pamuklardan aldırmıştım onlarla siliyorum ve hangi kremi denediysem geçmedi pudra döktük her altını temizledigimizde şimdi tamamıyle pişik gitti..

Kızlar bebeğimin göbeği 5.gunde dusmustu .sonra üzeri yara oldu herşey gayet normaldir bebeğim bugün kaka yapmak için ikininca göbeğinden iltihap aktı bı anda.acile getirdik gümüş nitrat ile yakacaklar.boyle bişey olan var mı dua edin bize çok endiseliyim.
canim endiselenecek bisey yok benim bebegimin 3 kere yakti doktor en sonunda kurudu

Canım korkma, bizimkini de yaktılar. Yakma dediği kalem gibi birşey ile boyuyorlar göbeği öyle düşün. Sonra da kendiliğinden kuruyor.

Kızlar bebeğinde gaz sancısı yaşayan varsa şiddetle Rezene çayını tavsiye ediyorum. Bir fincan demleyin bebeğinizin sancısı olduğunda bir çay kaşığını soğutup içirin geri kalan fincanı da siz için. Rezeneyi içirdikten sonra belininsıvazlayınbBebek anında rahatlıyor. Tecrübeyle sabittir inşallah siz de faydasını görürsünüz

Kızlar bebeğinde gaz sancısı yaşayan varsa şiddetle Rezene çayını tavsiye ediyorum. Bir fincan demleyin bebeğinizin sancısı olduğunda bir çay kaşığını soğutup içirin geri kalan fincanı da siz için. Rezeneyi içirdikten sonra belininsıvazlayınbBebek anında rahatlıyor. Tecrübeyle sabittir inşallah siz de faydasını görürsünüz
ben denedim ama fayda etmedi.ne marka rezene cayi aldiniz acaba ?

Merhaba. Yeni doğum yapmış anneler bebeğinizi karanlıkta mu uyuyuyorsunuz bizimki uyumuyır da karanlık mı yapsam diyorum odayı

Merhaba. Yeni doğum yapmış anneler bebeğinizi karanlıkta mu uyuyuyorsunuz bizimki uyumuyır da karanlık mı yapsam diyorum odayı
bu saat oldu benimkide uyumuyor gunduz uyuyor gece uyku yok viyak viyak edip duruyor allahtan NURSE HARVEY S kullaniyorumda siddetli aglamalari gitti ..
odamiz gece lambası ama gece uykusu yok gunduz maşallah uyuyor

X