2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kiraz cekirdekleri konusunda fikrim yok. Brn gogus pompasi lansinoh ciftli kullaniorum cok memnunum

@cerenkar kiraz çekirdekleri torbasını mikrodalgada ısıtıyorum canim. Göğüs pompası da avent aldım memnunum. Medela kullanmaya başladım şuan o da iyi. Ikisini de rahatlıkla öneririm.

Bugün doktoru aradım. Gaz sancısı icin yani belirtiler gaz sancisi olduğunu gösteriyor. Aguline isimli bitkisel bi surup verdi. Icinde birkac bitki yağı içeriyor. Kimyon, anason, rezene vs. Bakalım iyi gelecek mi
Gaz için ne yaparsak bos yaptığımız kullandığımız her şey sadece biraz rahatlatıyor büyüyünce geçecek hepsi baş ağrısı ve uykusuz gecelere devam

Anne sütü ve formül mama dışında hiç birşey iciremezsiniz bebeğiniz ek gıda döneminde değilse eğer.
Ay bebeğim gün boyu emdi süt birikmedi hiç olanı bitirdi mama vermek istemiyorum ama çocuk uyumuyo kıvrandığını görünce içim acıyo

Cnm valla sesli güldüm

:) )
Ya bazen benim de öyle acemiliklerim oluyor, gülüyorum kendime. Sling gerçekten güzel bir ürün eğer ergonomikse, ben de almaya karar verdim. Bu arada ilk zamanlar mutlaka ayna karşısında takmayı öneriyorlar ve asıl bebeğinden önce oyuncak bebekle alıştırma yapmak gerekirmiş, aklında bulunsun canım, rahatlıkla yaparsın 1-2 denemeden sonra. Benim kızım da öyle uyumayı çok seviyor, rahat olacak gibi geliyor bana da.

Kızlar günaydın aksam kızıma banyo yapyıtmıstık gece güzel uyumus bende kac ggundu uykusuzum uykuya dalmısım baya uysndım sag gogsumgtss gibi olmus süt dolu hrmrn kalktım emzirdim ama sonrasında bi üsüme grldi şimdi elektirikli sobsyı ysktım ısınmsyaı çalsıyorum. Eşimde işeigitti tekim nedendit sizce

Ben de spinal bile olamam o derece korkuyorum genel olsun bitsin diyorum ,çok isterim normal doğumu ama hiç cesaretim yok,cok zorlanip pişman olduğun oldu mu ?
Benim kadar korkak,panik biri az bulunur herhalde.En bastan beri genel istiyrdum.Hersey olsun bitsin,minigimi yanimda goreyim diyordum.Dogum oncesi hemsireler cok ısrar etti genel olmasin diye.Ksbul etmedim.Ameliyathaneye girdigimde anestezi uzmani genel olmamasi icin cok ısrarci davrandi.Bebegin niye bosu bosuna narkozdan etkilensin dedi.Korkarsan soz bayiltirim dedi.Ben de guvendim,tamam dedim.Gercekten ilk 5 dakika ne ilac verdilerse (sakinlestirici herhalde)hic bisey hissetmedim.Sarhos gibi oldum.Sonra kendime geldim.Hic stres yspmadan bekledim.Minigimin akglama sesini duymak,gogsume koymalari paha bicilemezdi.Ilk dogumumda geneldi.Cok pismanim.Keske o da spinal olsaydi.Bi de genel anestezide yurutmek icin yataktan kaldrdiklarinda acayip bi bas donmesi oluyr,bunda hic bi sıkınti olmadi.Sakin korkma canim ve genel yaptirtma.ASaglikla kavus ins.bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…