2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim anne sutu disinda mamadan baska bisi veremezsinki ama sutun ne durumda kontrole falan gittinmi hic kilosu nasil bebisin
Bi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyor sonra açlıktan uyumuyor

Bi göğsü sağmıştım 80 cc çıkmıştı yeterli olduğu söylendi ama Bebek çok sık emince bişey birikmiyor sonra açlıktan uyumuyor
Canim doktorumuz la konustum bu sut meselesini sut mama gibi degildir su kadar ml de doyar gibi bi durum yok kimi bebek 45 dk emer doymaz kimi bebek 5 dk emer doyar önemli olan sütun proteini vb degerleridir dedi bende cok skinti ediyodum sütü ama doktor cok icimi rahatlatti kilosunu takip et belkide acliktan aglamiyodur

Bı göğüsten 80 CC çok çok iyi bı miktar bence elektronik pompayla mı şagdiniz.bebek bı günlük 150cc ×kilosu kadar sute ihtiyaç duyar günlük 4 kg olsa bebeğinz 600cc yeterli yani 6saatte bir iki gogsunuzu bosaltsaniz bebeğinize yeter belki doyuyordur ama başka sıkıntısı vardır.yada sutunuz yagsizdir.kilo alimi nasıl bevegin

Canım benim ne güzel yazmissn.tesekkur ederim.aslinda keşke hiç korkmadan normal dogumu bekleyebilsem keşke ama nerde...Ben bu günlerde kendimi normal doğuma odaklamaya çalışıyorum ama yapamazsan dediğin gibi genel olmasın bari öyle goreyim yavrumu

Canım süt çok birikince üşüme oluyor sıtma tutar insanı

Damla alacağız canım bizde
Ya benim bebeğim ihtiyaçları olduğu zaman ağlıyor
Açıkinca uykusu gelince bide tabi gaz
Ama şiddetli ağlıyor sesi yüksek
Ve ihtiyaclari giderilmeyince susmuyor bebek yani bu ama öyle abarttilar ki
Bebeğimin gelişimi iyi kilo alımı da mama da denedim fark eden birsey yok yani açlık ağlaması değil
Bakalım allah sonumuz hayır etsin

Kızlar Sezaryenden sonra 6 ay boyunca ağda yapmak yok dedi doktorum cart diye ayrilirmis dikis yeri jilete başlayacam ama sertlesmesinden korkuyorum en iyisi lazer herhalde

Göğsünü boşalt canım süt dolmuş

Kızlar bebekleriniz kusuyor mu benimki her hıçkırmaya başladığında kusuyor Dr çok emziriyorsun 3 saate bir emzir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…