Biz de dün yaptık yarı kırkımızı :) mutlu ömürleri olsun yavrularımızınkizlar bugün yari kirk yaptik
süpürge teli
bicak
altin
tas ve
basindan asaya
40 kasik su doktuk
altin gibi parlak
tas gibi kiz
bicak gibi keskin
supurge telinin anlami temiz kadin olsun anlamiymis
41 oldu canım BugunKaç günlük ?
Ikisindede emzirdim ama dedigim gibi oldu. Sık sık degiştiririm bezleri. Neyse önemli olan pişik yapmamasiBen kızımda bir kere o bezi kullandım poposu hep ıslaktı poşet gbiydi nasıl memnun kaldınız şaşırdım acaba değiştirdiler mi
Molfix de çok kötü
Siz yeşil primamı kullandınız acaba
Beyaz prima tam pamuktur pişik yapması için 6-7 saat bezin değişmemesi falan gerekir
Emziriryorsanız yediklerinizde pişik yapıyor olabilir
Neyle sagiyorsun canim ben denemek icin basit elle sıkılan süt pompasindan aldm ama pek beceremedim biraktim.
Bu aksam kv geldi her iki lafindan biri sütün yok çocuk ac bos memeyi cekiyo cocuk doymuyo oldu. Sinirimden nerdeyse oturup aglayacaktm bende emsin doysun istiyorum sanki kendi çocuğumu ac birakacam beynimi yedi yemin ederim. Sütün yok lafindan tiksindim duymaya tahammülüm yok artik
Kardeşim de huggies kullandık çok memnun kaldık hiç sızdırma sorunu yoktu erkek çocuklar pişik olmazlar ya geneldeBez konusunda ben de karar veremiyorum kızlar. Hastanede huggies kullandılar, hatta eve verdikleri pakette vardı, bitene kadar kullandım, sızma, pişik vs yapmadı. Sonra prima almıştım onu kullandım, birkaç kez sızma yaptı ama pişik falan yoktu genel olarak memnun gibiydim. O bitince denemek için sleepy tanışma setini almıştım ona başladım, sanki fazla sızdırıyor, bir de doktorumuz ufak bir pişik fark etti, bu beze geçtik diye mi oldu bilmiyorum. Huggies kullanan var mı aranızda? Sanırım yine primaya dönüş yapacağım.
Düzenli beslenme bol su uyku ve stresten uzak olursan süt olur canım bol bol emzirince vücut süt yapamaya başlıyorKraft ın elektrikli pompasını aldık hiç süt gelmeyip de aç olunca mecburen. Benim kayınvalidem ve eltim de aynısını söyledi hep ilk günler yetmiyor sütün doymuyor diye ben de çok fazla gerildim ama sağınca gördümki gerçekten yeterli değilmiş süt ama çok normal dedi doktor hemen olmaz dedi. Olmasa bile öyle söylememeleri lazım çünkü dediğin gibi yetemediğini düşünüp zaten üzülüyorsun üstüne onlar konuşunca iyice geriliyorsun seni çok iyi anlıyorum. Duymamaya çalış artacak süt merak etme sürekli emzirmeye çalış. La Leche League diye bir oluşum var emzirme ile ilgili. googledan bak bir çok güzel makale ve tavsiyeler var.
Evet çok şükür artık oluyor sütümDüzenli beslenme bol su uyku ve stresten uzak olursan süt olur canım bol bol emzirince vücut süt yapamaya başlıyor
Molfix oglanda kullandim çok memnun kaldım canım Prima pampers kullanıyorum ama sızma ve pişik yaptı bir daha almam dediğin gibi belki premium care yapmaz bir gün onuda alırımBen kızımda bir kere o bezi kullandım poposu hep ıslaktı poşet gbiydi nasıl memnun kaldınız şaşırdım acaba değiştirdiler mi
Molfix de çok kötü
Siz yeşil primamı kullandınız acaba
Beyaz prima tam pamuktur pişik yapması için 6-7 saat bezin değişmemesi falan gerekir
Emziriryorsanız yediklerinizde pişik yapıyor olabilir
Ne güzel canım bol sütlü günlerimiz olsun yarasın bebislerimize inşAllahEvet çok şükür artık oluyor sütüm
Ben prime premium care kullaniyotum. Pisik falan olmadi memnunum.Molfix oglanda kullandim çok memnun kaldım canım Prima pampers kullanıyorum ama sızma ve pişik yaptı bir daha almam dediğin gibi belki premium care yapmaz bir gün onuda alırım
Solgarın vitaminini kullanıyorum beslenmeye pek dikkat edemedim sanırım bebek memeden kalkmayınca zayıfla doğunca hep onu emzirmeye odaklandım hafif sarılığı vardı artık biraz beslenmeye dikkat edeceğim hamileyken de çok dikkat ettim ama bebeğim 38. Haftada artık kilo alamadığı için suni sancı ile Doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı tek korkum sürüm mü yetmiyor anne yüreği Rabbim mutlaka rızkı gönderiyordur ona inş hepinizin bebeğine rabbim şifa versinCanım multivitamin kullanıyor musun benim Dr kullandiriyor sütun kalitesi için belki sütun yagsizdir.birde bı memeyi en az 20-25 dk emzir ki sütun yağlı kısmına ulasabilsin.benim kızım 3500 doğdu 3350 hastaneden çıktık.16.gunumuzdeyiz 4100 olduk çok şükür. Ben vitamin içiyorum belki o ise yariyordur. Beslenmeye dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum.
Bence sağ canım, bir bak kaç cc çıktığına, hem de emdikten sonra kalanı sağıp verirsen kilo alışı artar. Her emzirmede sağmak zor geliyor bana da ama günde 2 kez sağıyorum.[/QUOTE makınam eski avent elektrikli bebek emdikten sonra kalanı sağayım dedim çıkmadı hiç çekmedi ama elimle sıkınca geliyor süt makına mı kötü bilemedim 12 sinde bir aylık olacak
Canım beslenmen nasıl bol bol protein karbonhidrat alman lazım ki sütün besleyici olsun
Nasıl emziriyorsun bir memeyi verince bosaltsin yagli ve kilo aldıran süt en sonda çünkü boşaltamiyorsa biraz dinlensin tekrar aynı memeyi ver inşallah Güzelce gelişir[/QUOTE memede bazen bir saat kalıyor ama sıkıntı şu memede uyuyor yatarak uymadığı için belkşde o yüzden kilo alamıyor bilemiyorum en alt sınırda almış ve iki haftadır hiç almamış . Gelen giden de çok oldu bence 40 çıkana kadar kimse gelmemeli en azından erkek gelmemeli . Artık dikkat edeceğim yediklerime Allah şifa versin
Valla canım bende sleppy den memnun dglm 5 paket aldım bı de yenıdogan almıstım 6 paket bitsin diye beklıyorum sureklı taşırıyo bez berbat huggies almak istiyorum bunlar bitinceBez konusunda ben de karar veremiyorum kızlar. Hastanede huggies kullandılar, hatta eve verdikleri pakette vardı, bitene kadar kullandım, sızma, pişik vs yapmadı. Sonra prima almıştım onu kullandım, birkaç kez sızma yaptı ama pişik falan yoktu genel olarak memnun gibiydim. O bitince denemek için sleepy tanışma setini almıştım ona başladım, sanki fazla sızdırıyor, bir de doktorumuz ufak bir pişik fark etti, bu beze geçtik diye mi oldu bilmiyorum. Huggies kullanan var mı aranızda? Sanırım yine primaya dönüş yapacağım.
Başka dr a da götür canım bnm bebeğim de cok aglıyordu dr aç ondan demişti ağladıkça meme ya da mama veriyordum baska dr a gittik bu cocugun gazı var dedi ve gaz için ilaç verdi ahlamadı eskisi gibi değil artıkCsnım götürdüm birşeyi Yok dedi doktor çok mutsuz bir çocuk neden bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum
Valla canım bende sleppy den memnun dglm 5 paket aldım bı de yenıdogan almıstım 6 paket bitsin diye beklıyorum sureklı taşırıyo bez berbat huggies almak istiyorum bunlar bitince