- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
2800 doğdu sarılık geçirdi 2500 oldu çok şükür toparladıkBebekte;
Etkili gaz giderimi,
Rahatlama, gevşeme,
İmmün dirençte artış,
Kusmayı engelleyici,
Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı,
Diş çıkarma kaşıntısının giderilmesine ve pamukçuk tedavisine destek sağlar
nurse harveys kolor şurup
canım benim kac kiloda dogmustu bebegin maşallah buyutmussun kisceni
bizimki 3 kilo60 gram dogdu simdi kilosunu bilmiyorum 1 aylik asisinda bakalim kilosu ne cikacak
İnşallah düzelecek cnm önemli bir şey olmasında çeşit çeşit hastalık var Rabbim korusun şifa versin herkeseSağolun kızlar böbrek ultrasonu çekildi çok şükür önemli birsey yok
Doktor bebeklerde olabilir dedi
Bol bol emzir dedi
Ama bebegim hem gaz hem kum sancısı duramıyor
Doktor bir enzim verdi bir Nurse Harvey bide zinco verdi
Zinco çok ağlayinca ver dedi
Dun gece çok kötüydü diğerlerinden de verdik bilmiyorum nasıl çözülecek
pişik sorunu ya bezden ya ıslak mendil den ıslak mendili bıraktım baktım geçmiyor bezi değiştirdim kurtuldum canımKızlar pişik sorununu çözemiyorum azalıp yeniden çoğalıyor.kakasini yapar yapmaz değiştiriyorum.travazol denedim zeytinyağı denedim yok .en son çare bez değiştiricem Prima kullanıyorum.degisiklik yapıp ne alsam acaba önereceğiniz marka var mi
Sanırım kolik csnım ama susmuyor fön ile falan da
Csnım götürdüm birşeyi Yok dedi doktor çok mutsuz bir çocuk neden bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorumKolik dediğin en az 20 saat ağlar canım belki bebeğin hastadır kulağı falan ağrıyordur bı götür doktora muayenesini yaptır benim oglan kolikti 2 yıl durmadan gece gündüz ağladı her şeyi düzensizdi yemek bile yemezdi halen zayıf ama artık uyuyor çok şükür
Dün götürdük birşeyi Yok dedi bakalım son 2 gündür ağlamaları daha da şiddetli. Uyurken birşey Yok ama uyanık olduğu her dakika ağlıyorDr bir sor bakalım dr kolik diyecek mi
canım benim dun nurse harveys aldim gecemiz super gecti tavsiye ederim ..Sağolun kızlar böbrek ultrasonu çekildi çok şükür önemli birsey yok
Doktor bebeklerde olabilir dedi
Bol bol emzir dedi
Ama bebegim hem gaz hem kum sancısı duramıyor
Doktor bir enzim verdi bir Nurse Harvey bide zinco verdi
Zinco çok ağlayinca ver dedi
Dun gece çok kötüydü diğerlerinden de verdik bilmiyorum nasıl çözülecek
iyi canım benim toparlanmış cok sevindim hamdolsun şükürler olsun2800 doğdu sarılık geçirdi 2500 oldu çok şükür toparladık
ben sleepy kullaniyorum cok memnun kaldim dene istersen fiyatida cok hesapliKızlar pişik sorununu çözemiyorum azalıp yeniden çoğalıyor.kakasini yapar yapmaz değiştiriyorum.travazol denedim zeytinyağı denedim yok .en son çare bez değiştiricem Prima kullanıyorum.degisiklik yapıp ne alsam acaba önereceğiniz marka var mi
Kaç numarasını alsam kalıbı nasolben sleepy kullaniyorum cok memnun kaldim dene istersen fiyatida cok hesapli
Canim ben oğlumda pirima kullanmıştim pisik yapti. Kiızımda molfix kullandim oda yaptı. Bim inkini aldim kızıma kullaniyoruz şimdi ilginç ama gayet memnunumKızlar pişik sorununu çözemiyorum azalıp yeniden çoğalıyor.kakasini yapar yapmaz değiştiriyorum.travazol denedim zeytinyağı denedim yok .en son çare bez değiştiricem Prima kullanıyorum.degisiklik yapıp ne alsam acaba önereceğiniz marka var mi
Benim bebegimde besigini sevmiyor. Annem daha küçük ne anlar diyo bana kızıyor ama gercekten anlıyor. Gece cok uykusu varken bi uyuyor. Gündüz mümkün deyil uyumuyorKiKızl benim kız beşikte uyumuyor koyduğum gibi uyanıp ağlıyor bende neden gece ağlıyordu diyordum besiktenmis kaç gecedir yer yatağı yaptım gece sadece üç dört kere uyanıp sütünü içip yatıyor tekrar çok rahatladım sizde bir deneyin isterseniz şimdiki bebekler bile farkli
Benimde kizim pisik doktora goturmystuk travazol ve hamazinc verdi hic ise yaramadi sonra eczanecimiz stafine diye krem verdi ve poposu hava alsin dedi deniyorum artma olmadi ama tam anlamiyla halen gecmedi .cok sey bende denedim ama gecmiyor.Kızlar pişik sorununu çözemiyorum azalıp yeniden çoğalıyor.kakasini yapar yapmaz değiştiriyorum.travazol denedim zeytinyağı denedim yok .en son çare bez değiştiricem Prima kullanıyorum.degisiklik yapıp ne alsam acaba önereceğiniz marka var mi
3/6 kilo olan 2 numara olmasi lazimKaç numarasını alsam kalıbı nasol
Dün götürdük birşeyi Yok dedi bakalım son 2 gündür ağlamaları daha da şiddetli. Uyurken birşey Yok ama uyanık olduğu her dakika ağlıyor
kesinlikle baharatli yemek yeme canım benimBenimde kizim pisik doktora goturmystuk travazol ve hamazinc verdi hic ise yaramadi sonra eczanecimiz stafine diye krem verdi ve poposu hava alsin dedi deniyorum artma olmadi ama tam anlamiyla halen gecmedi .cok sey bende denedim ama gecmiyor.
Canim ben oğlumda pirima kullanmıştim pisik yapti. Kiızımda molfix kullandim oda yaptı. Bim inkini aldim kızıma kullaniyoruz şimdi ilginç ama gayet memnunum
gece boyu emziriyorum uyuyor yatiriyorum uyaniyor iki gecedir ayagimda salliyorum uyuyor be de uyuyorum o aradaKiKızl benim kız beşikte uyumuyor koyduğum gibi uyanıp ağlıyor bende neden gece ağlıyordu diyordum besiktenmis kaç gecedir yer yatağı yaptım gece sadece üç dört kere uyanıp sütünü içip yatıyor tekrar çok rahatladım sizde bir deneyin isterseniz şimdiki bebekler bile farkli