Biz 3200 dogduk. 15. gunde 3700 dü. 27. Gundeyiz tartiliyoruz birlikte 4.5 kg cikiyoruz suan bakalim saglik ocaginda kac cikscagiz
Canım hangi vitamin i kullanıyorsunCanım multivitamin kullanıyor musun benim Dr kullandiriyor sütun kalitesi için belki sütun yagsizdir.birde bı memeyi en az 20-25 dk emzir ki sütun yağlı kısmına ulasabilsin.benim kızım 3500 doğdu 3350 hastaneden çıktık.16.gunumuzdeyiz 4100 olduk çok şükür. Ben vitamin içiyorum belki o ise yariyordur. Beslenmeye dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum.
Biz de mamaya başlamıştık hem de 500 gram kilo kaybı vardı. 1 hafta mama ve süt sağıp verdim. şimdi son 5 gündür anne sütü yetiyor. Sürekli sağın memelerinizi benim ilk sağdığımda iki mememden 50 ml süt geldi şimdi 200 ü buluyor emzire emzire sağa sağa arttı. İnş artar tekrar kilosu bırakırsınız mamayı.Benim bebegimde zayiflamis mamaya basladik bizde
Ilk olcerkrn de kıyafetleriyle olcuyolar 100 gr dusuyolar olctukleri kilodanBugun asimiz vardi vardi sagkik ocagina gittik oh dedim iyi kilosunada bakarim tartiya yastik gibi bisi koymuslar bide kiayfetleriyle olctuler bebegi hicbise anlayamadim kilosundan
Aaaa çok güzel Uygulamanın adı nedir peki harika haftalar mıEvet var harika haftalar isimli kitapta çok daha detaylı bilgiler var, telde uygulaması da var aynı zamanda. Haftaları hesaplarken doğduğu tarih değil, doğacağı tahmini tarihi baz alıcaksınız.
Decavit içmeye devam ediyorum hamilelikte içtiğim.Canım hangi vitamin i kullanıyorsun
Canım benim bebeğim de 2600 doğdu 2 aylıpız simdi 4 kilo oldu ilk baslarda sütğn gelmediyse kilo vermistir canım ondandır bizşm de ilk ay ondandı birdahaki ay alır İnşAllahBen sadece anne sütü veriyorum ve bebeğim 2740 doğdu 25. Günde 2940 olmuş doymasa çiş kaka yapar mı ya da ağlamaz mı bebeğim neden kilo almamış anlamadım 4 kiloya ulaşan ne kullandı açaba
benim bugün 27.gün hala ödem var cnm evdeyim dışarı çıkıp yürüyemedim ondan mı bilmiyorum bol su içiyorumKızlar çok kafama takdığım birşey var lütfen tecrübenize dayanara yorumlayın, ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum, doğuma 61,5 ile girdim, şuan 58 kiloyum göbeğim olduğu gibi duruyor ayaklarım şiş , ben zatan 3,5 kilo bebiş doğurdum normal doğum hemde , ee bunun suyu eşi hiç kilo gitmemiş neden acaba
benimde bundan ama kullanmaya başlamadım daha dikişlere zarar verir endişesi var
ben haftam dolarken basladim once gogus altindan baslattim iyi oldukca carnim asaya dogru inmeye basladim cok rahat hareket ediliyor normalden daha iyi hareket ediliyor korse takmadigim zaman hareketlerim daha kisitli oluyordubenimde bundan ama kullanmaya başlamadım daha dikişlere zarar verir endişesi var
anım benim kiraz çekrdeği kalın bir torbadabebeği acıtır diye kullanmadım. sen nasıl uyguluyorsun cnmKiraz cekirdegimiz var onu koyuyorum insallah gecer dua edin bana
Benimki uyursan gaz sancısıyla uyanıyor tekrar geğirip tekrar uyuyorGünaydın kızlar. Emzirince uyuyakalıyor bizimki gazını çıkarayım derken uyanıyor ve saatlerce uyumuyor. Gaz çıkarmadan uyutursam bir şey olur mu
Evet canım harika haftalarAaaa çok güzel Uygulamanın adı nedir peki harika haftalar mı
Mama ve meme csnım 25 günde çok az kilo almış en az. 600 gram alması gerekiyor 28 gündeBen sadece anne sütü veriyorum ve bebeğim 2740 doğdu 25. Günde 2940 olmuş doymasa çiş kaka yapar mı ya da ağlamaz mı bebeğim neden kilo almamış anlamadım 4 kiloya ulaşan ne kullandı açaba
canım ben ancak okudum yazdığını muhtemel sorun geçmiştir ama ben en hızlı iyileşmeyi susam yağında buldum sudocremden daha etkili oldu bende...sonrada hindistan cevizi yağı.. pişik için ihtiyacı olan olusa aklında olsun..Evde yığınla bez var prima denedim olmuyor gibi molfix vs bakacağım artık
dikkat etmez miyim yemeklerimin hepsine kimyon koyuyorum gazı olmasın diye sürekli Rezene içiyorum bir yandan çay kahve sıfır tüketim sadece su içiyorum ama çocuğumun totosu çok kötü
bende antalyalıyım elma yağı bizde de kullanılıyor.. acaba bebeklere de sürülebiliyor mu?Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama genelde akdenizde oluyor.elma yağı veya defne yağı bulabilirseniz kendi gobeginiz ayak tabaniza bı damla sürün sutunuzun gazını alir.bizim memlekette hep o kullanılır.internetten bı araştırın belki faydası olur
canim benim gunde 3/4 saat taksan hareket halindeyken sisliklerinde gider spor olarak dusunDoktorum korse takarsan karın kasların iyice zayıflar dedi sıkıştığındn dolayı korseye gerek yok biraz toparlanınca bol bol yürüyüş su ve emzir hiç bir şey kalmaz dedi inşallah öyle olur normal doğumda hiç gobegim yoktu bunda halen 4 aylık gibi yemek yiyince daha da büyüyor 6 hafta dolaba kadar ödem ancak gider dedicerenkar Birumut55
bu bel ağrsı için mi cnmHadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Spinalin agrısı mı bahsettigin
Eger öyleyse minoset + sekersiz turk kahvesi + 5 lt su + düz yatış
Yatarken yastık dahi kullanma omiriliğin düz olsun