2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sanırım ben de 1 paket huggies denicem canım. Evet sleepy baya kötü bence mutlaka sızdırıyor, bir günde 2 kıyafet değiştirdiğim oldu. Bizimki sevmiyor bi de ağlıyor üzerini değiştirirken en çok bundan rahatsız oluyorum
Uff aynen vallahi sureklı kıyafet degısıyorjm cocuk 2 saat uyusa bakıyorum hemen ıslak bı de herkes övüyor bende o yuzden aldım bin pişman oldum pahalı olsun kaliteli olsun rezalet

Sanırım ben de 1 paket huggies denicem canım. Evet sleepy baya kötü bence mutlaka sızdırıyor, bir günde 2 kıyafet değiştirdiğim oldu. Bizimki sevmiyor bi de ağlıyor üzerini değiştirirken en çok bundan rahatsız oluyorum
O degıl bi de ıslaklıktan cocuk hasta olacak

Kızlar bemim gebelikte göbeğim koltuk altım ve genital bölgem çok kararmıştı. Doğum yapalı 10 gün oldu haşa duruyor. Geçiyor mu bu kararmalar????

Başka dr a da götür canım bnm bebeğim de cok aglıyordu dr aç ondan demişti ağladıkça meme ya da mama veriyordum baska dr a gittik bu cocugun gazı var dedi ve gaz için ilaç verdi ahlamadı eskisi gibi değil artık
hangi gaz ilacini kullaniyosun acaba?

Hormonlar sıfırlanınca geçecek hepsi canım zamanla benimde göbeğimde çizgi var baya koyu çatlaklar ayrı sezaryen göbeği ayrı dert ne yapalım bebeğimiz sağ olsun
Kızlar bemim gebelikte göbeğim koltuk altım ve genital bölgem çok kararmıştı. Doğum yapalı 10 gün oldu haşa duruyor. Geçiyor mu bu kararmalar????

Valla canım bende sleppy den memnun dglm 5 paket aldım bı de yenıdogan almıstım 6 paket bitsin diye beklıyorum sureklı taşırıyo bez berbat huggies almak istiyorum bunlar bitince
Ben sleepy kullanıyorum sızdırma yapmadı halen kaç numara kullandınız acaba bende kampanya var diye 5 paket aldım insalinş sızdırmaz ya yoksa çocuk hasta olacak bu kış ne kullanacağımi şaşırdım

Arkadaşlar merhaba bebeğim bugun çok şükür evimizde doktor çok güzel şekilde beslemen gerek dedi fakat sütüm üzüntü stres derken azaldı gitti aptamil verdiler hastanede bende evde devam ediyorum 2 saatte bir 30 cc veriyorum günde kaç cc alması gerek yada nasıl besliyim bir daha vucudu su kaybetmemesi gerek

Arkadaşlar merhaba bebeğim bugun çok şükür evimizde doktor çok güzel şekilde beslemen gerek dedi fakat sütüm üzüntü stres derken azaldı gitti aptamil verdiler hastanede bende evde devam ediyorum 2 saatte bir 30 cc veriyorum günde kaç cc alması gerek yada nasıl besliyim bir daha vucudu su kaybetmemesi gerek
Canım bol bol su iç süt yapacak seyler ye ve bol bol emzir ilk başlarda bebekler çok uyumak istiyor.uyandir iki saatte bir emzir eğer uyumuyorsa emmek istiyorsa emzir çünkü bebek emdikce süt çoğalıyor.eger bebek sütünü bitemezse göğsün hala sert se göğsünü boşalt ki yeni süt uretilsin.mama ya gelince bebeğin sana yol gösterir 30cc ver baktın hala istiyorsa tekrar verirsin.cunku her bebek farklı

Başka dr a da götür canım bnm bebeğim de cok aglıyordu dr aç ondan demişti ağladıkça meme ya da mama veriyordum baska dr a gittik bu cocugun gazı var dedi ve gaz için ilaç verdi ahlamadı eskisi gibi değil artık
Canım götürdük Bugun mamasını değiştirdi bakalım ise yarayacak mı bende kullanıyorum gaz ilacı sen hangisini kullanıyorsun

acaba bezlemeyi mi yapamiyorsun bariyerlerini acmak gerek yoksa butun bezler sizdirir bezlemeyi yapamiyorsan bez asada kaluyorsada belinden tasar ..
bizde sleepy kullaniyoruz ve ne sizdirma ne pisik yapti memnun kaldim 3 paket 1 numara aldim 2 paket 2 numara iyikide almisim hem hesapli hemde memnun kaldik biz

Evet a
Benimki de aventin eski modeli scf312-60, aynısı mı acaba ? Ben elektrikli olan kısmıyla sağıyorum, en son 5-10 dk Manuel sağıyorum, öyle daha iyi oluyor ama bir ara hastaneden Medela kiralayıp karşılaştırmayı düşünüyorum
evet aynısı denedim ama süt pek çıkmıyor anlamadım bebek Emince çıkıyor

acaba bezlemeyi mi yapamiyorsun bariyerlerini acmak gerek yoksa butun bezler sizdirir bezlemeyi yapamiyorsan bez asada kaluyorsada belinden tasar ..
bizde sleepy kullaniyoruz ve ne sizdirma ne pisik yapti memnun kaldim 3 paket 1 numara aldim 2 paket 2 numara iyikide almisim hem hesapli hemde memnun kaldik biz

Bezlemeyi yapamıyor olsam aynı şey huggies ve primada da olurdu, tek şikayetçi olan ben de değilim.

Pİşiğe hic bir sekilde care bulamiyoruz bizim artik pisik olmaktan cikti yara oldu ve bi turlu iyi olmuyor .ne yapicagimi sasirdim aglamtan kizimin poposunu oyle gormekten icim paramparça oldu

Kızlar Doğum yapalı 37 gün oldu kanamam ilk 1 hafta oldu sonrasında beyaz akıntı devam etti bugün adet olmuşum gibi kırmızı renkte kanamam oldu bütün gün sürdü adet yoğunluğunda değil ama azda değil adet mi oluyorum bilemedim böyle bi durum yaşayan var mı sezeryan oldum ve emziriyorum

X