- 22 Ocak 2018
- 36
- 16
- 38
Bende ptesidendir kullaniyorum ama sanki faydasi bize yok gibiselam kuzlar
benim bebegim cok gazli bagirmalarina cok üzülüyorum burda arkadaslardan paylasim olmustu NURSE HARVEY"S COLEX
ŞURUP bugun gittim aldim inşallah faydasini görürüz .. hep gece bagiriyor mahvoldu bebegim
Canim benim melegimde cok gazli. Omzumda değilde, koluolumun üzerine yatirim sırtina masaj yapinca daha çabuk çıkıyor gazıselam kuzlar
benim bebegim cok gazli bagirmalarina cok üzülüyorum burda arkadaslardan paylasim olmustu NURSE HARVEY"S COLEX
ŞURUP bugun gittim aldim inşallah faydasini görürüz .. hep gece bagiriyor mahvoldu bebegim
Benimki doymadığı için ağlıyorHayir almıyor. Doyduktan sonra veriyorum. Yada altini temizlerken yoksa agliyor
Sağol canım Bi bakayım ben onaEvet canım harika haftalar
Doktorumuz ciplak olcunce degidik hrldi bu olcme sekliIlk olcerkrn de kıyafetleriyle olcuyolar 100 gr dusuyolar olctukleri kilodan
Bende fethiyeliyim ordan getirdim çorabının üzerinden ayak tabanına sürüyrm bı saat sonra aşağıdan gaz yapıyor ama yine gazsız değil arada tutuyorbende antalyalıyım elma yağı bizde de kullanılıyor.. acaba bebeklere de sürülebiliyor mu?
Ayağına koyuyorum cnm karnina koymuyorumanım benim kiraz çekrdeği kalın bir torbadabebeği acıtır diye kullanmadım. sen nasıl uyguluyorsun cnm
Buna benzer birşey bizde yaptık ama anne ve bebeğe ayrı ayrı oluyor 40 tane taş atıyorsun bir kaba 1 tane de dışarı atılıyor. ymurta kabuğu ile de 40 defa su doldurup döküyorsun kaba, bir tane de dışarı dökülüyor lavaboya. o su ile bebek yıkanıyor aynısı anne içinde yapılıyor ben istemedim baktım annem yapalım dedi 20 de yaptık 40. günde yapılacakmış..bizdede kirkinda 40 kaşık su sayarlar sonra onu cogaltip bebek yikanir anne yikanir evin heryerine su serpilir bebegin banyosuna altin atılır
Acı elma yağı biz ayak tabanına 1damla ile masaj yaptık. Ayak tabanı ve göbeğe masaj yapılabilir ama 1er damla sadecebende antalyalıyım elma yağı bizde de kullanılıyor.. acaba bebeklere de sürülebiliyor mu?
canim benim gunde 3/4 saat taksan hareket halindeyken sisliklerinde gider spor olarak dusun
ben oylenden sonra 3/4 gibi takiyorum 8/9 gibi cikariyorum uzun zaman takmiyorum
teşekkür ederim cnm tüm yazılanları okuyamadım sende kavuştun inşallah.gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benim sağlıkla sevdiklerinizle mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
Tuzlama nasıl oldu cnmEvet bende ole bi suyla yıkadım çocuğu balik gibi tuzladik günlerce sarilik olmasın die sarı örtüye baktirdik oysaki garibim henüz görmüyor
canım bugün 27 gün oldu ama ilk zamanki kadar olmasa da hala ödemim var bol su içiyrum ama hareketim ev içinde ne kadar olursa.. doktorum 10.gün kontrolde normal demişti...Merhaba,
Bende 04.01 de doğum yaptm bayadır takip edemedim. Benimde ayaklarımda baya ödem ldu süt oldukça gçeti. Normal diyor doktorlar..
bu bel ağrsı için mi cnm
Amin cnm hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün inşallah...Gozun aydin canim saglikla buyusun
Geçmiş olsun canım gaz hepimizde var çıkarmaya çalışıyoruz oğlumda senin ki gibi olmuştu lavman yapmışlardı cikaramayinca canım ufacık bebekte kum dökmek neymiş ilk defa duyuyorum geçmiş olsun nasıl geçecek pekiHayırlı akşamlar kızlar
Dün ben bebeğim ağlıyor diye isyan bayraklarini çekmiştim resmen
Gece ye kadar susmadi acile gittik
Gaz dolmuş bebek orada gaz çıkarması için birsey yaptılar
Daha sonra idrar tahlili yaptılar ve bebeğim kum döküyormuş çok şaşırdım ilkkez duydum
Doktorumuz bol bol emzir dedi
Bide 3 tane gaz ilacı yazdı ben 3 nu birlikte kullanmak istemiyorum artık zinco ile başladım bakalım nasıl olacak
plesanta anemolisi vardı cnm sezaryen oldu.. teşekkür ederimGözün aydın canım sağlıkla büyüsün normal mi oldu
Geçer odemler bol bol su iç
Acı elma yağıyla bir tanıdığın cildi zarar görmüştü kıllanmanızı önermem
Kullanmakta ısrarcı olanlar içinde tavsiyem önce zeytinyağı sürün ardından acı elma yağını