- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
Canım nasılsın görünmüyorsun bebeis nasıl
İyiyim tesekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Oğlan iyi çok şükür 5 kilo oldu çok mutluyum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın görünmüyorsun bebeis nasıl
neyaparsam yapayim kuzum bagiriyor inşallah bu surup ise yararCanim benim melegimde cok gazli. Omzumda değilde, koluolumun üzerine yatirim sırtina masaj yapinca daha çabuk çıkıyor gazı
geçmiş olsun canım benim inşallah iyi olur bebeginHayırlı akşamlar kızlar
Dün ben bebeğim ağlıyor diye isyan bayraklarini çekmiştim resmen
Gece ye kadar susmadi acile gittik
Gaz dolmuş bebek orada gaz çıkarması için birsey yaptılar
Daha sonra idrar tahlili yaptılar ve bebeğim kum döküyormuş çok şaşırdım ilkkez duydum
Doktorumuz bol bol emzir dedi
Bide 3 tane gaz ilacı yazdı ben 3 nu birlikte kullanmak istemiyorum artık zinco ile başladım bakalım nasıl olacak
Kızlar çok kötüyüm gerçekten uyanık olduğu her zaman ağlayan bir bebeğim var ne yapsam durmuyor çok yoruldum arttık ne yapacağımı şaşırdım birde üstüne o kadar dikkat etmeme rağmen ben grip oldum bebeğe de geçmez insallah
Benim 22 gün oldu.. evse xok bunaldıydım için 20-40 yapalım dediler (Ben cok sacna buluyorum :) annem 40 tane taş toplamış kaynatıp temiZlemis. Bebeğin su kovasına attık. Bir de çeyrek altın koyduk onla yıkadık bu güzel. Ayni suyla ben de yıkanıp boy abdesti aldım. Şimdi de en uzaktaki kişilere gidecekmişim. Bunların ayarı yokSelamlar annisler,kirk çıkaran oldu mu neler yapılıyor?
Sağ ol canım ne olsun gaz sancısı uğraşıyoruz masallah canım size kaç günlük oldunuz bizde 4 kilo olacaz onsalinş 25 günlük olduk sağlıkla büyüsünler ya ne güzel Allah herkese nasip etsin bu gifi özledimİyiyim tesekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Oğlan iyi çok şükür 5 kilo oldu çok mutluyum :)
canım benim kac kiloda dogmustu bebegin maşallah buyutmussun kisceniSağ ol canım ne olsun gaz sancısı uğraşıyoruz masallah canım size kaç günlük oldunuz bizde 4 kilo olacaz onsalinş 25 günlük olduk sağlıkla büyüsünler ya ne güzel Allah herkese nasip etsin bu gifi özledim
Bunu ogrendigim cok iyi oldu. 5. Haftamizdayiz ve 2 gundur bebegimiz gece uykusuna cok zor geciyor, surekli huysuzluk, aglama, ne yapsak gecmiyor. Emzir, salla, altini temizle, evin icinde gezdir, gazini cikart derken dun gece 11den 3 bucuga kadar ugrastik. Tamam iste simdi iyice daldi, besigine yatiralim dedigimizde 5 dk sonra ciglik cigliga uyanmalar huysuzluklar. Dedik simdiye kadar hic boyle degildi, aksam huzursuzlugu olurdu hep 10-12 arasi ama bu kadar uzun sureli ve siddetli olmamisti hic. Demek ki 2 gundur bebegimiz buyuyormus. Cok sevindim. Daha neler neler ogrenecegiz, yasayacagiz bakalim. Hamdolsun her gunumuze.
Biz de mamaya başlamıştık hem de 500 gram kilo kaybı vardı. 1 hafta mama ve süt sağıp verdim. şimdi son 5 gündür anne sütü yetiyor. Sürekli sağın memelerinizi benim ilk sağdığımda iki mememden 50 ml süt geldi şimdi 200 ü buluyor emzire emzire sağa sağa arttı. İnş artar tekrar kilosu bırakırsınız mamayı.
Cnm öncelikle sütün var diyerek başlayacağım üzülme ve takma kimseyi. Benim bebişimde sag memeyi almiyor ve bende senin dediğin süt pompasindan kullaniyorum. Hatta oğlum meme kornası diyor :) altdaki kısmını sıkarak memeye yerleştir ellinle memeyi destekle ve süt gelene kadar pompala. Bir kac kullanmadan sonra süt rahatlikla icine doluyor.Neyle sagiyorsun canim ben denemek icin basit elle sıkılan süt pompasindan aldm ama pek beceremedim biraktim.
Bu aksam kv geldi her iki lafindan biri sütün yok çocuk ac bos memeyi cekiyo cocuk doymuyo oldu. Sinirimden nerdeyse oturup aglayacaktm bende emsin doysun istiyorum sanki kendi çocuğumu ac birakacam beynimi yedi yemin ederim. Sütün yok lafindan tiksindim duymaya tahammülüm yok artik
Bebeğin doğduktan sonra bi 300-400 verBen sadece anne sütü veriyorum ve bebeğim 2740 doğdu 25. Günde 2940 olmuş doymasa çiş kaka yapar mı ya da ağlamaz mı bebeğim neden kilo almamış anlamadım 4 kiloya ulaşan ne kullandı açaba
Türkçe uygulamanın yorumları çok kötü. İngilizce biliyorsanız Wonder Weeks orijinal uygulama.Evet canım harika haftalar
Canım bir bilsem neden ağladığını Yok yoruldum gerçekten çok teşekkür ederim umarın biran önce iyileşirimEllerini sürekli yıkarsan bebeği kucagına aldığında maske takar ve odayı sık sık havalandırırsan geçmez
Cok gecmiş olsun
Gazdan mı ağlıyor neden ağlıyor ?
Benimki de uyanık olduğu her anı ıkınmakla geçiriyor
iyi geceler canım benim saraçoğlunun sut artirici incir havuç kurunu yaptim baya faydasini gordum ben ..Neyle sagiyorsun canim ben denemek icin basit elle sıkılan süt pompasindan aldm ama pek beceremedim biraktim.
Bu aksam kv geldi her iki lafindan biri sütün yok çocuk ac bos memeyi cekiyo cocuk doymuyo oldu. Sinirimden nerdeyse oturup aglayacaktm bende emsin doysun istiyorum sanki kendi çocuğumu ac birakacam beynimi yedi yemin ederim. Sütün yok lafindan tiksindim duymaya tahammülüm yok artik
Canım bir bilsem neden ağladığını Yok yoruldum gerçekten çok teşekkür ederim umarın biran önce iyileşirim
Sanırım kolik csnım ama susmuyor fön ile falan daBu 40 muhabbetini ben araştırdım arkadaşlar altın koyulan suda yıkamak bir hristiyan
Kolik mi acaba
Ağladığında fön makinası çalıltırın sesini duysun bakın bakalım sısack mı
Arabaya bindiginde de susar genelde bebekler
Geçmiş olsun canım gaz hepimizde var çıkarmaya çalışıyoruz oğlumda senin ki gibi olmuştu lavman yapmışlardı cikaramayinca canım ufacık bebekte kum dökmek neymiş ilk defa duyuyorum geçmiş olsun nasıl geçecek peki
3 damla neden verdi ki en etkili olanı verseydi gerçi hepsi aynı gaza tek çözüm büyümek
Sağolun kızlar böbrek ultrasonu çekildi çok şükür önemli birsey yokgeçmiş olsun canım benim inşallah iyi olur bebegin
Aa uygulama cok isime yarayabilir, tam ismi ne, ucretsizse bir goz atayim ben de.Harika haftalar diye bir kitap var. Bu atak haftalarını bebeğin Doğun tarihlerine göre ne zaman
Başlayacak ne zaman bitecek. Hangi yetenekleri kazanacak detaylı bir şekilde anlatıyor. Hatta telefon uygulaması bile var ama İngilizce. Bu bilgiler sayesinde bu ağlama ve huysuzluk nöbetleri daha bi çekilir gibi. En azjndan neden olduğunu ve geçeceğini bilmek iyigeliyor insana
Sanırım kolik csnım ama susmuyor fön ile falan da