2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
2800 doğdu sarılık geçirdi 2500 oldu çok şükür toparladık

İnşallah düzelecek cnm önemli bir şey olmasında çeşit çeşit hastalık var Rabbim korusun şifa versin herkese

pişik sorunu ya bezden ya ıslak mendil den ıslak mendili bıraktım baktım geçmiyor bezi değiştirdim kurtuldum canım
Prima bizde de pişik yapıyor sleppy aldım nette yine kampanyası var bak istersen çok memnun kaldım

Kolik dediğin en az 20 saat ağlar canım belki bebeğin hastadır kulağı falan ağrıyordur bı götür doktora muayenesini yaptır benim oglan kolikti 2 yıl durmadan gece gündüz ağladı her şeyi düzensizdi yemek bile yemezdi halen zayıf ama artık uyuyor çok şükür
Sanırım kolik csnım ama susmuyor fön ile falan da

KiKızl benim kız beşikte uyumuyor koyduğum gibi uyanıp ağlıyor bende neden gece ağlıyordu diyordum besiktenmis kaç gecedir yer yatağı yaptım gece sadece üç dört kere uyanıp sütünü içip yatıyor tekrar çok rahatladım sizde bir deneyin isterseniz şimdiki bebekler bile farkli

Csnım götürdüm birşeyi Yok dedi doktor çok mutsuz bir çocuk neden bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum

canım benim dun nurse harveys aldim gecemiz super gecti tavsiye ederim ..
kuzum geceleri kasılıp cok bagiriyordu hamdolsun şükürler olsun bugece rahat gecti tekrar geçmiş olsun

ben sleepy kullaniyorum cok memnun kaldim dene istersen fiyatida cok hesapli

kizlar bugün yari kirk yaptik
süpürge teli
bicak
altin
tas ve
basindan asaya
40 kasik su doktuk
altin gibi parlak
tas gibi kiz
bicak gibi keskin
supurge telinin anlami temiz kadin olsun anlamiymis

Canim ben oğlumda pirima kullanmıştim pisik yapti. Kiızımda molfix kullandim oda yaptı. Bim inkini aldim kızıma kullaniyoruz şimdi ilginç ama gayet memnunum

Benim bebegimde besigini sevmiyor. Annem daha küçük ne anlar diyo bana kızıyor ama gercekten anlıyor. Gece cok uykusu varken bi uyuyor. Gündüz mümkün deyil uyumuyor

Benimde kizim pisik doktora goturmystuk travazol ve hamazinc verdi hic ise yaramadi sonra eczanecimiz stafine diye krem verdi ve poposu hava alsin dedi deniyorum artma olmadi ama tam anlamiyla halen gecmedi .cok sey bende denedim ama gecmiyor.

Kaç numarasını alsam kalıbı nasol
3/6 kilo olan 2 numara olmasi lazim
ben bir numara kullaniyorum 5 paket almistik 3. paketteyiz bundan sonraki paket 2 numara ben kampanyadan aldim 3 paket 1 numara 2 paket 2 numara sleepy nin stesinden almistim

Benimde kizim pisik doktora goturmystuk travazol ve hamazinc verdi hic ise yaramadi sonra eczanecimiz stafine diye krem verdi ve poposu hava alsin dedi deniyorum artma olmadi ama tam anlamiyla halen gecmedi .cok sey bende denedim ama gecmiyor.
kesinlikle baharatli yemek yeme canım benim
baharatli yemeklerde pişik yapiyor

Canim ben oğlumda pirima kullanmıştim pisik yapti. Kiızımda molfix kullandim oda yaptı. Bim inkini aldim kızıma kullaniyoruz şimdi ilginç ama gayet memnunum

Ben kızımda bir kere o bezi kullandım poposu hep ıslaktı poşet gbiydi nasıl memnun kaldınız şaşırdım acaba değiştirdiler mi

Molfix de çok kötü

Siz yeşil primamı kullandınız acaba
Beyaz prima tam pamuktur pişik yapması için 6-7 saat bezin değişmemesi falan gerekir

Emziriryorsanız yediklerinizde pişik yapıyor olabilir

gece boyu emziriyorum uyuyor yatiriyorum uyaniyor iki gecedir ayagimda salliyorum uyuyor be de uyuyorum o arada
yaa besiginde uyusaydi iyiydi şimdi bile emerken uyudu kucagimda cok alisti gaz sorunundan aldik kucagimiza olan olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…