- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
- 78
iyi canım benim toparlanmış cok sevindim hamdolsun şükürler olsun2800 doğdu sarılık geçirdi 2500 oldu çok şükür toparladık
inşallah dahada iyi olacak saglikla büyüsünler inşallah bebislerimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi canım benim toparlanmış cok sevindim hamdolsun şükürler olsun2800 doğdu sarılık geçirdi 2500 oldu çok şükür toparladık
ben sleepy kullaniyorum cok memnun kaldim dene istersen fiyatida cok hesapliKızlar pişik sorununu çözemiyorum azalıp yeniden çoğalıyor.kakasini yapar yapmaz değiştiriyorum.travazol denedim zeytinyağı denedim yok .en son çare bez değiştiricem Prima kullanıyorum.degisiklik yapıp ne alsam acaba önereceğiniz marka var mi
Kaç numarasını alsam kalıbı nasolben sleepy kullaniyorum cok memnun kaldim dene istersen fiyatida cok hesapli
Canim ben oğlumda pirima kullanmıştim pisik yapti. Kiızımda molfix kullandim oda yaptı. Bim inkini aldim kızıma kullaniyoruz şimdi ilginç ama gayet memnunumKızlar pişik sorununu çözemiyorum azalıp yeniden çoğalıyor.kakasini yapar yapmaz değiştiriyorum.travazol denedim zeytinyağı denedim yok .en son çare bez değiştiricem Prima kullanıyorum.degisiklik yapıp ne alsam acaba önereceğiniz marka var mi
Benim bebegimde besigini sevmiyor. Annem daha küçük ne anlar diyo bana kızıyor ama gercekten anlıyor. Gece cok uykusu varken bi uyuyor. Gündüz mümkün deyil uyumuyorKiKızl benim kız beşikte uyumuyor koyduğum gibi uyanıp ağlıyor bende neden gece ağlıyordu diyordum besiktenmis kaç gecedir yer yatağı yaptım gece sadece üç dört kere uyanıp sütünü içip yatıyor tekrar çok rahatladım sizde bir deneyin isterseniz şimdiki bebekler bile farkli
Benimde kizim pisik doktora goturmystuk travazol ve hamazinc verdi hic ise yaramadi sonra eczanecimiz stafine diye krem verdi ve poposu hava alsin dedi deniyorum artma olmadi ama tam anlamiyla halen gecmedi .cok sey bende denedim ama gecmiyor.Kızlar pişik sorununu çözemiyorum azalıp yeniden çoğalıyor.kakasini yapar yapmaz değiştiriyorum.travazol denedim zeytinyağı denedim yok .en son çare bez değiştiricem Prima kullanıyorum.degisiklik yapıp ne alsam acaba önereceğiniz marka var mi
3/6 kilo olan 2 numara olmasi lazimKaç numarasını alsam kalıbı nasol
Dün götürdük birşeyi Yok dedi bakalım son 2 gündür ağlamaları daha da şiddetli. Uyurken birşey Yok ama uyanık olduğu her dakika ağlıyor
kesinlikle baharatli yemek yeme canım benimBenimde kizim pisik doktora goturmystuk travazol ve hamazinc verdi hic ise yaramadi sonra eczanecimiz stafine diye krem verdi ve poposu hava alsin dedi deniyorum artma olmadi ama tam anlamiyla halen gecmedi .cok sey bende denedim ama gecmiyor.
Canim ben oğlumda pirima kullanmıştim pisik yapti. Kiızımda molfix kullandim oda yaptı. Bim inkini aldim kızıma kullaniyoruz şimdi ilginç ama gayet memnunum
gece boyu emziriyorum uyuyor yatiriyorum uyaniyor iki gecedir ayagimda salliyorum uyuyor be de uyuyorum o aradaKiKızl benim kız beşikte uyumuyor koyduğum gibi uyanıp ağlıyor bende neden gece ağlıyordu diyordum besiktenmis kaç gecedir yer yatağı yaptım gece sadece üç dört kere uyanıp sütünü içip yatıyor tekrar çok rahatladım sizde bir deneyin isterseniz şimdiki bebekler bile farkli
Biz de dün yaptık yarı kırkımızı :) mutlu ömürleri olsun yavrularımızınkizlar bugün yari kirk yaptik
süpürge teli
bicak
altin
tas ve
basindan asaya
40 kasik su doktuk
altin gibi parlak
tas gibi kiz
bicak gibi keskin
supurge telinin anlami temiz kadin olsun anlamiymis
41 oldu canım BugunKaç günlük ?
Ikisindede emzirdim ama dedigim gibi oldu. Sık sık degiştiririm bezleri. Neyse önemli olan pişik yapmamasiBen kızımda bir kere o bezi kullandım poposu hep ıslaktı poşet gbiydi nasıl memnun kaldınız şaşırdım acaba değiştirdiler mi
Molfix de çok kötü
Siz yeşil primamı kullandınız acaba
Beyaz prima tam pamuktur pişik yapması için 6-7 saat bezin değişmemesi falan gerekir
Emziriryorsanız yediklerinizde pişik yapıyor olabilir
Neyle sagiyorsun canim ben denemek icin basit elle sıkılan süt pompasindan aldm ama pek beceremedim biraktim.
Bu aksam kv geldi her iki lafindan biri sütün yok çocuk ac bos memeyi cekiyo cocuk doymuyo oldu. Sinirimden nerdeyse oturup aglayacaktm bende emsin doysun istiyorum sanki kendi çocuğumu ac birakacam beynimi yedi yemin ederim. Sütün yok lafindan tiksindim duymaya tahammülüm yok artik
Kardeşim de huggies kullandık çok memnun kaldık hiç sızdırma sorunu yoktu erkek çocuklar pişik olmazlar ya geneldeBez konusunda ben de karar veremiyorum kızlar. Hastanede huggies kullandılar, hatta eve verdikleri pakette vardı, bitene kadar kullandım, sızma, pişik vs yapmadı. Sonra prima almıştım onu kullandım, birkaç kez sızma yaptı ama pişik falan yoktu genel olarak memnun gibiydim. O bitince denemek için sleepy tanışma setini almıştım ona başladım, sanki fazla sızdırıyor, bir de doktorumuz ufak bir pişik fark etti, bu beze geçtik diye mi oldu bilmiyorum. Huggies kullanan var mı aranızda? Sanırım yine primaya dönüş yapacağım.
Düzenli beslenme bol su uyku ve stresten uzak olursan süt olur canım bol bol emzirince vücut süt yapamaya başlıyorKraft ın elektrikli pompasını aldık hiç süt gelmeyip de aç olunca mecburen. Benim kayınvalidem ve eltim de aynısını söyledi hep ilk günler yetmiyor sütün doymuyor diye ben de çok fazla gerildim ama sağınca gördümki gerçekten yeterli değilmiş süt ama çok normal dedi doktor hemen olmaz dedi. Olmasa bile öyle söylememeleri lazım çünkü dediğin gibi yetemediğini düşünüp zaten üzülüyorsun üstüne onlar konuşunca iyice geriliyorsun seni çok iyi anlıyorum. Duymamaya çalış artacak süt merak etme sürekli emzirmeye çalış. La Leche League diye bir oluşum var emzirme ile ilgili. googledan bak bir çok güzel makale ve tavsiyeler var.